Guest nebojsa krivokapic

Grcka ostrva - koje izabrati

645 poruka u ovoj temi

Za medeni mesec bili na Zakintosu, za reprizu na Santoriniju, a za drugu reprizu idemo na Krf! Svuda smo neopisivo uzivali i nadam se da ce tako i ostati! Poznajem ljude koji su obisli sva fancy i sva in grcka ostrva, a za Zakintos su rekli da bi se ponovo vratili. A posto vidim da pominjete i Mikonos sa svim njihovim "fenserajem" i "selebritima", mi sreli Bajagu na Zakintosu :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja bih se uvek vratila na Rodos i to naravno sa smestajem u gradu.

Mislim da je to savrsen odmor, prelep grad koji ne moze da ti dosadi,

izleti su takodje odlicni (Lindos, Simi), ali ga ne preporucujem onima

koji odmor vole da provedu izlezavajuci se na plazi!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

moze li neki predlog gde odsesti hotel,apartman u rodosu???

pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

KRF.Kerkyra.Corfu!

I tacka.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zavisi ko sta voli i kolike su vam mogucnosti!

Ako zelis samo da leskaris na dobroj plazi za male pare, to ti je definitivno Tasos, a agencija Unidea, cini mi se da su oni najjeftiniji od svih agencija. :biggrin:

A ako opet zelis i da se prosvrckas negde i vidis nesto ( sto ja zovem letovanje sa sadrzajem ), i ako imas malo vise kinte, onda brate mili idi na Krf, uzmite rent-a-car- ic na dva dana, obidjite celo ostrvo i BOG DA VAS VIDI!!! :biggrin::biggrin::biggrin:

Ako si Srbin, prosto moras da odes i vidis Plavu grobnicu, ostrvo Vido,

Srpsku kucu u Krfu. A mozes videti i najlepse tirkizno more ( Paleokastritsa ), najfiniji pesak i neverovatne sedimentne stene Sidarija, podvodne pecine, preslatka mestasca u unutrasnjosti, raskosne maslinjake, tvrdjave na najvisem brdu ostrva, hotelcice na uzvisenjima cije se plavetnilo bazena stapa sa morem i horizontom, grad Krf, koji mene neodoljivo podseca na Veneciju, luksuznu kraljevsku rezidenciju Ahilej, tridesetak diskoteka jedna do druge, gostoprimljive Grke. I veruj mi na rec, ove reci su samo blede, blede kopije onoga sto ces tamo stvarno videti. I da, ja sam tu prosle godine bila sa deckovom, i ima li potrebe da ti kazem da je bilo FENOMENALNO? Nema? E pa dobro, nista onda. :plez:

THE CHOICE IS YOURS!!!

Ako imas jos neka pitanjca, slobodno pitaj!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Skiatos ili Kefalonija?

Ako je neko bio na ovim ostrvima po vasem misljenju koje je lepse za odmor.

Pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I jedno i drugo ostrvo predstavljaju raj na zemlji, ukucaj na " search topic " kljucne reci tipa Skijatos, Kefalonija, najlpesa grcka ostrva i dobices pregrst korisnih informacija.

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Krf, Zakintos ili Skiatos?

pomozite!ne mogu da se odlucim!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@mane

Treba nam malo vise podataka.

Sa kim putujes ( devojka, drustvo, porodica)? Kojim prevoznim sredstvom?

Sta ocekujes od letovanja (odmor, razgledanje znamenitosti, provod)?

Kakve plaze volis?

Pozdrav. ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Kikisvet

Idem sa devojkom,mi smo mirniji tipovi,ne treba nam provod,samo odmor!!!!I naravno,zelimo da uzivamo u lepotama ostrva.Ja ne znam kako je na kom ostrvu jer nisam bio ni na jednom od ovih.Nismo za varijantu da non-stop negde zujimo vec da se lociramo na neko lepo mestasce i tu uzivamo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@mane

Nemoj mnogo da se razmisljas samo spremi pare i juris na more.

Dakle:

1. Skiatos

2. Krf

3. Zakintos

Sve ono sto ti treba je skoncentrisano na nekih 15-tak km (prelepe plaze, grad, nesto zabave) samo izbegavaj kraj jula i avgust- Skiatos

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Dragan

A cene na Skiatosu?Samo ukratko ukoliko znas?Hvala puno!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@mane

Vecinu cena po agencijama jos uvek ne znam, ali me to mnogo ni ne zanima posto uglavnom i ne idem preko njih, mislim doduse da je " Sabra " izbacila ponudu za sezonu (vidi temu o Skiatosu u okviru ovog foruma), ali cini mi se da je nekih 20-30 % skuplje nego prosle godine.

Nasa najpoznatija agencija " KT " cene tek izbacuje pocetkom aprila (za predsezonu) i znam da su prosle godine imali dosta povoljne aranzmane za apartmane blizu plaze Vromolinos , te blizu plaze TRoulos i da je u sezoni cena bila oko 370 eur po osobi (sa avionskom kartom, ali bez taksi).

To govorim posto si rekao da idete ti i devojka, za porodice sa decom (starijom od 2 godine) vec nije tako jeftino ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sta je bolji izbor za mlade? Krit ili Rodos?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@dachonis

I jedno i drugo je dobar izbor za mlade.

Ipak, ako si stvarno mlad, do 20-25.godina, verujem da nema boljeg mesta od Ios-a.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906017
    Ukupno poruka