MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

Evo par odgovora

1. U giromaniji stare cene. Giros i suvlaki po 2,5, a konzerva koka kole je valjda 1,2 il 1,3. 

2. Napisao sam i na drugoj temi. Bankomati u nikitiju rade i ima para, sve deluje normalno, al  na pumpi Sel ne primaju kartice! Ima obavestenje i prvo vas pitaju dal imate kes. U radnjama deluje normalno ima svega. I u metamorfozosu.

3. Vreme vec danima promenljivo ponekad s kisom.

4. U nikitiju i metamorfozisu 50 odsto manje srba nego pre dve godine.

Mi smo u blue dolphinu ako nesto nekog interesuje nek pita

pitanje vezano za Blue Dolphin...

bili smo tamo dve godine za redom (2012 i 2013) - prve godine bili oduševljeni, druge godine bilo OK, ali se video pad kvaliteta.

kakva je situacija sada?

klopa, dečije igralište, animacija?

planiram da im sledeće nedelje pišem mail i pokušam da bukiram sobu krajem jula - računam da će verovatno imati otkazanih aranžmana pa samim tim i slobodnog mesta...

hvala!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je neko bio u Palm house u Nikitiju? Putujemo 30.07. u tu vilu u cetvorokrevetni apartman, pa da proverim jel sve pristojno! 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidimo se 31.07. u Palm house, i mi smo tamo u to vreme. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pitanje vezano za Blue Dolphin...

bili smo tamo dve godine za redom (2012 i 2013) - prve godine bili oduševljeni, druge godine bilo OK, ali se video pad kvaliteta.

kakva je situacija sada?

klopa, dečije igralište, animacija?

planiram da im sledeće nedelje pišem mail i pokušam da bukiram sobu krajem jula - računam da će verovatno imati otkazanih aranžmana pa samim tim i slobodnog mesta...

hvala!

mi smo drugi put u dolphinu i manje vise je isto kao pre dve godine. Od klope, bazena, ljubaznog osoblja pa su cak u sobama stavili nove televizore. Animacioni tim je drugi u odnosu na 2013. E sad oni su vise za manju decu a ne naseg sina od 11 godina. Pre su organizovali vise sportskih takmicenja. Najvise je nemaca pa rumuna, nas i bugara. I dalje je sve besplatno od basketa i tenisa do mini golfa i stonog tenisa. Nismo primetili pad kvaliteta cak su malo i sredjivali sitnice po hotelu. Trenutno je skoro pun. Jedina zamerka je sto su digli cene u baru kraj bazena. Koka kola sa 2,5 na 3 a kapucino sa 2,5 na 3,5 evra. U radnjici ok cene. 

ako jos nesto interesuje pitajte

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jos mala informacija ako ne daj boze nekom zatreba. Zbog manjih problema smo morali do decjeg lekara. Poslali su nas u nikiti pored gradske vecnice il sta vec. Sa druge strane puta od plaze, odmah posle semafora na gore. U kuci ima decji i za odrasle. Pedijatar, zaboravio sam kako se zove, zna srpski solidno pa se deca omeksaju. Naplatio 30 evra a osiguranje ce refundirati po dogovoru.nadam se da nikome nece trebati

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vrbo, naravno da se vidimo.... Mi smo sa petoro dece, pa cete nas i cuti i videti

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sta je sa vama u Nikitiju? Gde su izvestaji,fotografije? Krecem za 3 dana- pa da znam da li da nosim uopste kartice ili kes u kofer pa na put.:razmislja::predaja:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav, javljam se posle provedenih 15 dana u Nikitiju. O mestu se sve zna, pa evo tekućih detalja.

Vreme se sada stabilizovalo, bilo je promenjljivo, voda hladnjikava, ali će se u toku ove nedelje lepo zagrejati.

Po prodavnicama ima svega, takođe i goriva, samo ponesite keš.

Divinis - odlična lokacija, izvandredna, u centru centra, parking solidan, internet jako dobar, cene skroz na mestu, gazda je super lik, jedina mana je loša higijena, slabo se čisti, da ne kažem baš nikako, posteljina se ne menja nego samo daje, a peškiri se traže na zahtev. Ima mrava, čak sam i bubašvabu izjurio iz jedne putne torbe. Tople vode ima stalno, frižideri dobro hlade, ima male rerne, posuđe je kompletno, ima toster, u kupatilu fen, terase nemaju tendu pa je ujutru nemoguće popiti kafu i doručkovati na istoj ali je zato uveče jako prijatno, wc papir daju na kašičicu i kad tražite, dakle sve pohvale osim za čistoću koja im je ubedljivo najslabija strana - ja sam mu dao primedbu i to jasno stavio do znanja, da li će biti bolje naredni gosti će reći.

Ako ima nekih pitanja tu sam.

Izmenjeno (brainiac)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neke od slicica iz setnje

IMG_20150627_221653.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

IMG_20150626_211540.jpg

IMG_20150626_211510.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala obojici- na informacijama i slikama. Mi krecemo prekosutra. Ma znao sam da Saki nece postaviti tende. A za mrave- nema ih valjda u studiju br.7 ??? Prosle godine ih nije bilo.   Kesa normalno imamo -nego kako stoje Grci sa vracanjem kusura. Ozbilno razmisljam da ponesem sitnije apoene, ali kuda cu sa tolikim papirom. :predaja:Pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

krećete u pravo vreme! taman se ustalilo lepo i toplo, ma biće sigurno par (desetina) komada ali nećemo da sitničarimo i da ih prebrojavamo :D ima kesa i kusura, bez brige

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ko se nalazi u studiju br.7 u Divinis-u, molim da ubije nekog mrava ,ako ih ima ,sredi studio cakum-pakum, dokupi ako nesto nedostaje, moze i malo kesa da ostavi,ako je preteklo i jedan kanister dizela. Ako nema nista od toga -moze i neko hladno pivo u frizideru. Mi krecemo sutra uvece , pa da se ohladi dobro. Mithos, Fix, Hajneken, Amstel, Kajzer-moze od svega po malo. Pozdrav za sve u Nikitiju.:D:kapetan:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prvi put idemo u Nikiti.Ne idemo preko agencije ,pa me interesuje po kojoj ceni mogu naci pristojan studio za dvoje ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve zavisi gde se nalazi. Mozes i za 20 po danu a mozes i za 50 eura...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka