dell boy

Letovaliste za parove

59 poruka u ovoj temi

Nisam znao gde da postavim temu, nadam se da je ovde ok!

Planiram na leto sa devojkom da putujem u Grcku verovatno(eventualno Turska), pa me zanima koje je letovaliste idealno za parove(da su ok plaze, hoteli, mesta za izlaske, restorani, naravno cene :D ...) ??

Svaka pomoc je dobrodosla. Konkretno kakve su razlike izmedju letovalista-Tasos, Halkidiki, Zakintos...?

pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Preporuka....pogledajte temu KRIT...idealno za parove....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Definitivno Santorini

v4nghe.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Definitivno gde odete , sve je idealno za dvoje ljudi koji se vole. Gde god odete tako mladi i ako ste baš zaljubljeni ništa neće da vam fali , ništa neće da vam smeta, važno je da ste napokon sami i zajedno jedno vreme . Mojoj suprzi i meni nije bilo ni vreme ni mesto važno da budemo sretni , kao ni danas , važno nam je da smo sretni sa svojom decom a gde, najmanja je briga .

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto ste trazili i plazu...Santorini nije pravi izbor....preskupo je, plaza nema...sve ostalo a pogotovio hoteli su romanticni...i ok....izbor treba napraviti pazljivo...

U svakom slucaju ako je Grcka izbor onda ostrvo.

plaza na Kritu

Krit%202008%20022.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slažem se za Santorini. Ono što je Pariz za zaljubljene generalno, to je Santorini konkretno za letovanje. Posebna neka magija pod kojom ste i vi i drugi parovi, nema ni male dece ni starijih.

Pre odlaska pogledati film "Summer Lovers".

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E, da. Skupo jeste, ali sa razlogom.

Plaže nisu tipične, obzirom na vulkansko poreklo ostrva, ali...pa ok su.

Za smeštaj parova su idealni apartmani u stenama, sa sopstvenom terasom. Izolovanost i mir.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila sam sad 2008 u Kusadasiju-Turska i skroooz sam zadovoljna! Ako ste par koji mozda ide sam ali voli aktivniji odmor onda je ovo skroz ok destinacija-ima toliko ekskurzija da mozes da biras da uzivate solo-npr na krstarenju, ili sa drugima na safariju, aqua parku, tursko vece ili poseti Efesu! Mozes izabrati da budes u hotelu pri centru ( bolja opcija ako zelite da se uvece prosetate i izadjete u neki kafic iliprosetate do marine ) ili mozete u hotel na plazi sto stvarno pruza pravi odmor i mirniju atmosferu!

Jos jedna preporuka-ako imas kesa obavezno idite avionom-hiljadu i jedan razlog za to!

Nadam se da sam od pomoci

Pozdrav! :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

gdje god odete bitno je da odete sa osobom koju volite...vama ce biti lijepo gdje god da ste... :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mateo, imas li ti kakve veze sa ostrvom Brac?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ode Mateo...

Ja samo da ohrabrim del boya (i ostale koji naiđu) da ipak pronađu mesto za letovanje primereno zaljubljenim parovima.

Naravno da će da vam bude lepo gde god da ste, sa voljenom osobom, ALI odgovorno tvrdim da nije isto da li je to u okruženju sa takođe zaljubljenim parovima ili možda izolovano, sa jedne strane, ILI negde gde dečica plaču jer neće da izadju iz vode kad im se kaže, ili roditelji ne dozvoljavaju da im rade privremene tetovaže, ili se saplićete na šetalištu o glupe suvenire, ili sa svih strana stižu mirisi pljeskavica, mekica, kuvanog kukuruza...

Za zaljubljene parove je potrebno nešto sasvim drugo da bi im odmor bio nezaboravan.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A ja odgovorno tvrdim da kad si zaljubljen, pa jos mlad, sve to sto si naveo ni ne primecujes! Bar je sa mnom tako! :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ali Pef...onda smo na korak od zaključka da zaljubljeni i ne moraju nigde da idu. Da mogu samo da sede kući u sobi i gledaju jedno drugom U OČI. Recimo.

Razumem ja tebe šta pričaš, pa zaljubljenost je moćna sila, ali prosto ima sredina, ima okruženja, ima ambijenata koji nekako indukuju i pojačavaju to osećanje. Gde nema "Mama, oljušti mi breskvu...mama, bacio mi pesak u oči, mamaaa!!...." Ima vremena i za uživanje i u tim scenarijima, kasnije. Zato se za Pariz, Veronu, Veneciju, Barselonu...kaže da su romantični gradovi, a ne Cirih, Ženeva i Beč.

Da ne zaboravim srce, da ne pomisli neko da se svađamo daleko bilo... Evo

:srce:

Izmenjeno (Nikola S.)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:D :srce: Kad smo se nas dvoje svadjali? Pu-pu! :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Eh, da se jos jednom zaljubim pa nek umrem! Rekao moj drug i potpuno je u pravu. :srce:

Zaljubljenost je pomracenje svesti, koje te dovoljno drzi da te ubaci u bracno gnezdo. Najcudnije, a najsladje stanje do tog odlaska u brak, zaista treba iskoristiti i priustiti mnogo romantike, koje kasnije u tom smislu nece biti. Nemoguce je i ne postoji osoba koja je ceo zivot zaljubljena.

Mesto za odlazak na lep i nezaboravan odmor, svakako nisu "vasarista" gde ce dok lezis na plazi, preko glava prolaziti kofice, kantice i ako imas srece ne okaci te neka lopatica.......umesto njegovih ociju, ti iza lezaljki vidis gomilu praznih plasticnih flasa,... dok setas uvece osetis mirise raznih dimova, umesto njegove kolonske vode...

i zato,.... pobeci negde, daleko sto dalje, gde ne trebaju pilule za spavanje....

sam rezervisati mesto, nikako preko agencija (nekim slucajem, uvek sretnete nekog koga ne zelite)...probrati pazljivo, malo vise platiti (na jeftine aranzmane, odlazi svako) i nadati se lepom vremenu :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka