bblue

Letovanje sa decom-predsezona

92 poruke u ovoj temi

Ako mene pitas sa tako malom decom ipak ti je bolja Grcka , ja sam bio prosle godine sa porodicom na Halkidikiju super su plaze ,pescane a i blizu je tako da se kolima brzo stize.. a to je i zbog dece najbolje,al ti odluci

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ako mene pitas sa tako malom decom ipak ti je bolja Grcka , ja sam bio prosle godine sa porodicom na Halkidikiju super su plaze ,pescane a i blizu je tako da se kolima brzo stize.. a to je i zbog dece najbolje,al ti odluci

Grcka jeste lepsa i more je bolje ali hoteli nisu dobri i sadrzajni kao u Turskoj a cene za polupansion su iste ako ne i vise nego u Tur. za AI. Plus racunam da bi nam sa strane trebalo bar jos 1000-2000e za sokove, kafe, sladolede, koktele... Ali ako imas preporuku za neki dobar hotel, daj na razmatranje ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima. Zamoli bih za pomoće sve one koji mogu nešto da kažu iz svog iskustva. Nas dvoje i beba koja će tada imati oko 10 meseci. Termin septembar, neki početak. Prevoz isključivo avionom. Prioritet nam je Grčka, ali bi smo razmislili i o konkretnim predlozima i za druge zemlje. Molim Vas da pomognete što konkretnije, znači zemlja, mesto hotel i ako može malo nekih opisa. Svima hvala u napred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Grcka jeste lepsa i more je bolje ali hoteli nisu dobri i sadrzajni kao u Turskoj a cene za polupansion su iste ako ne i vise nego u Tur. za AI. Plus racunam da bi nam sa strane trebalo bar jos 1000-2000e za sokove, kafe, sladolede, koktele... Ali ako imas preporuku za neki dobar hotel, daj na razmatranje ;)

Slazem se sa tobom,u Turskoj su super hoteli,evo sto se tice AI ako te zanima par hotela u Grckoj evo :

Jedan se nalazi u mestu Kriopigi ,to je mesto odmah posle Kalitee i na bazi AI

Drugi je mnogo bolji po meni i nalazi se u mestu Afitos i zove se Aristoteles isto funkcionise na bazi AI sto je isplativo i te kako za Grcku.. pa pogledaj ako ti odgovara super

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vazi, hvala ti, pogledacu, mada smo skoro pa odlucili da idemo u Lykia world. E sad, ja bih uplatila odmah iako su popusti za first minute veoma mali, a moj suprug smatra da ce agencije vec u maju-junu spustiti cene, s obzirom na, jelte, krizu... Meni to zvuci kao naucna fantastika za Srbiju, sta vi mislite? btw. suprug ziveo 15 godina u Svedskoj pa malo nije u toku...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vazi, hvala ti, pogledacu, mada smo skoro pa odlucili da idemo u Lykia world. E sad, ja bih uplatila odmah iako su popusti za first minute veoma mali, a moj suprug smatra da ce agencije vec u maju-junu spustiti cene, s obzirom na, jelte, krizu... Meni to zvuci kao naucna fantastika za Srbiju, sta vi mislite? btw. suprug ziveo 15 godina u Svedskoj pa malo nije u toku...

Iskreno mislim da od toga nema nista... bolje uplatite sad da ne biste se kasnije pokajali.. ja sam to ucinio... pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I reshismo da putujemo u Lykia world, zaleteli se na Kontiki kao najpouzdaniju agenciju i slucajno odem na Jolly cenovnik i saberem da je isti aranzman za nas petoro, samo sa polaskom dva dana ranije, negde oko 400 evra jeftiniji? U cemu je caka, ako postoji? Da li treba verovati Jolly-ju, nekako imam averziju prema toj agenciji jer su grozno neljubazni...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iskreno mislim da od toga nema nista... bolje uplatite sad da ne biste se kasnije pokajali.. ja sam to ucinio... pozzz

Ovo mi lici kao ...trcite rasprodaja je :bez-zuba:

Cene ce biti smanjene sigurno....a i sto se tice Grcke i hotela AI...sigurno uvek ima mesta jer su to i najskuplji aranzmani...tako da ne treba zuriti i uvek, ali uvek ima mesta za takve pakete.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I reshismo da putujemo u Lykia world, zaleteli se na Kontiki kao najpouzdaniju agenciju i slucajno odem na Jolly cenovnik i saberem da je isti aranzman za nas petoro, samo sa polaskom dva dana ranije, negde oko 400 evra jeftiniji? U cemu je caka, ako postoji? Da li treba verovati Jolly-ju, nekako imam averziju prema toj agenciji jer su grozno neljubazni...

Imas li averziju i prema posti, policiji, doktorima...jer nisu svi sluzbenici ljubazni?

Iz ovog tvog posta samo citam:

Kontiki je preskup, Jolly neljubazan...ima li neka agencija po tvojoj meri? Nesto za preporuku?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kazi tacno koji hotel, kakav je aranzman i kod jednih i drugih pa da vidimo u cemu je caka.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imas li averziju i prema posti, policiji, doktorima...jer nisu svi sluzbenici ljubazni?

Iz ovog tvog posta samo citam:

Kontiki je preskup, Jolly neljubazan...ima li neka agencija po tvojoj meri? Nesto za preporuku?

Nije istina! Oduvek sam putovala preko Kontikija i apsolutno sam zadovoljna, htela da putujem preko njih ali sam se iznenadila razlikom u ceni. Konkretno Lykia world (Fethie) u teminu od 19. juna, 11 nocenja, family room, po osobi je 1540 evra + po 250 deca, a u Jolly-ju termin 17. jun, 11 nocenja, family room, po osobi 1415 evra + 200 po detetu.

A sto se tice neljubaznosti, zivim u blizini YUBC-a, par puta sam ulazila u Jolly, njih dvoje-troje je uvek zauzeto nekim svojim poslom, jedva se obrate tako da sam uglavnom samo skupljala izlozeni promotivni materijal, obratila se plavusi jednom za pomoc i savet i bila totalno iskulirana jer je doticna imala vaznija posla... Potom sam im poslala mail sa istim pitanjem i, naravno, odgovor nisam dobila. U Kontikiju ljubaznost ne manjka i verujte mi da sam spremna zbog toga i da platim visu cenu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

htela da putujem preko njih ali sam se iznenadila razlikom u ceni. Konkretno Lykia world (Fethie) u teminu od 19. juna, 11 nocenja, family room, po osobi je 1540 evra + po 250 deca, a u Jolly-ju termin 17. jun, 11 nocenja, family room, po osobi 1415 evra + 200 po detetu.

Sad sam pogledala, u Jolly je to cena bez aerodromske takse. Jos nisam videla za ove druge. Ako je tako onda je cena ista, jer aero. taksa je oko 114 eura.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nikad sa malim detetom ne bih išao u Grčku a o Turskoj ili nekoj arapskoj zemlji ne treba ni pomisliti. Ja sam lekar i imao sam prilike da pogledam kakve su ambulante u tim zamljama. Sa malom decom posebno, sa našeg podneblja, nikako ne preporučujem Tursku ili Egipat. Sve je lepo kad su deca zdrava ali njihovo zdravstveno stanje je prilično nepredvidivo na letovanju naročito prvi put. Hrvatska je moj izbor. Ja tamo idem sa malim detetom već godinama i stignem u Rovinj iz Novog Sada za 6 sati. Nema vize mogu se lako snaći a za ne daj bože u Puli je jedna od najbolje opremljenih dečiji bolnica u Hrvatskoj.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam sa mojim detetom, godinama menjala zemlje, destinacije...i ona mi je bila kao prilepak....imamo samo lepe uspomene, divno nam je, a to dete je sada jedna lepa i pametna osoba od 19 godinica.

Nikada nisam imala problem razmisljanja kako ce dete da mi se razboli.....pa bilo bi isto kao i stotinama hiljada druge dece.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nikad sa malim detetom ne bih išao u Grčku a o Turskoj ili nekoj arapskoj zemlji ne treba ni pomisliti. Ja sam lekar i imao sam prilike da pogledam kakve su ambulante u tim zamljama. Sa malom decom posebno, sa našeg podneblja, nikako ne preporučujem Tursku ili Egipat. Sve je lepo kad su deca zdrava ali njihovo zdravstveno stanje je prilično nepredvidivo na letovanju naročito prvi put. Hrvatska je moj izbor. Ja tamo idem sa malim detetom već godinama i stignem u Rovinj iz Novog Sada za 6 sati. Nema vize mogu se lako snaći a za ne daj bože u Puli je jedna od najbolje opremljenih dečiji bolnica u Hrvatskoj.

ovo je veoma nekorektan i pretenciozan komentar. pre svega to sto ste lekar, ne cini vas kompetentnim da dajete ovakve izjave. mi odlazimo u grcku vec tri godine sa dvoje male dece i to bih preporucila i preporucujem svima. nismo imali potrebe da koristimo usluge lekara, ali nasi rodjaci jesu i nisu imali nikakvih problema. ne govorim o nekim ozbiljnim situacijama, nisam ih imala i nadam se da necu, ali zar stvarno ne treba nigde ici, jer mozda postoji mogucnost da se neko od nas razboli. i moram da dodam, uopste nisam ubedjena da bi nam u tom slucaju u hrvatskoj bilo najbolje!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27006
    Ukupno tema
    905762
    Ukupno poruka