MrHeavy

NIKITI

4881 poruka u ovoj temi

Hvala, mnogo hvala Aleksa.

Ubi se čitajući forum ali ne mogoh shvatiti je li to "htistos" koga često spominješ na forumu ili ne. Ili je to neki drugi. Kako se tebi čini ovaj smješta?

Još jednom hvala,  hvala!!!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ne ovo je kuca na parkingu ,pored Mavridisa ,stavio sam i sliku. ali se isto zovu gazde.

Smestaj spolja izgleda lepo, lepo dvoriste hladovina , parking ispred kuce. dobra lokacija. Nije skupo. OK.  Pozdrav odoh na plazu.

Izmenjeno (aleksa5)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam ovu kuću.  Nego nisam skontao ko je taj "tvoj Hristos". No nije ni bitno. 

Rezervisao sam smještaj. 

Hvala ti.... hvala...

Pozdrav.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo kad te smestismo. Hristos je cesto ime ,i cita se Hristo =kao i Sakis-Saki,  Mihalis-Mihali. Posto sam antitalenat za jezike samo sa to ukapiro. Pozdrav:D:suncase:Evo ti jos jedna slika te kuce, mada se od drveca slabo vidi.LpIY6ym.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pošto se Lady_S ne pojavljuje na forumu, da li neko drugi ima informaciju kakva je trenutna situacija i koja je cena smeštaja na licu mesta u Nikitiju?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim za pomoc dali  neko moze da mi kaze sta je to u Nikitiju sto bi bilo dobro za porodicu sa detetom od 6 god. Pozeljno postepen ulazak u vodu,fine plaze,setaliste igraliste i tako to.....

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa to je Nikiti...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,

Interesuje me jel moze da se nadje apartman na licu mesta a cena do 60e, moze i da nije blizu plaze... termin dolaska posle 15-og jula do 01. Avgusta.

Suprug ja i dvoje dece 11 i 8 godina.

Prvi put dolazimo u Grcku i nikiti nam se posebno svideo ali preko Agencija je prilicno skupi i da su termin i popunjeni...

Zahvalna unapred

Izmenjeno (Sanja11500)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zanima me koliko je udaljena ova kuca ciji se vlasnik zove Hristo od plaze?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

cniK8LK.jpg i udaljen je 150m od m7S1sh3.jpg.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala, divan si!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nasli jutros smestaj "na blic" 30m od plazena  za 70e, posle 10 min trazenja.Mislim da smo imali i malo srece jer ima ljudi koji su satima trazili i tek onda nasli smestaj i istoj kuci kao i mi.Uz malo srece i dosta strpljenja verovatno moze i bolje da se prodje...Ovde smo prvi put i zais

ta je mnogo lepo...i nesto malo skuplje nego na Kasandri.

14682574314321323091702.jpg

1468257542057-1641695175.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 19 sat, Sanja11500 je rekao/la:

Pozdrav,

Interesuje me jel moze da se nadje apartman na licu mesta a cena do 60e, moze i da nije blizu plaze... termin dolaska posle 15-og jula do 01. Avgusta.

Suprug ja i dvoje dece 11 i 8 godina.

Prvi put dolazimo u Grcku i nikiti nam se posebno svideo ali preko Agencija je prilicno skupi i da su termin i popunjeni...

Zahvalna unapred

Moze...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

cao,

Molim vas za informaciju ove godine prvi put idemo u Nikiti krajem avgusta pocetkom septembra sa klincom.Interesuje me dali moze da se nadje smestaj na licu mesta u blizini plaze.I dali ulazak u vodu je pesak ili ima kamenje posto na google earth se vidi ko neka senka da ima kamenje. Molim vas za informaciju.

Hvala unapred :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pre 48 minuta, bimbo je rekao/la:

cao,

Molim vas za informaciju ove godine prvi put idemo u Nikiti krajem avgusta pocetkom septembra sa klincom.Interesuje me dali moze da se nadje smestaj na licu mesta u blizini plaze.I dali ulazak u vodu je pesak ili ima kamenje posto na google earth se vidi ko neka senka da ima kamenje. Molim vas za informaciju.

Hvala unapred :)

Moze.

Ima i deo sa peskom a ima i delova sa kamenjem. Plaza je duga 2km i nisu svi delovi isti

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka