kacha

KRIOPIGI

230 poruka u ovoj temi

Evo i ja da kazem nesto o Kryopigi-ju i Kryopigi Beach hotelu :)

Mi smo upravo iz tog mesta i tog hotela, preko pomenute CMC (NAJBOLJE) agencije, dosli pre nekih 5 dana i mozemo vam slobodno reci da je super bilo. Hotel je krajnje ok, hrana u hotelu takodje ok, plaza jeste malo udaljena, ali ima vozic koji vozi do plaze na svakih 45 min, a sama stanica za vozic (koja je i pocetna) je uz sam hotel, na nekih 10m. Vozic se neplaca ako ste gost hotela, inace za ostale je 1 € karta.

Hotel kao hotel je lep, sobe ciste, redovno menjanje peskira, posteljine itd...osoblje takodje sasvim ok i ljubazno, vlasnik hotela skroz ok lik...sve u svemu sto se hotela, smestaja i hrane u njemu tice samo reci hvale mozemo napisati i reci.

Plaza u Kruopigiju je takodje super...pesak...postepen ulazak u vodu....ma sve u svemu sve je ok.

Tako da ako neko namerava da ide tamo, kao i preko CMC agencije, slobodno neka ide, nece se prevariti, bez ikakve bojazni, jer zaista je sve kako treba i kako je receno....ljudi verujte mi na rec !

Ako neko ima neka pitanja, neka pita slobodno, rado cu mu pomoci u vezi bilo cega, pa ako treba i slike vam mogu poslati da bi se uverili u istinitost mojih gore navedenih reci :) Moram priznati da sam i ja sam bio skeptik dok nisam otisao 15.08.2010. ali kada sam se vratio 25.08.2010. stvarnio sam bio odusevljen.

Mi smo kolima isli, tako da smo skoro celu Kasandru i plaze obisli, pa ko ide kolima zagarantovan jos bolji provod:)

Slobodno pitajte sta vas zanima...a dotle Pozdrav ! :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zdravo svima!Zanima me da li je neko mozda bio u hotelu Forest park u Kriopigiu,kakvo je mesto i nesto vise o hotelu i okolini?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

VIDIM DA SE DOSTA VAS INTERESUJE ZA KRIOPIGI PA RESIH DA PODELIM SA VAMA MOJE UTISKE.PROSLE GODINE OD 20.07-31.07 SUPRUGA I JA SMO ISLI SA DETETOM 6 GODINA U HOTEL ALEKSANDER THE GREAT BEACH USLUGA ALL INCLUSIVE.MOGU VAM RECI DA JE BILO PREDIVNO.MI SMO ISLI KOLIMA TAKO DA SMO CELO POLUOSTRVO OBISLI UZDUZ I POPREKO.NA KASANDRI IMA PREDIVNIH PLAZA,KAKO PROSTRANO SIROKIH TAKO I USKIH U UVALAMA PREDIVNO!JEDNA OD NAJLEPSIH JE GRADSKA PLAZA U KALITEI,MI SMO ISLI NA NJU SVAKI DRUGI DAN.PORED NJE PO LEPOTI JE I XENIA.STO SE TICE PLAZE U KRIOPIGIU NIJE NEKA ALI MOZE DA SE KUPA.LEVO OD HOTELA IMA DOSTA JEZEVA,TAKO DA SMO SE KUPALI SA DESNE.SAM HOTEL SE NALAZI DOSTA UDALJEN OD BILO KAKVE CIVILIZACJE I KO NE DOLAZI KOLIMA VELIKI JJE PROBLEM DA IZDRZI U NJEMU 10 DANA BEZ MRDANJA(BAR JE MENI PROBLEM).VIDIM DA NEKI PITAJU DA LI IMA KOMARACA?BILO IH JE ALI NISTA VISE NEGO KOD NAS.IMA DOSTA PCELA JER SE IZA HOTELA U SUMAMA NALAZE KOSNICE.NAMA JE KLOPA BILA SUPER STO NE MOGU DA KAZEM I ZA HOTEL FOREST PARK U KOME JE BORAVILA PORODICA SA DVOJE DECE.NJIH SMO UPOZNALI NA PLAZI U KALITEI JER KAKO SU MI ONI REKLI NEMOGUCE JE DOCI DO PLAZE U KRIOPIGIJU IZ HOTELA FOREST PARK.KAZU DA IM JE HRANA BILA OCAJNA TAKO DA SU MORALI PORED POLU PANSIONA DA SE HRANE PO RESTORANIMA.AKO JOS NEKOG NESTA INTERESUJE NEKA PITA.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

HVALA NA OVIM INFORMACIJAMA U VEZI KRIOPIGIJA ALI SAD STE ME ZABRINULI U VEZI HOTELA FOREST PARK JER SMO TAMO SA JOS JEDNOM PORODICOM UPLATILI ARANZMAN,TAKODJE POLUPANSION.NA GOGLE EARTH SAM NASAO OVAJ HOTEL I VIDIM DA JE IZNAD PUTA, A I VIDE SE NEKI PUTEVI PREMA PLAZI PA MI NIJE BAS NAJ JASNIJE KAKO SE NE MOZE NA PLAZU PA BIH VAS MOLIO DA MI TO MALO BOLJE OBJASNITE AKO OTPRILIKE ZNATE POLOZAJ HOTELA.MI TAKODJE IDEMO KOLIMA I NE VOLIMO DA BUDEMO U JEDNOM MESTU PA MALTE NE SVAKI DAN VOLIMO DA MENJAMO PLAZE TAKO DA NAM IZOLOVANOST NIJE NEKI PROBLEM.HTEO BIH JOS DA VAM KAZEM DA SU I NASA DECA OD 6 DO 8 GODINA PA OVA INFORMACIJA U VEZI HRANE MOZE DA NAM BUDE PROBLEM. POZDRAV DRAGAN

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

I ja bih hteo da se pridruzim predhodnom pitanju i ako je neko bio u HOTELU FOREST PARK da nam prenese iskustva.Mi smo uplatili u sedmom mesecu i isto sa jednim detetom.Pozdrav Bratislav.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Recite mi molim Vas preko koje ste agencije uplatili letovanje u FOREST PARKU mi smo preko TRIM TRAVEL-a i sa njima do sada nismo putovali. Inače idemo drugi deo jula a o hotelu nismo saznali nista osim ono sto su nam rekli u agenciji a to je nesto vrlo oskudno.Mozda vi nesto vise znate. POZDRAV.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

I mi smo uplatili preko te agencije i to od 16.07 do 26.07.I mi nismo uspeli nesto posebno da saznamo osim sto sam citao po stranim forumima da kao nije lose ustvari ima razlicizih komentara tako da nemozes zakljuciti.U svakom slucaju smo vec uplatiti pa cemo videti na licu mesta.Koliko su mi rekli pored ima dve plaze sa plavom zastavicom a i kalitea je blizu oko 10 minuta pesaka pa moze da se ide i tamo na plazu ili uvece u setnju.Jedan moj prijatelj mi je rekao da blizu ima mega market i da je mnogo jeftino.Videcemo ima vremena do tad ako nesto saznate vi objavite.Pozdrav.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da se uključim u temu o Kriopigiju, ali sa drugim pitanjem.

Uplatili smo (još u januaru, sa popriličnim popustom za rane uplate) Kassandra Palace hotel u Kriopigiju, u varijanti sa polupansionom.

Vidim da je hotel sasvim dobro ocenjen i na domaćim i na stranim forumima, i da je glavna zamerka (uglavnom stranaca) njegov položaj, tj. to što se udaljenost do većih naseljenih mesta ne može preći peške. Kako mi idemo kolima, a i volimo mir i tišinu, ta izolovanost nam i odgovara.

Takođe, imaju veoma velike aparmane sa kuhinjicom (s obzirom da vodimo i bebu, to je velika prednost zbog papica)... a i pristali su da prime petočlanu porodicu, što u grčkim hotelima i nije baš često.

Moje pitanje je vezano za doplatu za All Inclusive.

Kako idem sa troje dece, od kojih je jedna beba, odgovara mi varijanta punog pansiona i unapred plaćenih svih usluga. S druge strane, neke usluge koje ulaze u AI, kao što su alkoholna pića i sl, mi ne znače mnogo jer jedino ja u porodici popijem poneko pivo i to je to.

Dakle, da li neko ko je bio u ovom hotelu može da prokomentariše da li zaista ima smisla uzimati AI, kao i kakva je realno AU usluga u ovom hotelu.

PS: Naravno, i svi drugi komentari vezani za hotel i okolinu su dobrodošli.

Veliki pozdrav svima na forumu!

Izmenjeno (Mr D)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mr D, idemo u isti hotel ove godine. Nisam ranije bila, ali moja dosadasnja iskustva su da u Grckoj NE treba uzimati AI. Sokici, soda, pivo i generalno sva pica koja su na AI su krs...uzmi digitron u ruke i sracunaj koliko kvalitetnog pica mozes da popijes za te pare....AI dobijas komoditet ali ne i kvalitet

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

twixy,

Mi ćemo tamo biti u prvoj polovini jula, pa ćemo se možda i videti.

Što se tiče AI, ovde u njega ulaze:

- ručak (što mi je ustvari jedino važno)

- ležaljke i suncobrani na plaži (koji se inače plaćaju 7 EUR, mada su na bazenu besplatni a to je 20m od obale)

- peškiri na plaži i na bazenu (ne znam da li se ovo i inače dobija)

- ceo dan skokići, pivo, čaj, kafa, keks, kolači, vino, alkohol, sladoled, kokteli... mada ne u baru na plaži (ovo i nije bitno)

- pedaline i kanui

- teniski teren (naravno, mora da se zakaže) ... ne igram tenis, ovo mi ne znači

Moje razmišljanje je ovako:

- ručak za nas bilo gde u restoranu, ako uključuje i salatu i sve po redu, je bar 20-25 EUR dnevno... neka bude minimalno 25 EUR za normalan ručak i neki slatkiš

- 4 sladoleda dnevno je 4x1.5=6 EUR dnevno (ovo ću teško i inače izbeći)

- 3 kafe je npr. 6 EUR

- ležaljke, kao što rekoh nisu ni važne

- pedaline bi sigurno bar probali...

Dakle, bez alkohola, ležaljki, peškira i pedalina se lako stiže do min 37 EUR na dan. A doplata za AI je 50 EUR... a i sada je kurs dobar, pa kada se to izdeli na rate biće 5 do 10% manje.

E sad, pitanje je da li je ponuda uopšte kvalitetna ili ne, tj. kakav ručak i sve ostalo se dobija...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sve sto si napisao stoji:D ne mislim da ces neuzimanjem AI proci jeftinije:nea:

- Kada sam ti pisala poruku nisam mislila na ustedu vec kvalitet usluge. Mi obicno ostajemo na moru po 15 dana. Po difoltu nam hrana dosadi vec 10 dan (pri tom mislim i na dorucak i na veceru). Mi radije uzmimamo neki giros ili picu za rucak ili klincima spremim sendvice, jer nam hotelska hrana zaista dosadi, a za rucak inace ne sluza nista pametnije od vecere ili bitno drugacije.

- sladoled koji oni nude je onaj hotelski, koji verovatno nije los, ali iz iskustva znam da ce klinci hteti neki winx ili tako neki sareni koji moras da kupis.

- Lezaljke su meni vazne i ako mi se svidi hotelska plaza uzmem ih za ceo period boravka.

- Peskiri mi nisu vazni posto nisam navikla peskir za plazu da menjam svaki dan;)

- sva pica koja nude meni nisu interesantna.... ne podnosim kopije pica, a od svih kafa koju nude ne pijem nijednu, nego samo nes frape koju bih morala ponovo da platim.

- ne verujem da ces pedaline i kanuu voziti svaki dan, vec mozda jednom, eventualno dva puta.

- teniski teren se inace ne placa, vec se samo daje depozit koji se vraca nakon koriscenja terena. i ovo mi ne treba.

AI je super zato sto te uglavnom oslobadja smaranja klinaca za ovo ili ono jer ih samo posaljes za bar :D, ali ja sam u fazonu da cu radije tih 50 e dnevno potrositi na ono sto zaista zelim.

Btw, mi smo tamo do 10.7. Nadam se da ce vreme posluziti :D

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi ćemo biti od 4. do 14. jula.

Vidimo se! faca.gif

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima,

razmisljamo da krajem avgusta letujemo u Kasandri, sa detetom od 2.5 godine.

Kako ste se proveli, kakav je hotel, plaza i da li se na kraju isplati allinc?

Jel ima jos neki lep hotelcic u tom mestu, posto se dvoumim izmedju Kriopigija i Kalite?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo 2008. godine letovali u ovom hotelu, i ako još ima mesta verovatno ćemo tamo ići i ove. Pre tri godine smo zaista bili zadovoljni i hranom i smeštajem (bili smo u apartmanima, ali onim starijim, koji su bliže plaži), plaža je bila super, animacija za decu (disko) bi mogla biti bolja... Park hotela je bio predivan, lepo održavan. Jedino, uveče ste često morali da čekate u redu ispred sale jer je trpezarija očito premala za toliki hotel... U to vreme bio je renoviran samo jedan deo glavne hotelske zgrade, mislim da su u međuvremenu renovirali ceo hotel.

Sve u svemu, odnos cena-kvalitet je sasvim OK, a te godine naših ljudi, osim nas i još jednog para sa decom nije bilo... Rekla bih da ovaj hotel i dalje nije nešto posebno popularan kod Srba!

U svakom slučaju, molim forumaše koji su letovali u ovom hotelu ove godine da daju neke svežije informacije!

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@savanamm

Vratili smo se iz Kassandra Palace, ali nisam stigla da se javim i podelim utiske sa vama.

Opsti utisak : vrlo smo letovanjem. Uplatili smo obican apartman (stariji), na recepciji su pokusali da nam daju sobu u hotelu (renoviranu). Rekla sam da to ne dolazi u obzir jer zelim apartman zbog prostora i dali su nam na nase odusevljenje deluxe apartman. Ti apartmani su stvarno extra, jedina mana je sto su udaljeniji od plaze u odnosu na standardne apartmane.

Hotel je super odrzavan, osoblje jako ljubazno. Novac ne morate da nosite sa sobom. Sve u hotelu mozete potpisati na sobu. Hrana je bila OK (inace ne padam u nesvest od hotelske hrane, pa ni ovom nisam mogla da se odusevim, a posebno ne posle 15 dana).

A sad mane :) 1. Nema dovoljno lezaljki na plazi, sto znaci da morate ustati u 6 ujutru da bi ih zauzeli, ili jednostavno drzali peskire u kaficu. Druga opcija je da idete malo desno i na 30 m su lezaljke od drugog hotela/kafica/apartmana, ali je ulaz u more kamenit.

2. Apsolutno nema nikakve animacije. Neki cica svira svako vece u holu hotela. Ko voli nek izvoli. Deci je na raspolaganju park i Miki Maus kucica u kojoj jedino mogu da crtaju - nesto kao slikarska kolonija :)

3. U periodu od 20 - 20.30 ume da se napravi guzva za veceru za one koji zele da veceraju na terasi. Za one unutra uvek ima mesta. Neki su negodovali, ali nama to nije smetalo. Najduze sto smo cekali je 7 min. Ta varijanta nam je mnogo bolja, nego da vam ljudi kruze iznad glava dok jedete ne bi li seli za vas sto kad se oslobodi.

E sad, u periodu do 18.7. kad je bila jeftinija cena, najvise je bilo Rusa i Srba. Parking je bio skrozzzz pun. Od 19.7. parking se skoro skroz ispraznio i odnos je bio 80 % Rusa i 20 % svih ostalih.

Sve u svemu, preporucujem hotel ljudima koji su za miran porodican odmor. Dobar odnos cene i kvaliteta.

Izmenjeno (mikap)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905037
    Ukupno poruka