MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

Da,prosle godine smo tu letovali,sredinom jula...

CIMG2175.JPG

CIMG2181.JPG

CIMG2176.JPG

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala ti reci mi jos gazde su okej nesmaraju valjda  kakav je wifi (jel moze u ovom lepom dvoristu ima li dometa) i jel ima li srba izvini ako sam te udavio pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 11 sati, cule9 je rekao/la:

Hvala, reci mi jel to pricas iz licnog iskustva ili je neko boravio u vili koga poznajes mir mi treba a i malo zelenila a kuhinja pa necemo samo da jedemo hehehe

Gazdarica je mlada zena sa malim detetom,fina,nije dosadna kao pojedine gazde,sve sto pitas moze..Jedino WI-FI signal u sobi je slabiji,na terasama bolji u dvoristu odlican.U sobama na prizemlju kazu da je dobar...U julu prosle godine su sve bili Srbi,BG registracije,nekoliko grupa prijatelja sa puno dece,druzenje u dvoristu do 11,12,ali meni nije smetalo..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako ste prelazili magistralu, jel to preoblem s malom decom?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 45 minuta, swony je rekao/la:

Nije bio problem,nema krivine,na ravnom delu magistrale je lepo se vidi i evo i desno kad je bezbedno da se predje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 10 sat, nunamina je rekao/la:

Gazdarica je mlada zena sa malim detetom,fina,nije dosadna kao pojedine gazde,sve sto pitas moze..Jedino WI-FI signal u sobi je slabiji,na terasama bolji u dvoristu odlican.U sobama na prizemlju kazu da je dobar...U julu prosle godine su sve bili Srbi,BG registracije,nekoliko grupa prijatelja sa puno dece,druzenje u dvoristu do 11,12,ali meni nije smetalo..

Hvala puno pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

5*...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 8.3.2016. at 7:51, swony je rekao/la:

Mi smo bili u avgustu, i mi smo svi odrasli. Prelazak može da bude problem sa malom decom,  put jeste na ravnom delu magistrale, ali se tu baš zbog toga vozi brzo, pa nam je u tom periodu trebalo više opreznosti. Lepe plaže su u blizini, prva mala Spaties udaljena je od smeštaja 350m i na kojoj je uvek gužva, sedenje kao u pozorištu, velika Spaties je na oko 500-600m, Kalogrija na 600-700m. Teško da ćete moći sa malom decom peške sa "punom ratnom opremom", pa i ako je smeštaj blizu.  

Skromniji smeštaj, svakodnevno čišćenje, posteljinu su nam menjali na 5-6dana. Prošle godine je bilo puno osa, pa smo morali da se preselimo unutra za obedovanje. Na magistralu noću se naviknete posle par večeri.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

12N1RfE.jpg , Mogli bi krenuti...

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo da probam sa par informacija da se oduzim forumu na kome sam saznao dosta korisnih stvari.
Poslednje dve godine letujemo u Nikitiju, a ako bude srece i ove cemo. Kad kazem "mi", mislim na cetvoroclanu porodicu sa dvoje male dece (trenutno 6,5 i 2,5 godine). Svaki put smo smestaj nalazili u sopstvenoj reziji, preko interneta.
Pre dve godine smo bili smestene u Kastel Chrisa http://www.kastel-chrisa.com/
Apartmani su smesteni na oko 400 metara od obale, ali je nama lokacija odgovarala, jer se za ove dve godine nijednom nismo okupali na gradskoj plazi, vec smo obilazili lepe plaze SItonije. Blizina Masutisa nam je bila mnogo bitnija, a put do apartmana je vodio bukvalno kroz parking ovog supermarketa. Miran je kraj, a do kuce vodi zemljani put. Kastel Chrisa ima dva tipa apartmana, a mi smo bili smesteni u onom koji pripada grupi manjih. Sto se smestaja i domacina tice, moglo bi se reci da se osetio duh Balkana, iako gazda radi u Nemackoj. Ljubazan, predusretljiv, ali pomalo nemaran.
Sta nam se dopalo? Gazda je prijatan i neke probleme koje smo imali je resio ekspresno, cim smo mu skrenuli paznju. Gostima je na raspolaganju ves masina. U dvoristu postoji par igracaka za decu, sto je uvek korisno. Za gazdinog klinca (najmladjeg od nekoliko dece) smo culi razne price pre odlaska, ali prema nama je bio OK. Terasa je srednje velicine.
Sta nam je smetalo? Apartman je mogao biti i malo veci. Daleko od toga da je bilo prljav, ali je moglo biti za nijansu cistije. Elementi u kupatilu (drzaci peskira, toalet papira...) su bili u losem stanju i gotovo neupotrebljivi. Posteljina nam je zamenjena tek na nas zahtev (mi smo posle par dana presli u drugi apartmant, sto je bilo u startu dogovoreno jer nije ima slobodan za ceo period koji smo mi zeleli, pa mu je mozda i zbog toga promaklo da posteljina nije zamenjena posle 5 dana). Krevet (komoda koja se razvlaci) u kuhinji je bas dosta skripao, sto je bilo iritirajuce nocu. Mali CRT televizor je bio skoro neupotrebljiv.
Sve u svemu, ocena 7 od 10. Nije bas da jedva cekamo da se vratimo, ali ako ne nadjemo nesto bolje...

Prosle godine smo letovali u Antoniou Family apartmanima www.antoniou-family.gr/en/
I ovaj smestaj je na oko 400 metara od gradske plaze. Ulica (zemljani put) je nesto malo prometnija od one u kojoj se nalazi Kastel Chrisa. Domacin je skroz korektan. Poslovniji je od Chrisa, ali posledicno i malo uzdrzaniji. Sto se nas tice bio je skoro neprimetan. Najveca primedba koju imam je sto apartman u kome smo odseli i nije bas bio apartman po mojim kriterijumima. Naime, spavacu sobu su od kuhinje delila velika klizna vrata, a ne klasican zid. U kuhinjskom delu ne postoji prozor, pa bi nakon navlacenja vrata vrlo brzo postajalo zagusljivo. Zato se u praksi ovaj apartman svodi na veliki studio. Ako se ne varam samo taj jedan "apartman" ima takav problem, a ostali su sa normalnim rasporedom. Taj apartman je najmanji od svih u tom objektu, ali je i kao takav bio sasvim OK. Namestaj je u sasvim pristojnom stanju i prilicno nov. Sve je bilo cisto i uredno, a kupatilo funkcionalno. Posteljinu su menjali na 5 dana. Terasa je sasvim solidne velicine, ali je dvoriste veoma malo i fakticki neupotrebljivo za bilo kakvu zabavu za decu.
Ocena 8 od 10. Ove godine se vracamo u  Antoniou Family smestaj, ali ovog puta u drugi apartman.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U 21.2.2016. at 20:07, aleksa5 je rekao/la:

Nikad,nikom,nista ne placam u napred.:ph34r:

Sve vile koje sam kontaktirao, trazile su mi avans 25 do 30 %. Ja sam mislio da uplatima avans putem Pay Pal-a, jeli ima neko iskustvo uplate putem Pay Pal-a?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam prosle i ove godine uplatio avans preko Pay Pala. Za razliku od ostalih nacina sa velikom provizijom, ovde mi je sam avans jedini trosak.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako neko zna nesto o smestaju "Stefania Luxury studios" u Nikitiju,neka napise...!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka