MrHeavy

NIKITI

4881 poruka u ovoj temi

Цене у целој Грчкој су повећане у односу на прошлу годину јер се стопа ПДВ-а променила са 13 на 23% крајем јула прошле године. Пошто смо ми у том периоду били на одмору, власник је рекао још тада да ће цене за наредну годину бити више. Такође су поскупеле и основне животне намирнице.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nikiti svake godine sve skuplji. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema to veze sa PDV-om. isti studio sam placao  u julu 40e -2014, 45e-2015, a ove 50e. Pre toga cetvorokrevetni apartman 37-42e. Stvar je u tome da je 2009. bilo cetvoro Srba u Nikitiju a prosle  4000+ Braca Rusi.:nempojma::krsti: Zakon ponude i potraznje, braco i sestre.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo rezervisali Peter's house od 10.07. Cena je skroz ok, a meni je jako vazno dvoriste da je prostrano i ok.

Mi stalno zujimo po plazama, pa mi ta najbliza nije toliko vazna. Bitno da je tu ako slucajno ostanemo u app. Za razliku u ceni od 20-30e odem na neku lepu plazu, uzmem lezeljke, pojedemo pizzu, giros..i svi zadovoljni.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 40 minuta, Dragana L. je rekao/la:

Mi smo rezervisali Peter's house od 10.07. Cena je skroz ok,

koja je cena?koliko osoba?

Izmenjeno (pajamen)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav drustvo imali neko iskustva sa Artemis apartmanima

Izmenjeno (cule9)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Artemis na 7km od Nikitija prema Marmarasu ili Artemis na istoj udaljenosti prema Vurvuruu (kad se prođe Ormos)?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 13 sati, Dragana L. je rekao/la:

Mi stalno zujimo po plazama, pa mi ta najbliza nije toliko vazna. Bitno da je tu ako slucajno ostanemo u app. Za razliku u ceni od 20-30e odem na neku lepu plazu, uzmem lezeljke, pojedemo pizzu, giros..i svi zadovoljni.

:bolje-da-cutim:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi moji dragi citam ove cene I vrti mi se u glavI ..dosad  nisam letovala  na Sitoniji a kako mi se cini cena  smestaja u Metamorfozisu hotel Golden beach za moju cetvoroclanu porodicu o . inkluziv od oko 880 evra za kraj  jula Ispada super ponuda. Tema Metamorfozi je dosta mrtva pa ovde skupljam ideje sta obici I pusim se dok citam ove cene...Uzas

Izmenjeno (liliputanac)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako misliš na plaže, na zapadnoj obali možeš da kreneš od ag. ioannis, koviou, kalogrie, spaties, lagomandre, a na istočnoj obali od trani ammoudie, lagonisi, karidi, fave, talgo, manasu, armenistis.. za jedno letovanje više nego dovoljno... postoji i posebna tema, plaže sitonije, sa više detalja, pa pogledaj..

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gledam , pravim planove i zamisljam da sam tamo...:suncase:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 18 sat, besttim je rekao/la:

Artemis na 7km od Nikitija prema Marmarasu ili Artemis na istoj udaljenosti prema Vurvuruu (kad se prođe Ormos)?

ok znam gde se nalazi interesuje me kakav je smestaj a mislim na ovaj izmedju nikitija i neos marmarasa

Izmenjeno (cule9)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prosle godine je Artemis vila bila jedna od najpovoljnijih ponuda u blizini Nikitija.Prednost:ciste studije svakoga dana,menjaju posteljinu na 3 dana,blizu lepih plaza...Mana,jedina,skromniji kuhinjski deo.Ko ne voli guzvu,vec mir i prirodu,dobar izbor

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema odgovora na mail :angry:. Imate li možda kontakte nekih Grka iz Nikitija a da nije daleko od plaže? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 6.3.2016. at 18:16, nunamina je rekao/la:

Prosle godine je Artemis vila bila jedna od najpovoljnijih ponuda u blizini Nikitija.Prednost:ciste studije svakoga dana,menjaju posteljinu na 3 dana,blizu lepih plaza...Mana,jedina,skromniji kuhinjski deo.Ko ne voli guzvu,vec mir i prirodu,dobar izbor

Hvala, reci mi jel to pricas iz licnog iskustva ili je neko boravio u vili koga poznajes mir mi treba a i malo zelenila a kuhinja pa necemo samo da jedemo hehehe

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka