Guest nebojsa krivokapic

Grcka ostrva - koje izabrati

645 poruka u ovoj temi

KRF, KRF, KRF i samo KRF!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ne znam sta je ovimljudima... Krf. Tasos.

:blink:

A Kikladi? Ios, Kos, Mikonos, Santorini...?

A Krit?

Pa cak i Rodos...

Ili, mozda neki ne vole da srecu Holivudske zvezde na letovanju...

Pa jeste, to moze da bude frustrirajuce.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cekaj prvo da sve obidjemo, pa cemo onda da se izjasnjavamo! :P

Mada je moj favorit, gledajuci po katalozima-ostrvo Simi.

Izmenjeno (suki)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Reci mi, molim te, koje poznate zvezde mogu da se vide i na kojim grckim ostrvima?

P.S. Ja mislim da sam na Krfu videla Kevina Costnera.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na Mikonosu, na primer Madonna, Britney Spears, Jennifer Aniston...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E hvala na informaciji. A ti si ih video? Kad?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja ih, nazalost, nisam video, mada to pitanje zvuci pomalo ...

Mykonos cesto nazivaju Manhattan of the Mediterranean, ili European mini-Miami, i svakako vazi za jedno od najkosmopolitskijih mesta na planeti, steciste svetskog jet seta, a cuven je i po nocnom zivotu.

Mislim, cudno je da nekome to treba objasnjavati, na ovom forumu... :blink:

Nista ne potcenjujem, ali postoje ostrva u Grckoj, i tu narocito mislim na grupu Kikladskih ostrva, koja su daleko daleko... daleko od Tasosa, i fizicki, i po renomeu, a bogami i po cenama.

Imas temu na ovom forumu, gde je jedan lik, Ultralamb, hteo (i uspeo) bez aranzmana da dobije vizu i ode na Mikonos, a forumasi popadali u nesvest kad culi da ima 2000 eur i ide u kamp vozom na Mikonos. :lol: hahaha A covek pametan, zna gde je posao...

A zasto nase agencije stidljivo pominju najbolja Grcka ostrva? Pa, pre ne tako mnogo godina u nasim agencijama se nije znalo ni za Sharm el Sheik, pa je sada to osnovna destinacija u svakoj ponudi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@ verhogetornik:

Ljudi verovatno pod lepim ostrvom podrazumevaju ono koje je puno borovine i hlada, sto je ok, a Kikladi su... he, pa znas vec B) ... ne znam da li se u opis lepote ubrajaju i plaze, okolna voda (boja, dno), arhitektura... to bi pokrenulo prave diskusije.

Ima tu mozda i ukusa formiranog ponudom domacih agencija, ali to mi izgleda manje verovatno.

Da prilozim i ja info o zvezdama: proslog leta Paris Hilton na jedinom i beskompromisnom Mik.....

Cao svima!

http://myconos.gr/

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dakle, Skiatos, first and last and always.

U stopama ga prate Skopleos, ALonisos, KEfalonija, Itaka i Lefkada, onda ide jedna velika praznina pa Meganisi, Krf, Tasos, Rodos, Simi, Zakintos ...

Читајући постове форумаша Драгана, верујем му сваку реч...видевши набројана Јонска острва, поређала би их (по лепоти) исто као и Драган.

Само да споменем и острво Паксос (неодвајају га од Антипаксоса који је уз њега, али на њему нема воде и струје) који је јако леп, а могу се наћи понуде преко нета, нема га по нашим агенцијама.

PAXOS

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dadolina, drago mi je da nam se ukusi po pitanju Jonskih ostrva podudaraju, meni su priznajem Paxos i Antipaxos ostali za sada jedina grupa ostrva u Jonskom moru (ne racunam Kitiru koja iako geografski pripada Jonskim ostrvima se nalazi ispod PEloponeza) koju nisam uspeo da vidim, tada sa LEfkade nisu radili ture do tamo (ima bas dosta da se putuje) a u PArgi smo proveli gotovo citav jedan dan, a polasci su bili u jutarnjim satima. Ipak, prijatelj koji je sa zenom iz Engleske i detetom proveo tamo prosle godine u septembru citave dve nedelje mi je rekao da je jako lepo i definitivno za ljude koji hoce jedan miran i pasivan odmor, ali cim padne kisa, covek nema sta da radi posto sve sto postoji u tom gradicu na PAxosu su 3-4 taverne, jedan ili dva hotela, supermarket ...

Ali napominjem ponovo, Skiatos i Skopelos su ono najlepse sto Grcka moze da ponudi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

...Ipak, prijatelj koji je sa zenom iz Engleske i detetom proveo tamo prosle godine u septembru citave dve nedelje mi je rekao da je jako lepo i definitivno za ljude koji hoce jedan miran i pasivan odmor, ali cim padne kisa, covek nema sta da radi posto sve sto postoji u tom gradicu na PAxosu su 3-4 taverne, jedan ili dva hotela, supermarket ...

Нећу да офф-топикујем,али имењаку да се обратим B)

- што се тиче Паксоса, ми смо били у Гаиосу, који да -изгледа као рибарско место и веома мирно, али много ресторана и кафића има...

само острво има од већих места Лаку и Логос који (по ономе што сам видела на нету :( ) делује мирније...значи, ако је Паксос у питању, онда место Гаиос

МАПА ПАКСОСА

Гаиос

Izmenjeno (dadolina)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li je neko letovao na ostrvu Kos?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jedna moja poznanica je pre 2 ili 3 godine bila tamo preko one grcke a gencije koja pocinje na K, i bila je zadovoljna. Medjutim, sem malo price i par slika, nista senzacionalno nisam cuo o ostrvu, sve se svodi na to da je glavni grad Kos, prelepo mesto podeljeno nekakvom stenom na dva dela, a cini mi se da su u ponudi bili i atraktivni izleti do vulkanskog ostrva Nisiros, te do Kalimnosa, koji vazi za vazan centar za preradu sundjera na Mediteranu, ali ne secam se da su one tamo isle. Sve u svemu plaze mi ne deluju nekako spektakularno (narocito ne posle Skiatosa, Skopleosa, ALonisiosa, KEfalonije, ITake, Lefkade ...) a ostrvo je barem sto se nocnog zivota tice, kopija Rodosa, sto se meni uopste mnogo ne dopada. Ako bih se nekada odlucio da tamo, ukomponovao bih to sa boravkom na Patmosu, Ikariji (fenomenalne plaze, termalni izvori), vec pomenutim Nisirosom te Kalimnosom, a na Kosu ne bih ostao duze od 2-3 dana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li je neko bio na Tasosu u septembru, ako jeste molim da napise kakvo je vreme i da li je to kasno po njemu za odlazak tamo, hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904483
    Ukupno poruka