MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

Castri Studios je na jednom brdascetu iza Nikitija. Najbliza plaza je Castri plaza koja je sasvim zadovoljavajuca. Ima puteljak do nje, nekih 150 metara. Ko voli da bude izvan mesta idealno je , mirno. Ne znam kakva je unutrasnjost, samo smo prolazili pored kolima. Ima na njihovom sajtu fotografije.

Do Nikitija ima oko 1 km. Ne deluje bas zabavno da se pesaci svaki dan za snabdevanje. Ali je odlicna baza za one koji vole da se ujutru npr okupaju na plazici a posle da zuje po Sitoniji. Kada se vrate u smestaj imaju mir , daleko od vreve u Nikitiju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

E pa za tu plazu kazem da vredi ! Mi smo 12km iz Metarmofozisa isli svaki dan i ujutru i popodne,Vredelo je svaki dan preci 48 km,jer ostale plaze su nikakve,bar za nas ukus.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

20150713_135205.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slatko si me nasmejao Dragane63, nakon tvojih komentara ,moram priznati da se razmisljam za Sarti. imas preporuku za smestaj a da je na samoj plazi?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Castri Studios je na jednom brdascetu iza Nikitija. Najbliza plaza je Castri plaza koja je sasvim zadovoljavajuca. Ima puteljak do nje, nekih 150 metara.

Ima dve kuće sa istim imenom Castri i Castri Studios. Na slici to su druga i treća kuća sa desne strane.Njihova najbliža plaža je ova ispod, i kao što kaže Hladovina sasvim OK. Ni ja ne znam kakva je unutrašnjost ovih vila, ali je verovatno super odozgo pogled na more i Nikiti noću...Copy_of_Picture_412.thumb.jpg.34cf7278c8

E pa za tu plazu kazem da vredi ! Mi smo 12km iz Metarmofozisa isli svaki dan i ujutru i popodne,Vredelo je svaki dan preci 48 km,jer ostale plaze su nikakve,bar za nas ukus.

Vi niste bili na plaži na koju izlaze gosti Kastri Studija. Ova je kad iz Borče krenete u Crvenku, pa čim pređete kanal Vizelj - prva plaža...

Copy of Picture 418.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Castri , par slicica ...

382e5ae67a1511cdd525e246dc2a4c13f84a551f004ee27e3108cf479654beca.jpg

2edbb3c23f26affd1f236523b344658b0355bdddae6acfd121de98e88a3916b9.jpg

2dac54aa1b9c268e246551c1556cb9d361c19d4e8f86af1c386ad917148419e6.jpg

319818a7a9f4e7faaedebc012ceddb37c64293cef0cd70737fc75c7bebb10bbc.jpg

Izmenjeno (Dado71)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slatko si me nasmejao Dragane63, nakon tvojih komentara ,moram priznati da se razmisljam za Sarti. imas preporuku za smestaj a da je na samoj plazi?

Jedna napomena za Sarti. Tamo ne moras da cekas da onaj na plazi protrese gace, vetar ti posoli klupu cim ovaj izadje iz vode.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Castri !

Dvije godine za redom smo ljetovali u Castriju i utisci su sljedeci.

Lijepo mjesto za odmor i opuštanje. Mirno udaljeno od Nikitija cca 1-2 km ( moras autom ako ne zelis da nosis djecu na ledjima  nazad ) . Plaza blizu ali ima i dosta boljih u okolini a lokacija Castrija je takva da je sve na ruku i blizu. Mi smo uglavnom obilazili okolne plaze udaljenosti do 25 -30 KM jer sve ostalo po nama gubi smisao i vrijeme. Ambijent je prekrasan i lijepo uredjen. Parking za 12 vozila,  letnjikovac sa svim potrebnim za spremanje delicija :)))) . Mobilna pekara svako jutro u 9 dostavlja peciva i ostale drangulije. Zalazak sunca predivan. Vlasnici više nego korektni i nenametljivi. Rumunka cisti i mijenja peskire cca svaka 3 dana a po zelji mozete dobiti peškire po potrebi. Apartmani prostrani a namjestaj negdje novi i extra uradjen a negdje je klasika. u svakom slucaju solidan. Kuhinja je kompletna , mada mala primjedba na kolicinu sudja. Cijena uloženo / dobiveno je OK !  

DSC03651.JPG

DSC03675.JPG

DSC03751.JPG

Photo 03.07.2015. 17 52 14.jpg

_DSC1965.JPG

DSC03668.JPG

Izmenjeno (Dado71)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sanjar 80 ukusi su razliciti i svako ima svoj nacin odmora .Ja ti preporucujem  Sarti.Gradska plaza je lepa,velika ,cista,ali u okolini imas jos milion malih predivnih uvala.Uvece ako volis da setas imas vise od dve ulice za razliku od Nikitija. Ako volis jako miran odmor bez setanja po plazama i vecernjih  izlazaka onda je Jerisos pravi izbor.A prijatelj Igor Lukac je bio u Sartiju kada je duvao tajfun ,posto u Sartiju ide ovako  :  plaza-setaliste-bašta restorana-restoran  ,  a u Nikitiju  ponavljam  PLAZA-BASTA RESTORANA -SETALISTE-RESTORAN.

Inace nemam preporuku za smestaj,kada odes tamo mozes da biras .

Izmenjeno (dragan63)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Karikiram, samo sam na duhovit nacin hteo da skrenem paznju da u Sartiju duva mnogo jaci vetar nego na zapadnoj starni:D

Sarti je dobar za one kojima malo jaci vetar ne smeta i mozda malo veca guzva posto ima puno sadrzaja na malom prostoru (stari deo)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Turisti iz Sartija dosli na kupanje.

20150730_113310.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A u bre sta se prozivate katastrofa drgaan63. ocrneo Nikiti katastrofa... Svako ima svoje misljenje...

Nikiti je mirniji od Sartija sto se tiče vetra i talasa...

Sarti je mač sa dve oštrice ko voli vetar ide, ko nevoli ide u Nikiti... a i jedno i drugo mesto imaju prelepe plaze i svoje i okolne...

GLASAM ZA NIKITI ko ima malu decu je bolje sigurno :)...

Prosle god. Sarti bili vetar uzasan deca nisu mogla da se kupaju trave katastrofa... 

Definitivno NIKITI... a nesretnici Srbi nisu neznam sto svrstavas nas i ceo nas narod... SRAMOTA

Dosli Rusi da vide gde se kupaju nesretnici iz Srbije koji nisu videli bolje:D!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nestade moj post a bas sam se raspisala :(

Elem drugari ovako obecavam skoknucu do Sartija i dati svoje utiske.

Cim se svadjate verujem da je i u jednom i u drugom mestu prelepo biti ;)

A smeštaj sam nakon noćnih istraživanja i.preko zilion mailova i upita pronasla! 

Znate sta je presudilo na kraju CENA ali dobila sam ono sto sam htela :)))) 

I sto je najvažnije Sitonijo pa Sarti, .Nikiti i sve te lepe uvalice...eto mene!!!!!

Koliko mi deca dozvole hahaha!

Smeštaj Marias house :rolleyes:

Svakako javljam se odande cim stignem...ako nekome mogu pomoći tuj sam...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da se vratimo na temu!!!!

Da li je pametno u avgustu, od 10 ici na bum? I da li moze da se nadje povoljnje smestaj?

Izmenjeno (EX Oleg)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27006
    Ukupno tema
    905761
    Ukupno poruka