MrHeavy

NIKITI

4881 poruka u ovoj temi

Pre 10 sat, Rivana je rekao/la:

Od svega ovog sto ste naveli u Nikitiju samo nema igralista, mozda samo u nekim vilama, ali zato postoje igraonice. Svaka preporuka za Nikiti.

U tom terminu mozda i moze ali dalje od plaže. Ja sam krajem avgusta trazila na licu mesta drugi smestaj jer je rezervisan bio bljak, jedva sam nasla studio za 6 noći .

Moja preporuka je da izbegavate Summer House u Nikitiju. Slike i sajt im je fenomenalan ali realno nije tako. Npr. plaža kod vile je na slikama super, ali je katastrofa i od pune vile niko se nije tu kupao, plaza prazna. Sto sta se promenilo. Mi smo nakon 4 dana presli u drugi smestaj. I sve preporuke za Kassandrinos.

Zasto plaza tu nije dobra jer mozete da je opisete,moji roditelji dolaze u Toroneos hotel koji je tu blizu ,pa me interesuje zasto plaza nije dobra.Oni vole kamenje u vodi ili krupniji sljunak ne pesak da li je plaza takva ili...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pet godina dolazim u Nikiti i nisam nikada videla kupace u tom delu. Šljunak i kamenje su i na obali i u vodi, a mislim da ima jezeva. Ako dolazite autom logično je da obidjete prelepe plaže Sitonije. Srećom već prva uvala u Nikitiju, posle luke, je odlična, plus skakanje sa mola. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 4 sata, aleksa5 je rekao/la:

:dosada:  7h samo parking u Solunu-sve shoping+2h u Ikei.  Svracali i u Kerfor-srecom zatvoren . Kad se danas nisam slogir'o nikad necu.:not_i:.

Nije.jesi probao http://www.mavridisrooms.gr/index.php/2014-02-18-18-44-24 imas i ogroman parking ispred.

Evo sad cu da probam i sa Mavridis room :) pa cu da vidim sta kazu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 7 sati, tijanal je rekao/la:

Zasto plaza tu nije dobra jer mozete da je opisete,moji roditelji dolaze u Toroneos hotel koji je tu blizu ,pa me interesuje zasto plaza nije dobra.Oni vole kamenje u vodi ili krupniji sljunak ne pesak da li je plaza takva ili...

Mi smo se vratili pre par dana iz Toroneosa. Plaža ispred hotela-100m otprilike-ima kamenja na ulazu, i pored onih velikih kamena koji odvajaju te uvalice ima ježeva, deo koji je desno je malo bolji i tu može da se udje. Voda je pre podne baš čista, popodne se zamuti. Tu uglavnom ima po nekog da se kupa, pretežno  starijih.

Da bi došli do gradske plaže, posle mola, koja je skroz ok, treba im 15ak minuta pešice.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 8 sati, Ljubicac je rekao/la:

Pet godina dolazim u Nikiti i nisam nikada videla kupace u tom delu. Šljunak i kamenje su i na obali i u vodi, a mislim da ima jezeva. Ako dolazite autom logično je da obidjete prelepe plaže Sitonije. Srećom već prva uvala u Nikitiju, posle luke, je odlična, plus skakanje sa mola. 

super moji vole kad je kamenje u vodi i na plazi,ne vole pescane plaze

pre sat vremena, erty je rekao/la:

Mi smo se vratili pre par dana iz Toroneosa. Plaža ispred hotela-100m otprilike-ima kamenja na ulazu, i pored onih velikih kamena koji odvajaju te uvalice ima ježeva, deo koji je desno je malo bolji i tu može da se udje. Voda je pre podne baš čista, popodne se zamuti. Tu uglavnom ima po nekog da se kupa, pretežno  starijih.

Da bi došli do gradske plaže, posle mola, koja je skroz ok, treba im 15ak minuta pešice.

super oni vole takvu kamenitu plazu,a kazite mi nesto o hotelu malo vise detalja,sobe bayen hrana ....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To nije kamenita plaza nego sitno lomljeno kamenje koje sece tabane {ima ga na nekoliko delova plaze. Trebaju opanci za vodu.:neznam:  

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 10 sat, Angelina je rekao/la:

Ima, gazda se zove Atanas i nista ga ne razumem, zna samo francuski, i radi "na blic" posto je kuca nova i "pustena u rad" pre 5 dana...

IMG_20160711_205413.jpg

IMG_20160712_181832.jpg

Izmenjeno (AckeP)
pogresna slika
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 4 sata, tijanal je rekao/la:

super moji vole kad je kamenje u vodi i na plazi,ne vole pescane plaze

super oni vole takvu kamenitu plazu,a kazite mi nesto o hotelu malo vise detalja,sobe bayen hrana ....

Hotel odgovara 2+ kategorizaciji. Hrana-ima je, neće ostati gladni ali nije kvalitetna. Jaja na više načina, med,džem, masline, salata i krompir su svakodnevni doručak. Nekad daju kiselo mleko ili kompot. Večera-par puta je bila piletina, dva puta neko dinstano meso, ćufte. Testenina svake večeri, grašak, boranija, spanać bez mesa. Dosta maslina, salate i neka supa.

Bazen-voda se hloriše, ali ga niko dodatno ne čisti.

Sobe su sa starim nameštajem, bolje su na spratu, ne oseća se vlaga. Ima 7 paviljona pa zavisi gde ih rasporede.

Ima dosta naših u hotelu i nešto Rusa.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znaci oseca se vlagai u tim suturenskim sobama,Kazite mi kafe ujutru sokova jel ima za dorucak i da li ima nesto za veceru sem obroka ,mislim neko voce posle ili dezert, sok

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za doručak ima kafe, čaja, mleka u bokalima, neke razredjene cedevite.

Za večeru je bilo kajsija, narandži, nekog griz kolača i želea. Samo sve to brzo nestane. Najbolje da idu na večeru do 20h.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala na informaciji

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo svima

Planiramo krajem avgusta-pocetkom septembra da idemo u Nikti ali nemam srecu sa rezervacijom smestaja... Potrebno mi je nesto za 6 odraslih osoba i troje male dece ( od toga2 bebe). Neka kuca sa 3 spavace sobe bila bi idealna. Bitno nam je da ne lutamo mnogo tj da je plaza u blizini, ne planiramo koristiti auto. 

Ima li neko predlog?

Hvala unapred 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka