Aleksat

AlHambra

19 poruka u ovoj temi

Umeju ponekad  da pogledaju pasos, ali to ide random, Videla sam da su jednom trazili nekome ispred mene. Meni su u jednom trenutku, ne secam se na kojoj tacki trazili, dok momku koji nije poneo za sobom dokumenta:rolleyes: nisu. Na samom ulazu u Nasridovu palatu su samo ocitavali bar kod nisu trazili dokumenta

Inace imas na sajtu onaj chat njihov, probaj tako. Ja sam preko tog chata otkazala prvu kartu

Izmenjeno (Sonya)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Umeju ponekad  da pogledaju pasos, ali to ide random, Videla sam da su jednom trazili nekome ispred mene. Meni su u jednom trenutku, ne secam se na kojoj tacki trazili, dok momku koji nije poneo za sobom dokumenta:rolleyes: nisu. Na samom ulazu u Nasridovu palatu su samo ocitavali bar kod nisu trazili dokumenta

Inace imas na sajtu onaj chat njihov, probaj tako. Ja sam preko tog chata otkazala prvu kartu

Dobio sam odgovor da ne brinem :) 

Capture.JPG

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kupila sam karte za Alhambru za oktobar i poslali su mi na mail. Da li je to dovoljno za ulazak ili se moramo javiti na glavnom ulazu na šalteru? Hvala unapred na odgovoru.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kupila sam karte za Alhambru za oktobar i poslali su mi na mail. Da li je to dovoljno za ulazak ili se moramo javiti na glavnom ulazu na šalteru? Hvala unapred na odgovoru.

Tako sam i ja uradio krajem juna ove godine i samo u naznačeno vrijeme dodješ na ulaz u Alhabru sa papirom koji si dobila na mail. Ništa više.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka