Guest nebojsa krivokapic

Grcka ostrva - koje izabrati

645 poruka u ovoj temi

Ipak sve to zavisi od afiniteta ta dva para, sta im je prioritet - zurke i lud provod ili miran opustajuci odmor daleko od guzve.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Umereno. Da imamo gde izaci, a takodje zelimo da vidimo i neko jako lepo ostrvo. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Skopelos!

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Ivana2010Rodos! Ima mnogo da se vidi, ima gde da se izađe i da se provede, plaže su dobre. Ako više preferirate plaže a manje izlaske onda Skijatosu... 

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A Krit? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A Krit? 

Нећете ни са Критом сигурно погрешити, али је он огроман па су му самим тим плаже и остале знаменитости доста удаљене...

Мој глас иде за Скијатос, а ако имате випка дана зашто не и пар ноћења на Скопелосу, да мало одморите:)

Ми смо са кумовима били на Скијатосу, па су они следеће године ишли на Родос, и кажу да им је много лепше било на Скијатосу, што због нас, што због плажа и приступачности истих...:rolleyes:

Ако немате кола и не планирате давати озбиљну лову за рент-а-кар, онда дефинитивно Скијатос... С друге стране ако идете колима онда вам се не исплати давати толке паре за трајект јер вам ауто на острву није потребан за више од дан два...

Али шта год да изаберете нећете погрешити..

Ај да и ја питам нешто,и пустим машти на вољу, шта мислите за 'млађи' брачни пар са две бебе од годину ипо(или две ипо):

АНДРОС, КАРПАТОС, КОУФУНИСА, или нешто четврто?

Izmenjeno (Apis)
...
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izabrah Eginu..Videcemo..

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lepo. Ali bolje da su uveli liniju do nekog udaljenijeg ostrva ( Rodos, Krit), a ne do Krfa, do kojeg je kopneni put lak, lep i brz. 

Izmenjeno (rakel)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I Wizz uveo iz Beograda letove za Santorini i Krit.

Izmenjeno (nikolapfc89)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakva je trenutno situacija u Grckoj? Ako se na primer ode na Tasos, da li je moguce normalno se kretati po ostrvu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo da pišem i ovde,možda je bolja tema za ovo sto me zanima.

zeleo bih na neko ostrvo gde je najsitniji mogući beli pesak :)

razmatrao sam Skijatos ali po slikama mi se ne svidja to sto su sve plaže onako uzane,sa lezaljka

a i kafićima. A ja tražim neke manje urbane,peščane i široke :)

na Lefkadi sam bio kao i na Kefaloniju,i sad razmišljam o Vasilikiju kao bazi za Egremni,na kojem inače nisam bio. Kada bih znao da na Egremniju ili Agiofiliju ima neki deo gde je sitan pesak ne bih se toliko dvoumio. Plaža je na slikama prelepa ali ono kamenje je bas neudobno za stopala.

čekam neke preporuke i savete :)

edit: da napomenem samo da mi je možda i omiljena plaža Rajska sa Tasosa. Najsitniji pesak,kao puder :) ako ima bolja pucajte :)

Izmenjeno (Koj)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Krit :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Krit :D

Krit mi je dugo u vrhu želja za letovanje,ali me odbija malo ta veličina. Nije problem da vozim ali to su vožnje satima,pola dana mi se ne provodi u vožnji. Išao bih na Krit da znam da ima smeštaj blizu tih najlepših plaža,grad mi u tom slučaju ne treba,samo da prespavam :)

Izmenjeno (Koj)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26884
    Ukupno tema
    902084
    Ukupno poruka