MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

Pre 1 minut, nelev je rekao/la:

Hvala Vam puno..Nisam ocekivala da je vec u februaru sve rezervisano..

Nisam rekla da je sve rezervisano, vec da je Nikiti (i inace najskuplji na Sitoniji zbog infrastrukture i polozaja) ove godine zbog povecanja poreza, situacije u drugim zemljama na koje nasi ljudi idu na more i navale zbog toga postao jos skuplji, gotovo nepodnosljivo za naseg obicnog coveka. I mislim da zbog toga, za one koji vec nisu rezervisali a imaju ogranicen budzet, ova godina nije za i inace najskuplje mesto na Sitoniji. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kada idete? Tih 40 je jeftino za full sezonu a skupo recimo za juni.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hm....meni ti Epinio studii i na slikama i na filmu ne izgledaju oskudno nego normalno. I cini mi se da su oni prilicno novi (moze Aleksa da kaze vise o tome). Ali za mene imaju tezak nedostatak - nemaju terasu. Sve u svemu, mislim da je Nikiti za ovu godinu preskup a pogotovo onima koji nece da idu po drugim plazama u okolini vec traze dobru plazu u mestu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ocajna plaza , tri  MIG-ove stanice od centra, :kafa:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam ove godine poslala upite na sve moguce kuce u Nikitiju i Vurvuruu ali cena nigde nije isla ispod 800 e za deset dana (cetvorokrevetni apartmani).

Na kraju smo odustali od Sitonije jer mi je to previse. Pronasli smo divan smestaj na Kasandri (Nea Potidea) za 50 e, na samoj plazi.

Ja Sitoniju obozavam, posebno Lagomandra plazu ali su ove godine preterali. Jos najavljuju i navalu Rusa jer im je zabranjen odlazak u Tursku i Crnu Goru...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

60-70 eur dupleksi, i to vrlo pristojni.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cena zavisi od perioda.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

prva polovina Jula 60-70, spic 70-80.

Na licu mesta nalazili smo duplekse za 60, u N. Marmarasu i Elia beach za 50eur.

Izmenjeno (trna)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, i ja mislim da je moguće naći dobre apartmane jeftinije od 80e/dan. Ostaje da se javi trnovaruzica i kaže za koji period je dobijala navedenu cenu i eventualno kojih smeštaja je u pitanju. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nažalost, brisala sam sve ponude sa previsokom cenom da mi ne prave zabunu i inboxu pa ne mogu da vam dam imena kuća ali je, iskreno, meni i 70e skupo (ako uzmem u obzir da smo 2014. plaćali 50 e apartman sa 5 kreveta u avgustu, u Nikitiju)

Upite sam tražila za period od 15.jula do 15.avgusta, direktno od vlasnika i jedine ponude od 50e bile su Nea Potidea (koju smo rezervisali) i oblast Larisa kod Leptokarije

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sa Potideom niste pogrešili. Dve godine smo tamo letovali.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 3 sata, trnovaruzica je rekao/la:

Nažalost, brisala sam sve ponude sa previsokom cenom da mi ne prave zabunu i inboxu pa ne mogu da vam dam imena kuća ali je, iskreno, meni i 70e skupo (ako uzmem u obzir da smo 2014. plaćali 50 e apartman sa 5 kreveta u avgustu, u Nikitiju)

Od 2012. godine letujem na Sitoniji i svake godine sam primećivao trend rasta cena, pri čemu su u povećanju cena smeštaja, pre svega,  prednjačile naše agencije, dok su grci bili "dobri učenici" pa su i oni iz godine u godinu lagano povećavali cene. Međutim, ove godine su učenici prevazišli učitelje pa su povećali cene toliko da se agencije u svemu tome nisu najbolje snašle, pa sada imamo paradoks da su ponude agencija uglavnom povoljnije. 

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav, da li neko ima br. telefona vlasnice Palm house u Nikitiju?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nemam telefon ....ali sam nasao email

vickyliout@yahoo.gr

https://palmhousenikiti.wordpress.com/

Izmenjeno (pajamen)
dodao sam web stranicu
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka