MrHeavy

NIKITI

4881 poruka u ovoj temi

Pre 11 sati, swony je rekao/la:

Da, za jun nece da spuste ispod 50e/day.

Ako nije tajna, kada si je kontaktirao, jer meni vec mesec dana ne odgovara na mail?

I na koji mail si slao poruke?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je zbog trenutne situacije internet u Grčkoj van funkcije, s obzirom na to da su retki odgovori na upite za smeštaj.

Ili je samo poslovnost u pitanju ?☺

Izmenjeno (nenan)
Pravopis
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja bih rekao poslovnost, naravno ima i izuzetaka. 

Izmenjeno (nole73)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li mi je promakla informacija da je Nikiti proglašen za mesto od Nacionalnog interesa u bilo kom pogledu, s obzirom na visinu naknade za smeštaj u predstojećoj sezoni koje Korisnici foruma navode u svojim postovima _? 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 7 minuta, nenan je rekao/la:

Da li mi je promakla informacija da je Nikiti proglašen za mesto od Nacionalnog interesa u bilo kom pogledu, s obzirom na visinu naknade za smeštaj u predstojećoj sezoni koje Korisnici foruma navode u svojim postovima _? 

Ne, ali je najpopularnije mesto za smestaj na Sitoniji zbog svog polozaja i infrastrukture. A Dafne studiji su skupi oduvek zbog svoje opremljenosti i direktno su na plazi. To da su skupi je poznato svima koji prate temu od ranije. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 45 minuta, nenan je rekao/la:

Da li je zbog trenutne situacije internet u Grčkoj van funkcije, s obzirom na to da su retki odgovori na upite za smeštaj.

Ili je samo poslovnost u pitanju ?☺

Izdali sve. Nece vise ni da se cenjkaju. Mada je to njihov omiljeni sport.:kafa:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine taj sport ne važi, samo prva cena,  po principu hoćeš-nećeš-prodato.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da '' otvaranje '' objekata prema krupnim on line pretraživačima doprinosi situaciji pred predstojeću sezonu.

Izmenjeno (nenan)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Treba mi hitan odgovor..Treba da rezervišem Epinio NIkiti koji je blizu luke.Da li je bučno noću i zašto treba izbegavati taj deo oko luke..Jel može neko da mi objasni?NIkad nismo bili tamo.Druga opcija je Petros house

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 12 sati, MakisGregis je rekao/la:

Ako nije tajna, kada si je kontaktirao, jer meni vec mesec dana ne odgovara na mail?

I na koji mail si slao poruke?

Naravno da nije, mejl sa sajta [email protected] a odgovorila je odmah sutradan 24.2.16.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 11 sati, nelev je rekao/la:

Treba mi hitan odgovor..Treba da rezervišem Epinio NIkiti koji je blizu luke.Da li je bučno noću i zašto treba izbegavati taj deo oko luke..Jel može neko da mi objasni?NIkad nismo bili tamo.Druga opcija je Petros house

Pre svega, da li ste primetili da njihovi studii nemaju terase? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jesam, nazalost..Ali rekli su da moze dvoriste da se koristi..Nama je najvaznija cena..Da li mozda vi imate nesto za preporuku da je povoljno? Razmisljam izmedju Petros house  i Epinio? Sta vi mislite?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 8 minuta, nelev je rekao/la:

Jesam, nazalost..Ali rekli su da moze dvoriste da se koristi..Nama je najvaznija cena..Da li mozda vi imate nesto za preporuku da je povoljno? Razmisljam izmedju Petros house  i Epinio? Sta vi mislite?

Koliko vam traze za studio ako nije tajna?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 2 minuta, nelev je rekao/la:

Ako Vam ne smeta sto nemaju terase, onda je to verovatno najpovoljnije sto mozete naci u Nikitiju i na odlicnom mestu. Koliko se secam po ranijim komentarima, Peter's House (valjda Vam je to Petros house) su sasvim ok, ali da li ste ih kontaktirali za cenu? Moje misljenje je da ako ste ograniceni sa budzetom, Nikiti, koji je za smestaj najpopularniji i najskuplji na Sitoniji, tesko se u ovoj godini moze naci pogotovo sada po povoljnoj ceni. Prosto je kasno. Ali mozda Vam neko drugi moze pomoci.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Vam puno..Nisam ocekivala da je vec u februaru sve rezervisano..

Pre 12 minut, plaviauto je rekao/la:

Koliko vam traze za studio ako nije tajna?

Nije tajna, trazila je 40 eur ali bez terase i studio je bas, bas oskudan..Ne znam da li je to mnogo..A za Petros house cekam jos uvek, ali na sajtu lepo izgleda..Neko mi je rekao da su i oni povoljni..Samo ne znam da li je Petros house mnogo daleko.Nema kordinata a kao za baksuz ne mogu da nadjem koliko je udaljen od npr najlepseg dela plaze

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka