MrHeavy

NIKITI

4881 poruka u ovoj temi

Kontaktirao Divinis za period 26.6.-8.7.  i dobio ponudu za 1/4app 60e/noć, a za 1/3 studio 52,5 e. Sakis malo povećao cene :razmislja:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Za te pare mozes i preko agencije sa prevozom.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravo tako. Preterao je Sakis sa cenom, pogotovo za studio.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gde ces da odsednes u Nikitiju ?:rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izvini što ti nisam odmah odgovorio, nisam bio par dana na forumu. Ove godine idemo sa prijateljima na odmor tako da je teško bilo uklopiti sve želje a imajući u vidu ponudu i cene smeštaja koje su iz godine u godinu veće. Na kraju su se lepše polovine odlučile za vilu Stefania lux. Što se mene tiče nije moglo da ispadne bolje :D 

Jesi li ti našao smeštaj?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Aleksa nema sta da trazi, za njega su sagradili poseban apartman, u Nikitiju.

Ili bi bar trebalo da jesu :laugh:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:D Da je srece da imam para da kupim apartman. Ovako... Prvi put idemo u avgustu,  07-28. U Nikiti obavezno bar 10 dana a za ostatak odlucuje gospodja {Hanioti.,  Parga , Evia}. Nadam se da cu je ubediti da budemo sve vreme u Nikitiju.  Po pisanju svih vas Parga je predivna ali je voda malo hladnija,. Na Eviji je lepo ali isto hladna voda. Ja sam od onih koji vole toplu vodu i hladno pivo:blush:  Za smestaj niko ne odgovara. Nisam se cuo sa Sakisom ali  55e za nas dvoje necu da platim.  Nije vertikalan uopste..a ni ostali U Nikitiju.  

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma, dosadilo bi ti, uvek u isti apartman :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Divinis - sve rezervisano u periodu 09.jun - 16.septembar :razmislja::neznam:

Pitala za drugu polovinu juna, Sakis me uputio na "SABRA Travel Agency" :  "I am sorry but i really have no availability, for this period. If you like you can contact "SABRA Travel Agrncy" to see what they can offer you. "

Izmenjeno (CecaNS)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:pametuje: Jadan , nesrecni ja , tek se spremao za cenjkanje sa Sakijem. Ko da se lomata po Pargi, Lefkadi i Kefaloniji 20 dana. :not_i:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@aleksa5 isti slučaj i kod mene :zid: ... neočekivani obrt  :not_i: ... SABRU naravno nisam uspela da dobijem, stalno su zauzeti, a baš me zanima kakva je njihova ponuda

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Malopre odgovorio Sakis da je izdao Sabri obe kuce.:angry: . Pretpostavljam da im nece biti cena 40e , vec,:kauboj: . Tako da odmah prelazimo na plan g-6.  

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kontaktirala Sabru u Novom Sadu ... ne znaju za Divinis:hahaha:.. još uvek...izgleda da je vest vruća, još se nije proširila etrom :zvizduk:.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:pop:A mi vec dali 40 dana

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka