bblue

Letovanje sa decom-predsezona

92 poruke u ovoj temi

cao svima, ja sam nova pa se nadam da nisam promasila mesto za pitanjce, pitala bih iskusne roditelje sa malom decom da mi otkriju sta je to od vaznih sitnica koje bi trebale da se ponesu, pored hrane,pelena,nekih lekica za ne daj Boze i slicno. Na primer konopac za ves i stipaljke su sitnica ali priznacete bez toga na terasi je zaista nezgodno.... hvala unapred svima

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

tanja76 zavisi kako idete, tj da li ste nasli smestaj solo ili preko agencije,

mi smo isli preko agencije, i sve sto je falilo u app trazila sam od predstavnika i to sam i dobila, tipa nedovoljno stipaljki, kofa i brisko za nas app,

u kuhinji uglavnom ima sve sto je potrebno za neko spremanje hrane,

ali ja sam ipak pored toga ponela, npr onu malu buckalicu da mogu da zamesim palacinke :zvizduk: npr,

ono sto se meni pokazalo kao jako prakticna i korisna stvar, kako na plazi tako i na terasi ( plocicama ) zbog dece ,

jeste gumena prostirka koju koristimo za kupatilo, ona sundjerasta znas na sta mislim,

na plazi se lako pesak sa iste ispere u moru,

( nisam prljala peskire )

na terasi deca sede na njoj igraju se ( nisu na plocicama ),

zavisi od osobe do osobe , koje su to sitnice na koje si navikla da su vam pri ruci svaki dan,

naravno nemoguce je sve popakovati i poneti :lol:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

NensiFancy, hvala na odgovoru, nemam ja prevelke zahteve, samo sto covek ne moze svega da se seti u trenutku :lol:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

cao svima, ja sam nova pa se nadam da nisam promasila mesto za pitanjce, pitala bih iskusne roditelje sa malom decom da mi otkriju sta je to od vaznih sitnica koje bi trebale da se ponesu, pored hrane,pelena,nekih lekica za ne daj Boze i slicno. Na primer konopac za ves i stipaljke su sitnica ali priznacete bez toga na terasi je zaista nezgodno.... hvala unapred svima

Ja uvek nosim neke knjizice, bojanke, diskove sa crtanim filmovima(u slucaju da imamo dvd u apartmanu), malo praska za ves(u slucaju nekih nezgoda, jer deca su nespretna i mala), dezinfekciono sredstvo, sundjer i krpu za sudove..Mozda ce neko misliti da sitnicarim i preterujem, ali ja stvarno bez ovih stvari ne mogu da idem na put.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakvo je vreme u maju u Grckoj, kakva je voda?Mi idemo u Polihrono oko 20. maja sa malom decom pa se brinem da ne bude hladna voda.Ako neko ima informacije kakav je smestaj u vili Galini Nova, neka mi pruzi neke informacije.:unsure::razmislja:

Hvala unapred!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bila na medenom mesecu u Pefkohoriju davne 2006,

5-20 maja,

voda je bila super , dani su bili topli, noci taman za spavanje,

a onda smo dosli u Bg na +5, kisa je lila danima ,

bilo mi doslo da se vratim u Grcku jos jednu turu

od srca vam zelim lepo vreme da mogu decica da uzivaju :klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam znala da u Maju moze da bude tako toplo tamam za kupanje. To je onda extra za one koji imaju mlađu decu i ne zavise od škole. Mi više ne znamo ni do kada traje raspust, ako nije produžena godina zbog štrajka onda je zbog vremena i tako svake godine.

Nency super ti je ta ideja za prostirke, ja ne volim one slamene asure pa ću ove godine posto idemo kolima uzeti baš te gumene. Hvala na ideji.

Ono što ja nosim za dete su knjige, drustvene igre, napunimo racunar ili telefone igricama, muzikom da moze usput da se zanimava ili igra. Sada je već veliki pa sam to sebi sprema. Ali mislim da je dobra ideja da manjoj deci spremite nešto sigurno što vole ali i nešto novo za šta ne znaju ( mislim na knjige, igrice i crtaće).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

razumem ja da se treba poneti nesto da ih zabavimo, ali ja sam mislila na neke sitnice od ,,opsteg znacaja,,, eto sundjer za pranje je odlicna ideja, dezinfekciono sredstvo takodje, ako neko ima jos neku ideju izvolite.... :lol:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ves 6 god. letujem u Haniotiju/Pefkohor. u istom periodu od 25.maja do 10.juna. Voda je ooodlicna za kupanje.

Kako idemo svojim kolima uvek ponesem asepsol u spreju,sundjer i krpe. Obavezno ponesem jekoderm, neven kremu, flastere kao i nesto od lekova (tipa probiotik,febricet,klometol...) sve to za "ne daj Boze". Jako prakticno se pokazalo i to da ponesem u flasicama (onim najmanjim ) sto imaju "cuclu" ulje i deterdzent za sudove, pa kad spremam ponesto za dorucak (obicno je to kajgana:D) imamo dovoljno ulja kao i deterdzenta da se spremi i opere. Jos nesto, plazma keks kupujem u najmanjim pakovanjima, prakticna je za plazu, obicno se pojede i ne ostane da "izvetri" i izgubi ukus.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Potpuno se slazem sa vama, a moja mama koju vodimo sa nama vec par godina, posto idemo nasim kolima, obicno ponese jos neku serpicu i tiganj, naravno moj muz kad to vidi dize mu se kosa na glavi, ali verujte uvek se ispostavilo da je mama bila u pravu.osmeh.gif

I naravno jos jedna za mene bitna stvar je Fenistil gel. Zaista ima siroku upotrebu, a najbitnije je da otklanja svrab ako vas ujede komarac, ako vas opece meduza ublazava bol itd.

Izmenjeno (balto)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

...ali verujte uvek se ispostavilo da je mama bila u pravu.

Ne bio mu ja u koži, mislim tvojem mužu. :lol:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A u kuci sin i zena, naravno i majka njena, sve u svemu znaj, jedan mali raj...

Veeeliki pozdrav.laugh.gifsrce.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uh, tema je bila "Letovanje s decom" a sada prerasla u "Letovanje s majkom" osmeh.gifosmeh.gif

Izmenjeno (DraganV)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

razumem ja da se treba poneti nesto da ih zabavimo, ali ja sam mislila na neke sitnice od ,,opsteg znacaja,,, eto sundjer za pranje je odlicna ideja, dezinfekciono sredstvo takodje, ako neko ima jos neku ideju izvolite.... :lol:

MUSEMA, ona za ispod guze , detetove ne nase :lol:,

ako dete ne nosi pelene, moze se desiti kao i mojoj deci

( i starijem i mladjem) da se opuste nocu sto se tice piskenja,

jer na plazi/ u vodi to se nije znalo kad ko piski,

i onda problem , poceli su da piske u krevet nocu, i to ne jednom , nego vise puta, ...

strasno

srecom pa sam ja za svaki slucaj ponela musemu, inace bih umrla od sramote da ostavimo flekav krevet :blush:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma i moje starije dete ide u prvi razred, ali bas me briga, ja ga vodim na more za vreme skole jer treba da se porodim u avgustu, tako da ne mogu cekati kraj godine.

Bas sam srecna sto je lepo vreme i topla voda u tom periodu, ne bih volela da nam vreme upropasti letovanje.Hvala na informacijama, svaka mi koristi jer tamo idemo prvi put!:klap:

Ja sam bila na medenom mesecu u Pefkohoriju davne 2006,

5-20 maja,

voda je bila super , dani su bili topli, noci taman za spavanje,

a onda smo dosli u Bg na +5, kisa je lila danima ,

bilo mi doslo da se vratim u Grcku jos jednu turu

od srca vam zelim lepo vreme da mogu decica da uzivaju :klap:

I ja se nadam da ce biti lepo!Hvala lepo na informacijama!

Ves 6 god. letujem u Haniotiju/Pefkohor. u istom periodu od 25.maja do 10.juna. Voda je ooodlicna za kupanje.

Kako idemo svojim kolima uvek ponesem asepsol u spreju,sundjer i krpe. Obavezno ponesem jekoderm, neven kremu, flastere kao i nesto od lekova (tipa probiotik,febricet,klometol...) sve to za "ne daj Boze". Jako prakticno se pokazalo i to da ponesem u flasicama (onim najmanjim ) sto imaju "cuclu" ulje i deterdzent za sudove, pa kad spremam ponesto za dorucak (obicno je to kajgana:D) imamo dovoljno ulja kao i deterdzenta da se spremi i opere. Jos nesto, plazma keks kupujem u najmanjim pakovanjima, prakticna je za plazu, obicno se pojede i ne ostane da "izvetri" i izgubi ukus.

Za sta se koristi neven krema?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904478
    Ukupno poruka