MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

OVO JE MOJ  ODGOVOR NEKOM OD FORUMASA U VEZI CORALI STUDIOS:
ja sam prosle godine bila u trokrevetnom studiu, iko smo bile samo nas dve. To je studio na kraju zgrade na prvom spratu.
Internrt nije los ima ga u sobama. Prking je duz ulice gde je studio,  zapravo ispod terasa, ili iznad studia gde ima prosirenje za parkiranje.
Ja imam samo reci hvale,  izuzetno je cisto, mislim da je cistije nego u masi domova.... cak nas je cekala i cista krpa za sudje, toster, veliki frizider, mutilica za nes, tecni sapun za ruke, tecnost za pranje sudja....
Posteljina je izuetno cista. Peskire menjaju ako se ne varam na 3 dana i uvek su nas obavestavali dan ranije da ce sutra uci u studio da menjaju posteljinu i peskire.
Mladi gazda Jorgos, je studirao u Pristini pre nekih 20 godina i odlicno prica srpski. Marija takodje gazdarica, sestra Jorgosova, je jako prijatna, jako su svi vredni i cisti sto me je fasciniralo. Tako da za svu pomoc ako niste neki poznavaoc engleskog mozete se sporazumevati i na srpskom sa Jorgosom.
Inace je cela zgrada planski pravljena sto cete i sami videti, ulazna vrata se zakljucavaju uvece oko 10 tako da imate i sigurnost.
Tople vode uvek ima. 
Na terasi ima i susilica za ves sa sve stipaljkama, i naravo stolice i stolovi nisu plastikaneri kao kod vecine...

A zaboravila sam detalj oko klime u sobi, toliko su mislili na sve da cak ispod klime ima pleksiglas da ne bi direktno duvala u glavu, iako meni prosle godine nije trebala...na zalost.
terase su sve na istoku, tako da sunca ima napretek ujutru.
.
Moja preporuka je svakako uzeti studio na  prvom spratu.

Maria Panagiotidou <maria@coralli-studios.gr>

Nole razumela sam da se govori o okruzenju a ne o ljudima.....ali kao sto rekoh tesko spojiti sve u dobru cenu.

Pre 9 minuta, nole73 je rekao/la:

Mislim da ste me pogrešno citirali. O smeštaju Antoniou family i komšiluku  je pisala @Nenna N.

Da videla sam da sam napravila gresku, izvinjavam se.....nisam bas neki velemajstor u ovim prepiskama.....:sorry:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Izvinjavam se, kucam s mobilnog!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sladjana hvala puno. Sad cu im poslati mail

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 6 sati, Maryjana je rekao/la:

Alexa rezervisala sam smestaj jedne vile u Nikitiju,ti si postavio link,apartman je u niskom prizemlju.Da li je neko bio u ovoj vili i kakvi su utisci?Cena je sasvim korektna 50e dnevno u julu. Da li sam napravila pravi izbor? Nikada nismo bili u Nikitiju.https://www.facebook.com/nikitirooms.gr/?fref=ts

Andreas Maisonettes and Apartments

Vila je nova. Prelepo izgleda spolja. I dvoriste je super. U mirnoj ulicici. Blizu plaze. Unutra nisam ulazio.:hello:

Pre 18 sat, mileva je rekao/la:

Hvala puno na odgovorima. Svaki savet je koristan.

A taj parking kod luke jel se placa ?

Parking je besplatan. {kao i svi u Nikitiju}.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cuti Aleksa, nemoj da te cuju ovi i Nikitija, pa se sete da mogu i parking da naplacuju

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:rolleyes:

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jos jedan savet,kako mi je najbolje da uplatim avans,da bude manja provizija?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nikad,nikom,nista ne placam u napred.:ph34r:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najmanja provizija je prilikom uplate avansa preko deviznog računara u Komercijalnoj banci,  i iznosi 1000 din. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pod komsiluk nisam mislila na ljude nego okolinu i pogled, koliko se secam preko puta i u blizini su neki zapusteni placevi i oronule kuce pa deluje malo sablasno uvece. Meni takve stvari ne smetaju ali cisto sam napisala ono cega sam se setila, a mozda sam i pomesala kuce.Nema razloga da odmah dizete gard.

Sada tek videh Aleksinu poruku, bice da sam ipak pogresila.Ja sam mislila na kucu koja se nalazi u ulici iza luna parka a koja izlazi na marinu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo opušteno, svaka informacija je dobrodošla, a i ako se pri tome pogreši,  niko ne čini to namerno. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Spominje se neki kamp u blizini plaze Kastri, jel neko zna nesto o tome, posto razmatram smestaj u blizini plaza Kastri?

Ja bila tamo pre tri godine i ne videh nikakav kamp.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nekad bio, sad je free kamp

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Misliš na uzvišenje između Kastri i Ag. Ioannis?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka