pefkari

Moravski konaci

48 poruka u ovoj temi

Slazem se!!

Ne moze pozar da opravda kiceraj i nedostatk staze! A deponija? Je li i ona zbog pozara? I to cim se zadje par metara u sumicu!

Koji stav-Da si se malo raspitala...:rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Proslu subotu sam svratio u etno selo, na doručak..nije mi se svideo, jaja sa slaninom bzvz servirana, slanina iz marketa, suvi vrat i kulen takođe, samo kajmak i paradajz salata mislim da su domaći proizvod. Cene su ok.

Što se tiče samog kompleksa...sviđa mi se crkva, prostor od ulaza do restorana, objekat velikog restorana koji je u izgradnji (stari unisten u pozaru), sve smestajne jedinice imaju klimu, sto je takođe za pohvalu.:) Ali plave plastične stolice sa reklamnim natpisom pića su katastrofa:zid:, nepokošena trava i dopustanje gostima da sa automobilom udju u samo etno selo do restorana iako postoji veliki parking na ulazu su veliki minus. Ne znam kada je kompleks otvoren, ali drveni mostići su već dotrajali i izgledaju jako loše i nesigurno, kao i staze od kamena koji je ispucao.

Na deo sa bazenima sam samo bacio pogled, deluje cisto, prostrano, ima mini bar, ali deo jezera ispred ulaza na bazene je očajan, čini mi se da se sva prljavština skuplja baš tu.

Sve u svemu, mislim da ovde ima jos mnogo posla da bi to bilo super, za sada je nekako nedorečeno. Selo je relativno malo i osim ako se ne dolazi na bazen, nema razloga za celodnevni boravak. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko ove godine svracao u etno selo.Kako sada izgleda?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906008
    Ukupno poruka