MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

Zdravo svima, da li je neko skoro bio u nikiti comfort 

https://nikiticomfort.gr/en/

Zanimaju nas utisci generalno.

Hvala i pozz za sve!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

malo da oživimo temu ne znam zašto ali ove godine slabo se pišu iskustva, mi uskoro putujemo za Nikiti da li je neko skoro bio i može li da napiše neke utiske, vrline, mane, preporuke sto se tiče Nikitija ?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi se vratismo iz Nikitija pa da napisemo nase utiske mozda ce nekome znaciti za sledece ljetovanje.

Nekoga ce mozda zanimati prije polaska vezano za putarine, mi smo putovali iz Bosne pa tako da nam je trebalo oko 30e za putarine u jednom pravcu za sledece naplatne rampe: Kuzmin-Simanovci 3.3e, Bubanj potok-Presevo 16e, Kroz Makedoniju 7e, Kroz Grcku 3e. Gorivo smo dosipali na Mak petrol pumpama u oba smjera po 50e.

Boravili smo u Annio Studios koji smo rezervisali preko Nikane u periodu od 22-29.08. i udaljen je od plaze nekih 300m sto nama nije bilo daleko sa malim djetetom od 3 godine i brzo se stigne. U blizini imate markete i piljarnicu kao i 3 velika super marketa uz glavnu magistralnu ulicu. Vila ima privatni parking sto je nama igralo veliku ulogu u izboru smjestaja, dobar wifi i klimu, u sobama se dobije dovoljan broj peskira po osobi veliki i mali, sobe se ciste svaki dan a mijenjanje posteljine na pola boravka. Sto se smjestaja tice zadovoljni smo smjestaj je noviji i za preporuku je, vlasnica se preko translate aplikacije sporazumjeva sa gostima, a ima i kcerku koja zna engleski tako da smo se razumjeli za sve sto nam je trebalo. Sto se Nikitija tice mjesto je veliko i ima dosta sadrzaja, veliko setaliste uz more, dosta restorana i veliki izbor hrane, za djecu igrice na zetone. Takodje mislim da je dobar izbor kao baza za obilazak plaža jer na 5-10 min od Nikitija moze da se posjeti nekoliko finih plaža kao i druga mjesta za posjetiti npr mi smo otisli jedno vece do Neos Marmasa koji je udaljen mozda nekih 25 minuta od nikitija a sto se tice plaza mi smo obišli: Lagomandra (cista voda, ima prirodni hlad na jednoj strani plaze a na drugoj beach bar kao i mjesta za slobodni mobilijar, Kalogria (lezaljke se krecu od 15-20e bez konzumacije a beach bar Mango nudi mogucnost uz minimalnu konzumaciju od 30e besplatne lezaljke, Koviou (preporuka za plazu voda je cista i topla, mi smo koristili lezaljke od hotela Makednos koje su bile 15e+konzumacija hrane i pica a ukoliko zelite da parkirate na njih parking cijena je 5e za cijeli dan, ali desno od nas gledano ka moru gdje se iznajmljuju skuteri za vodu i slicno mogu da se iznajme lezaljke i suncobran u setu za 10e). Za sve navedene plaze preporuka je da se dodje sto ranije zbog guzve. Plaza je u nasem dijelu Nikitija bila cista, pjescana, more je bilo takodje cisto i toplo, popodne ponekad bude malo vjetra pa stvara manje talase ali nas je tako zadesilo tako da nismo sigurni da li je tako stalno. Lezaljke smo koristili u Blue Sea beach baru gdje je bila minimalna konzumacija 10e da bi mogli koristiti lezaljke i suncobran besplatno. Sve u svemu ako sam nesto zaboravio da napisem a nekoga zanima neka pita, mi smo zadovoljni stvarno Nikitijem i mislim da je mjesto bas za porodice kako sa malom tako i vecom djecom i u planu smo sigurno da ga posjetimo jos jednom da vidimo ono sto nismo uspjeli ovaj put.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li iz Nikitija bus do Soluna, tj ide li taj bus uopste Sitonijom ili samo Kasandrom?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima bus za Solun par puta dnevno iz svih mesta na Sitoniji. Takodje ima i koji samo spaja veca mesta na Sitoniji. Namenjen je prvenstveno za lokalno stanovnistvo, pa su polasci u skladu sa njihovim potrebama i nema i mnogo. Za obilazak Sitonije najbolje je iznajmiti skuter ili auto

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906019
    Ukupno poruka