drugarica

LOUTRAKI

232 poruke u ovoj temi

:D E,svaka cast i na opisu i na tipu letovanja!Svidja mi se sve to!Preko koje agencije ste isle?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ponude ove agencije nisu na ovom sajtu pa da ne pominjemo imena reci cu ti da agencija ima ime jedog okeana (izmedju Evrope i Amerike :rolleyes: ).

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:lol: Aha,znam! Samo meni je glupo da ne pominjemo agencije kad hvalimo ili kudimo-pa ove prepiske i sluze da svakome od nas pomognu u izboru,odluci,a agencije nek paze sta rade ako hoce pohvale,zar ne?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

svaka čast. konačno neko da napiše nešto o lutrakiju. oni već nekoliko godina unazad rade ta dva mala hotela u lutrakiju. Da li su hoteli bili ok? Kako si zadovoljna uslugom agencije? Ja sam o njima uglacnom čuo vrlo pozitivne stvari. Ono što me interesuje je kada si bila i kakvo je vreme bilo (da li je bilo previše toplo). Ovaj put izgleda prilično dug, ali ako se uzme u obzir da je gotovo celim putem autoput, onda varijanta kolim sa spavanjem u Kateriniju izgleda sasvim ok. Ja ću ove godine na Rodos, ali se sve nekako kanim da pare koje dajem za avion (nas troje 800E) prabacim na trošak i tako sebi omogućim da mnogo više vidim, malo se više žrtvujući u putu. stvarno lep putopis, bilo mi je pravo uživanje da čitam.

pozdrav :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E ovo ja zovem pravim putopisom, svaka cast. Uglavnom ljudi na forumu zapitkuju i zapitkuju, ali retko ko ima stpljenja i volje da nakon putovanja objavi putopis kako bi i drugi ljudi pronasli korisne informacije.

Ja obozavam letovanja sa puno obilazaka, uopste nisam u fazonu hotel-plaza-hotel i bas mi je pravo uzivanje kad se toliko toga vidi i obidje.

Ajde ako te ne mrzi postiraj neke slicice. Ako ne znas kako, idi na sajt www.imageshack.us i tamo uradis upload slike (izaberi rezoluciju 640*480) pa onda taj link prekopiras i ovde u poruci kliknes na dugme IMG i stavis taj link.

Bas bi bilo lepo videti slike i tog dela Grcke koji je vecini sto dalek, sto nedostupan iz raznih razloga.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav!

Drago mi je da vam se dopada opis Lutrakija :)

Mi smo bile u hotelu Marko. Iako smo u njemu provele malo vremena veoma nam se dopao. Mislim da sve sobe imaju terasu a neke su sa pogledom na more. Nasa je bila s pogledom na ulicu sto u Grckoj i nije tako lose B) . Sve je izuzetno cisto i sredjeno sa ukusom. Dobar potez nam je bio dorucak u hotelu (bar jedan normalan obrok a posle sta se stigne). Svedski sto: puter, vise vrsta dzemova, eurokremcici, ruska, francuska, grcka salata, masline, krastavci, paradajz, vise vrsta kobasica i sunkarica, hleb obican, integralni, kuvana ili przena jaja, sveza peciva, a za pice caj, kafa i/ili vise vrsta sokova. Osoblje ljubazno, sve tip-top.

Za agenciju mogu reci samo najbolje (i ove godine smo isle preko njih na Tasos). Totalno korektno za te cene koje su sasvim pristupacne. Imale smo srecu da nas od Paralije do Lutrakija vozi vlasnik agencije koji zivi u Grckoj vec duze vreme. Bio je raspolozen, da smo nasle jos troje cetvoro zainteresovanih, da dodje kombijem i da nas vozi na pomenute izlete. Ostali turisti u hotelu su bili vise varijanta hotel-plaza-hotel pa smo se ipak same snasle.

Isle smo 31.5.-9.6. bas da izbegnemo vrucinu. Prvih par dana je duvao neki vetric koji nam i nije smetao jer do plaze svakako nismo stigle. Kad smo odlucile da je krajnje vreme za odmor i plazu i Sunce je saradjivalo tako da smo mi sa vremenom idealno prosle. U popodnevnim satima je znalo biti talasa ali ne svaki dan, a retko, tu i tamo smo srele i koju meduzu.

Verujem da je velika prednost ici kolima zbog usputnog odmaranja, a i ideja sa prenocistem je super.

Iako krecemo na letovanje bez nekog detaljnog plana uvek se vratimo samo sa pozitivnim utiscima, a verujem da tu ogromnu ulogu igra nasa velika ljubav prema Grckoj :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E, bas lep opis! Ja sam to videla u katalogu nepomenute agencije i ucinilo mi se veoma privlacno za neki drugi put, jer smo ove godine vec uplatili Tasos. Inace sva ta mesta gde nema masovno nasih turista ( na Tasosu ih bogami ima) su mi jako privlacna i uopste rado bih isla na mesta gde ne ide puno ljudi. Ovo mi je bas bilo zanimljivo! :P

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Necete se pokajati ni za Tasos, mi smo ove godine isle tamo. To je pravo mesto za odmor ali smo mi ipak morale malo skoknuti na kopno. Solun, Kavala, Filipi (arh. nalaziste blizu Kavale)... :rolleyes:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svetionik

qd49201023rj8.jpg

Herin hram

qd49201022ll7.jpg

Korintski kanal

qd49171004lp1.jpg

Korint

qd49201012te4.jpg

Mikena

qd49211016og0.jpg

Epidaurus

qd49211025xv9.jpg

Odeon Heroda Atickog

qd49211039zb4.jpg

Karijatide na Erehteonu

qd49171016mj0.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Partenon

qd49171017rg3.jpg

Dionisijev amfiteatar

qd49171021xl8.jpg

Razglednice iz Tire

qd49171028nd2.jpg

qd49191024yd2.jpg

qd49171031mr0.jpg

Izmenjeno (drugarica)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugarice,

ima na forumu krstarice jako opsirna i lepa tema o Tasosu, gde smo ostavljali putopise sa mnogim slikama. Bilo bi lepo ako bi dala svoj doprinos opisom Kavale i ostalih mesta koje ste posetili.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Necete se pokajati ni za Tasos, mi smo ove godine isle tamo. To je pravo mesto za odmor ali smo mi ipak morale malo skoknuti na kopno. Solun, Kavala, Filipi (arh. nalaziste blizu Kavale)... :rolleyes:

Drago mi je da ti se dopada Lutraki :)

Moja porodica i ja letujemo u Korintu i oko Koriinta svake godine evo vec 7 sezona, i naravno Lutraki je jedna od destinacija koju nije moguce zaobici. Od Korinta se do Lutrakija stize dok trepnes, a tamo zabava za sve uzraste.

cerka ima veliko drustvo u Lutrakiju a ja i zena uzivano u dugim setnjama po gradu.

Uvek putujem kolima pa mi nije problem obici sto vise Peloponeza, ali cerka tvrdi da je u Lutrakiju najbolji provod. Naljda zbog zgodnih Grka tamo, ne znam.

Vredi posetiti, ako ikako mozete. Malo je "skrajnuto" za nase ljude, ipak ima dosta da se vozi na primer od Beograda, ali Lutraki kao prvi u nizu, otvara celu plejadu prelepih mesta na celom Peloponezu.

Nijedno leto nismo preskocili a da ne odvojimo nekoliko dana za obilazak Peloponeza. Pa za biti tamo a ne stati na stadion u Olimpiji? :) Sanse nema.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav :)

Nazalost nama je Olimpija ostala na listi mesta koja nismo stigle da posetimo ali je to dobar razlog za otici ponovo u Lutraki :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao Drugarice!

Vec par godina merkam tu ponudu za Lutraki, preko te agencije, ali svaki put su rekli da je mala potraznja i da valjda sam vadis vizu a nemas ni obezbedjen prevoz do tamo nego moras sam da se snalazis...Kako si ti prosla sto se tice toga, jel bila neka grupa?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27049
    Ukupno tema
    906376
    Ukupno poruka