pefkari

Moravski konaci

48 poruka u ovoj temi

Flajer donet u subotu 11.o8.2o12. godine iz etno-sela:

1.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nisam shvatila Biljo, da li si ti bila tamo? Ne vidim tvoje utiske, samo ove podatke :neznam:

Elem, ja sam bila tamo za predprosli Uskrs, tj. na putu do prijatelja, svratili smo. Ni mene ovo etno selo nije odusevilo, ima potencijala,ali nekako mi nesto fali. Bilo je prilicno praznjikavo, iako je bio praznik. Hteli smo da sednemo u restoran, ali posto bi bili jedini gosti, to nam je bilo malo bezveze, pa smo odustali. Ima mali zoo vrt (bar je bio, nesto ga ne spominju drugi) to je onako simpaticno. Lepo je za prosetati, po meni najvise na sat,dva.

Onda smo svratili do manastira Koporin,lep je, samo bila je mnogo velika guzva. Sigurno je lepse otici mimo praznika i vikenda, kada mozete i popricati sa ocem Savom.

I na kraju smo otisli kod prijatelja na rostilj :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cene u restoranu su bile sledeće:

Domaća tj. crna kafa 70,oo dinara,

flašica švepsa, coca-cole - 120,oo dinara,

kugla sladoleda - 50,oo dinara;

Organizovani ručak preko agencije iznosio je 650,oo dinara.

Etno-selo mnogi porede sa Stanišićima. Ok je selo - nije to više "smrdljiva voda" kako ga mnogi zovu i ne može se ni u kom slučaju porediti sa Stanišićima. Ovo je nešto drugo.

Manastir je IZUZETAN ali IZUZETAN - oduševljena sam !!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko se sećam, posebno se naplaćuje ulaznica za te bazene, tako da uopšte nisam stekla utisak da su deo kompleksa.

Nije mi jasno šta će im vozić za tako neveliko etno-selo. Tu i nema baš Bog zna koliko da se pešači.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ulaznica za bazen je 120,oo dinara.

Vozić je za Etno-selo --- centar Velike Plane, da se obiđe to !!! Ne vozi vozić po selu.

Ulaznica je 50,oo dinara, a daljina 3 km.

Sutra je slava Manastira Koporin.

Jel su postovi o manastiru negde premešteni ili ... ??? :sorry:

Izmenjeno (Biljana 2302)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravo odobrena i foto-tura:

MANASTIR KOPORIN I ETNO-SELO "MORAVSKI KONACI"

na sledećem LINKU

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam u ovom etno selu prosle subote. I totalno sam se razočarao. Očekivao sam da je malo urednije i sređenije. Trava nit pokošena nit zalivana sve se sasusilo. Ograda vec u popuraspsadu, mostici preko kojih se ohda tako nesigurno deluju ,ekseri vire iz dasaka... eksponati koje su izlozili između bungalova se raspali pa liče kao da je neko pobacao neke daske i gvoždjuriju na neku gomilu.... Staze koje su popločane kamenom su na dobrom delu vec razvaljene, pogotovo na delu gde se prolaze automobilima (iako ne bi trebalo da ih bude tu) tako da i u samom selu ima automobila koji projure kraj vas verovali ili ne!... ma nikako mi se nije svidelo selo sa estetske strane.

Na bazenu je onako... sve zavisi ko sta voli, nama je bilo dobro jer smo koristili mali bazen zbog deteta. Na malom bazenu ima tobogan i malac je na njemu uzivao. Cena mislim da je 150 din + 100din/lezaljka ako hocete + 50 din suncobran ako hocete.

Na bazenu moze da se kupi pice, sladoled i nesto da se pojede (pljeska isl..)

Restoran katastrofa po meni. Cekali smo i cekali... min 30 min dok smo porucili! pa onda dok je stiglo preko sat vremena!!! (narucili cevape i pileci raznjic da ne cekamo dugo) i posle da platimo 15min... toliko nam se smucilo da smo hteli da odemo i da ne platimo!! jedan konobar na nas mnogo... ma katastrofa. A kad sam u sopskoj salati nasao neku dlaku tek su mi se onda smucili... platili i otisli... sto se tice mene imaju veliki minus.

Izmenjeno (svetozar_99)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Krajem avgusta, na putu do Vranjske Banje, i ja sam posetila ovo etno selo. Pre puta dosta sam se dvoumila da li uopšte da svraćam tamo, jer su komentari ovde bili uglavnom negativni. Međutim, uopšte se nisam pokajala, meni su se Moravski konaci dopali i pauza koju smo ovde napravili bila je pun pogodak.

U restoranu nije bilo gužve, brzo i ljubazno smo usluženi. Nismo imali vremena za ručak tako da taj deo ne mogu da komentarišem, ali sve drugo bilo je baš kako treba i rado bih otišla još koji put.

Fotografije sam ubacila na FB stranicu Cvrča, pa koga zanimaju može ih tamo pogledati.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo ovde ciljano dosli na rucak (pre podne Oplenac, pa ovde rucak, pa predvece Smederevo). Hrana je bila skroz ok, cak i vise od toga, ali je bilo muva, skoro nepodnosljivo. Hranu smo prekrivali salvetama, pa kad hoces zalogaj, prvo sklonis salvetu, pa brzo iseces, pa vracas salvetu. To im je bila velika zamerka, mada su nam rekli kako su sve ucinili, ali jednostavno ne mogu da rese problem. Steta, jer je i usluga bila dobra, i hrana takodje, tako da nam je ovo bas pokvarilo utisak. Lep ambijent, interesantan, dobar konobar, predusretljiv (sa dvoje male dece smo bili, pa nam je malo, malo nesto trebalo),ali bi morali da se potrude oko tih muva. O okolini je sve receno, jedino sto mi nismo videli nijednu zivotinju. Kazu bio je neki jarac, ali mi ga ne videsmo. Meni je malo nedoreceno... Ima tu svasta sta bi mogli da urade, pa da bude stavrno bas dobro. Ali, u svakom slucaju prijatno...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mesto je fino, bili smo pre 2 godine, usluga je bila ok,cene pristupacne, hrana ukusna, kafa ok, prijatno i zanimljivo mesto,bas ok za usputni rucak...

Izmenjeno (KockaKruzZer)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prijatan ambijent. Konobari obučeni u narodnu nošnju što daje dodatnu vrednost na celokupni izgled.

Medjutim, oko hrane može do neslaganja. Naročito oko plaćanja iste. Naime: Ako naručite lučanu papriku kao salatu, očekujete da u njoj bude belog luka (neverovatno je, ali ima onih koji mogu i hoće jesti sveži beli luk). Ili bar da je ista ta paprika OLJUŠTENA!!! U svakom slučaju, iako se žalite na kvalitet naručene hrane, osoblje neće imati nikakav problem da vam je naplate. Na sve to imaju problem oko vraćanja odgovarajućeg kusura.

Ako planirate da proverite kakva je usluga, srećno!

Nice place. Waiters who are wear national costumes gives additional value to whole overall appearance. But, if we talk about food, there can be disagreement. Specially about payment. If you order salad: roasted peppers with fresh garlic (Serbian specialty), you expect to find fresh garlic in it (there is a people who can and will eat fresh garlic). Or at least roasted pepper should be peeled!!! Never the less, if you complain about food, restaurant staff will not have any problem to charge it. On the end they (staff) are not satisfied with returning back of change.

If you are plan to check service, GOOD LUCK!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Proveli nekoliko sati u etno selu mnogo nam je bilo lepo mada je bilo puno bila je neka grupa turista ali da obidješ prošetaš i vidiš nešto lepo preporuka da svratite.Evo i nekoliko slika.

20150925_163410.jpg

20150925_163550.jpg

20150925_163655.jpg

20150925_164154.jpg

20150925_164606.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kiceraj.

Nijedne kante pored staza.

Ako se proseta iza dela gde je magarence, tu je deponija, planiram da im poslajem mail! Sramota!

Stolice drecavo plave, sa reklamamom, nikako se ne uklapaju! Na stubovima ispred nekih kuca paucina!

Dugo se ceka na porudzbinu1

I dalje su u izgradnji, a primaju goste...

Mi smo svratili u povratku iz Zajecara, ka Bg-u...

Jedina svetla tacka-magarence, konj i cvrkut bezbroj ptica :-)

DSCN4423.JPG

DSCN4433.JPG

DSCN4440.JPG

DSCN4442.JPG

DSCN4455.JPG

DSCN4468.JPG

DSCN4489.JPG

DSCN4494.JPG

DSCN4383.JPG

DSCN4395.JPG

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kiceraj.

Nijedne kante pored staza.

Ako se proseta iza dela gde je magarence, tu je deponija, planiram da im poslajem mail! Sramota!

Stolice drecavo plave, sa reklamamom, nikako se ne uklapaju! Na stubovima ispred nekih kuca paucina!

Dugo se ceka na porudzbinu1

I dalje su u izgradnji, a primaju goste...

Da si se malo raspitala, znala bi i da je to etno-selo mnogo gorelo i dobro je da uopšte i postoji.

11. април · 

Evo i fotografija velike nesrece koja nas je zadesila 1f622.png?1f622.png?1f622.png? i fotografija posle gasenja pozara

https://www.facebook.com/moravskikonaci/photos/a.1066924363413140.1073741860.113040465468206/1066924476746462/?type=3&theater

Izmenjeno (Boba i Sloba)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uz duzno postovanje, bili smo bas juce do Moravskih konaka u povratku ka Beogradu, cenim trud koji je ulozen da se napravi etno kompleks, nije lako uraditi ovako nesto, ali se slazem sa vecinom kolega koji su ostavili svoje utiske vezano za ovo mesto.

Generalni utisak nas koji smo bili - nedoreceno. Jezero kao zabokrecina, staza okolo jezera, daske, trava, vidi se da se ne vodi briga oko etno kompleksa. Hteli smo makar na kafu da sednemo, ali su nas odvratile plave sponzorske stolice, jelen pivo suncobrani i turbo folk muzika iz zvucnika.

Jedina svetla tacka je magarac i koze na pocetku i to je to. Do sledeceg puta se nadam da ce da se poprave ocigledni propusti koji privlace turiste. 

Izmenjeno (VzdBg)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka