MrHeavy

NIKITI

4881 poruka u ovoj temi

Pre 14 minut, nole73 je rekao/la:

Ima li nešto sa "normalnim" cenama? :D

Dok ima ovaca, biće i vune...što Grci više dižu cene, mi sve ranije bukiramo:hahaha:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ima, u agencijama. Ispadne da je jeftinije uplatiti preko agencije. E sad, ko je suguran u datume i da ce sve biti ok za 7 meseci onda je to super. Ja nisam pa ne mogu placati letovanje unapred jer ne znam sta moze da iskrsne.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I jeste jeftinije. A ko koristi booking verujem da zna datum letovanja. Jedino ako se nekom ne svidja ponuda agencije i hoće bolje, ali ko izvoljeva ima i da plati.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Не знам да ли је скупље ,али ја сам углавном за варијанту у својој режији.Пред нову годину сам резервисао ,,вилу ели,, http://www.villaelli.gr 

у Никитију за 45 еур/дан (4-14 јули)-студио 3 особе  :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ok je vila, samo što je daleko od plaže a do marketa na magistrali ima 3 km. u jednom pravcu.

Na neki način potpuno mi je svejedno ko će mi dati vaučer, agencija ili će mi poslati Grk, u oba slučaja biram i idem u svojoj režiji. Direktnim kontaktom ili booking-om može da se filigranski precizno izabere period boravka dok preko agencije sam vezan za smene. Meni to ništa zbog prirode posla ne znači, ali ima ljudi kojima neko drugi odredjuje datum godišnjeg pa je razumljivo da im više odgovara da sami traže smeštaj.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Знам где је ,колима идем није ми ништа далеко,плажу у Никитију свакако не бих користио.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

15977435_1176497025732072_1393479702730503924_n.jpg

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Snezna idila

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko boravio u GEORGOUDI APARTMENTS ? Deluje pristojno, blizu plaže :kafa:

@aleksa5  i svi ostali forumaši koji bi možda ponovo kod Sakisa ... a još uvek niste rezervisali

Sakis ipak izdaje apartmane u drugoj kući, preko puta Divinisa:yesss: evo još slobodnih termina ... požurite dok se i to ne razgrabi  :D... na žalost termin koji meni odgovara, druga polovina juna, je veće rezervisan:kmeee:  pa nisam ni pitala za cene ... javiti ko uspe da rezerviše, ili je već rezervisao ...čisto da me želja mine :hahaha:

Divinis 2017.jpg

Izmenjeno (CecaNS)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Georgudi apartmani poslala upit odgovorili mi cena za drugu polovinu jula je 60e za 4 osobe.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 17 sat, CecaNS je rekao/la:

Da li je neko boravio u GEORGOUDI APARTMENTS ? Deluje pristojno, blizu plaže :kafa:

@aleksa5  i svi ostali forumaši koji bi možda ponovo kod Sakisa ... a još uvek niste rezervisali

Sakis ipak izdaje apartmane u drugoj kući, preko puta Divinisa:yesss: evo još slobodnih termina ... požurite dok se i to ne razgrabi  :D... na žalost termin koji meni odgovara, druga polovina juna, je veće rezervisan:kmeee:  pa nisam ni pitala za cene ... javiti ko uspe da rezerviše, ili je već rezervisao ...čisto da me želja mine :hahaha:

Divinis 2017.jpg

Preveliki su apartmani a i cena. A za ove druge iza Sakija moja gospodja nece ni da cuje, mada su svi gosti Srbi.  Gazda i troje penzionera  skoro po ceo dan igraju karte, posebno je on  glasan i ne zaklapa. I na plazi se cuje.   Prosle godine { a i pretprosle} su pokrali nase. { pricao sam sa njima i iskreno nasi i sumnjaju na nase}. Terase su malo horor.:shok: bar one sto sam ja slikao slucajno:turista:

Izmenjeno (aleksa5)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moj konačan izbor je Anneta's House, 54€ (sa 10% popusta rane rezervacije uz 150€ depozita) , druga polovina juna.

Jeftinije za nas 4, a da je blizu plaže (do 100 m) i da je plaža upotrebljiva, a smeštaj pristojan, nisam našla:hello:, kad volemo da se okupamo i na gradskoj plaži :pardon:

Odbrojavanje počinje ... još 153      :dosada:

Izmenjeno (CecaNS)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moje starije dete (13 god) kaze nece u Nikiti vise, bezveze je ... Srce mi se cepa :(

ozbiljno se razmisljam da je zaboravim kuci :D

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906105
    Ukupno poruka