tftzipcat

Medjunarodno putno osiguranje

1476 poruka u ovoj temi

Gde ste odabrali putno osiguranje?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

I ja očekujem da neko odgovori na prethodni post u vezi Grave osiguranja ali izgleda da niko nije koristio njihovo. Stvarno ne želim ono što nudi agencija preko koje putujemo a to je Globos, novopečeni o kojima ništa ne znam....

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da i mene zanima. I mi bi smo Grawe osiguranje. Deluje povoljno, a prihvataju i probleme sa hroničnim bolestima. U SATovoj patroli doktor u Neos Marmarasu kaže da primaju sva srpska osiguranja.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da i mene zanima. I mi bi smo Grawe osiguranje. Deluje povoljno, a prihvataju i probleme sa hroničnim bolestima. U SATovoj patroli doktor u Neos Marmarasu kaže da primaju sva srpska osiguranja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo su detalji Grawe osiguranja koje se nudi ovde za online kupovinu u rubrici "Putno osiguranje", ja sam izabrao maksimalnu sumu od 32000€....99,9% da ću uzeti njihovo.

https://www.osiguranik.com/osiguranje/putno-osiguranje/kupovina-putnog-osiguranja/#gf_72

Na sajtu Grawe osiguranja isto piše da pokrivaju i karantin u iznosu do 1000€ po osobi pa sad kako bog da, zlu ne trebalo ali neka se nadje.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel koristio neko RFZO osiguranje, ne mislim na ono besplatno, već tzv. dobrovoljno: http://www.rfzo.rs/index.php/putno-osiguranje-dzo Ima li kakvih iskustava?

Je ne i nikada ne bih radi ovog:

" За случај хитне, неопходне и неодложне медицинске помоћи за време пута и боравка у иностранству осигураник сноси трошкове лечења, које му по повратку са пута Добровољно осигурање РФЗО рефундира до износа од највише 15.000,00 евра. "

Poneti brdo para pa šta ovi naši "l....di" priznaju. Hvala lepo.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Video sam, nego je prilično povoljno, pa sam se zato zainteresovao :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Video sam, nego je prilično povoljno, pa sam se zato zainteresovao :)

To je tačno ali tu je jedina začkoljica što sami sve plaćate. Bar ja lično toliko novca i nikada ne nosim jer i nemam a svi gledamo da što povoljnije prodjemo. Npr. Dunav osiguranje vam nudi za online kupovinu 15% popusta sa sve kovid pokrićem tako da izlazi negde oko 1000 din, po osobi za 10 dana. Ja sam juče uplatio Grawe os. kao što rekoh za 15 dana 2700 din po osobi sa svim onim navedenim gore što sam i već napisao. Ne treba ni dinar poneti. Sve oni pokrivaju pozivom kol centra.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo su detalji Grawe osiguranja koje se nudi ovde za online kupovinu u rubrici "Putno osiguranje"

Sad sam i ja proverio. Štiklirao sam "Pokriće za COVID-19" i, između ostalog, dobio ponudu za Grawe. Problem je šta u FAQ-u njihovog sajta piše

"Da li putno osiguranje pokriva lečenje Korona virusa u inostranstvu?

Član 10. stav 1.f. Uslova za osiguranje pomoći na putovanju GRAWE Travel (ABRV 2018) i član 7. stav 1.f. Uslova za osiguranje pomoći na putovanju GRAWE Travel Star (ABRVP 2018) jasno kažu da su sve obaveze osiguravača/asistentske kompanije isključene u slučajevima koji su posledica zemljotresa ili druge prirodne katastrofe, elementarne nepogode i epidemija i pandemija."

Verovatno moraju da se čitaju sitna slova raznih ugovora, ali ja to ne umem da radim (da tumačim pravne začkoljice i zavrzlame).

Za Dunav me mrzi da proveravam, ali verovatno ću morati da se nateram :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kupio sam Grawe osiguranje sa sumom pokrića do 32000€. Pokriva Covid 19 kao što sam i naveo. Evo samo neki detalj iz ugovora.

2021_06_20 11_46 Office Lens.jpg

2021_06_20 11_47 Office Lens.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li mora da se uzima osiguranje sa covid pokrićem ako ste vakcinisani? U agenciji mi danas rekli da ne mora. Tj ko hoće - može. Ne znam da ne prave na granici neki proglem ako nemaš covid pokriven.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne prave. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I meni se to čini logično... ali...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li mora da se uzima osiguranje sa covid pokrićem ako ste vakcinisani? U agenciji mi danas rekli da ne mora. Tj ko hoće - može. Ne znam da ne prave na granici neki proglem ako nemaš covid pokriven.

Ako putujete u Egipat mora sa kovidom, za ostale zemlje dovoljno je osnovno osiguranje

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka