MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

Da li neko moze nesto vise da mi kaze o smestaju Antoniou family deluje na sajtu da je super, da li su studii i apratmani zaista ko na slikama ili je ovo nasminkano i brine me lokacija da li je daleko od pescanog dela plaze? idem sa malim detetom .

Aleksa 5 ti si bio u Nikitiju vidim iz tvojih postova da znas gde je sta pa sta mislis o ovom smestaju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ako im je tacno oznacena lokacija na sajtu do pescanog i super dela plaze {od luke prema jugu}  ima skoro 550 m.  To je nova kuca i garant je sve kao na slikama, samo za tu cenu je predaleko...Ako bi cena bila povoljnija, onda bi mogli kolima na plazu- imate u luci veliki parking...:brm:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo prosli pored njih prosle godine , izgleda super spola ali je stvarno mnogo daleko i ruzan je komsiluk

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na odgovorima. Svaki savet je koristan.

A taj parking kod luke jel se placa ?

Izmenjeno (mileva)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
pre sat vremena, mileva je rekao/la:

Hvala puno na odgovorima. Svaki savet je koristan.

A taj parking kod luke jel se placa ?

Pa.....ja idem ove godine u Antoniou family. u julu..cena koju sam dobila je jako korektna..i nadam se da ce biti kao na slikama.... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sladjana, koju cenu ste dobili i jel to za studio ili app?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 8 sati, Sladjana23 je rekao/la:

Pa.....ja idem ove godine u Antoniou family. u julu..cena koju sam dobila je jako korektna..i nadam se da ce biti kao na slikama.... 

I mene isto to zanima koju ste cenu dobili ako nije tajna i jel ste ih kontaktirali preko maila il onog formulara na njihovom sajtu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 3 sata, mileva je rekao/la:

I mene isto to zanima koju ste cenu dobili ako nije tajna i jel ste ih kontaktirali preko maila il onog formulara na njihovom sajtu

Ja sam za period 05.07/16.07 dibila cenu 595 eur za apartman, sa popustom za rani buking i sto ostajem preko 10 noci.

Kontaktirala sam ih na mail sa njihovog sajta.

info@antoniou-family.gr

Jako su ljubazni i brzo odgovaraju na mail.

pozdrav

Pre 4 sata, nole73 je rekao/la:

Sladjana, koju cenu ste dobili i jel to za studio ili app?

Za 11 noci, apartman sa popustom za rani booking 595 eur, mislim da je cena odlicna, posto su mi za raznorazne  apartmane u fazi raspadanja trazili istu cenu ili cak i vise. Ovo jeste malo dalje od plaze, ali ko ide kolima svakako se ni ne kupa u Nikitiju. 

Ovo mi je bilo jedino razumno resenje posle potrage od 2 meseca, na masu upita nisam dobila ogovor....A moram reci da sam ja perfekcionista i da sve smestaje istrazujem na svim mogucim sajtovima...

E da li sam napravila pravi izbor posto su mislim tek otvoreni proslog leta videcemo kada se vratim.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sladjana hvala na odgovoru sve te razumem. Kontaktirala sam ih i ja za period od 25.8-4.9 nemaju slobodno tako da sam se bas smorila.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine je potraga za smeštajem sizifov posao. :neznam:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 11.2.2016. at 18:14, nole73 je rekao/la:

Sta znaci ruzan komsiluk?

Izmenjeno (swony)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mileva, u zavisnoti od toga koliko vas ide, mogu da preporucim smestaj u Ormosu gde sam bila prosle godine...ja sam  odusevljena....

Corali studios, imaju odlicne trokrevetne studije, i cak cetvorokrevetne sa bracnim i krevetom na sprat. 

Ako ste zainteresovani mogu poslati  mail adresu za kontakt. Ima ih na bookingu, sve je kao na slikama.

Zaboravljam da prokomentarisem  "ruzan komsiluk"...pa ja tamo ne idem da se sa istim druzim, a sto se tice okoline pa za 150 eur dnevno bicu u vrhunskom smestaju na obali...a ne u Nikitiju. Sem toga najbitinije mi je da je cisto, svetlo, i da ima veliku terasu koja mi treba za jutarnje i vecernjr kuliranje uz kaficu i pice. Toliko mogu da istrpim ruzan komsiluk.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 8 minuta, Sladjana23 je rekao/la:

Mileva, u zavisnoti od toga koliko vas ide, mogu da preporucim smestaj u Ormosu gde sam bila prosle godine...ja sam  odusevljena....

Corali studios, imaju odlicne trokrevetne studije, i cak cetvorokrevetne sa bracnim i krevetom na sprat. 

Ako ste zainteresovani mogu poslati  mail adresu za kontakt. Ima ih na bookingu, sve je kao na slikama.

Super moze. Idemo muz i ja s malim detetom od godinu dana. Kapiram da se za bebu ne placa

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 7 minuta, swony je rekao/la:

Sta znaci ruzan komsiluk?

Mislim da ste me pogrešno citirali. O smeštaju Antoniou family i komšiluku  je pisala @Nenna N.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka