MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

jeste

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Е, супер! Лепо се окупајте и за нас овде! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naravno bas se vratili sa brckanja:D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

15:10 slikano

14354934160221603488788.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Po prognozi vremena u Nikitiju se od utorka očekuje 30+ stepeni bez vetra.Pa forumaši koji ste na licu mesta uživajte...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za nekoliko dana krecemo ka Nikitiju,i bicemo smesteni u vili Porto Nikiti.Interesuje me da li dobijamo peskire ili ne i kako ide oko ciscenja....Ranijih godina je pisano da ne dobijamo,ali u agenciji mi rekose da je od prosle godine valjda dogovoreno da daju peskire...pa cisto da proverim sa vama koji ste sada tamo kakva je situacija.Svaki savet vezano za tu vilu bi nam dobrodosao...da li savetujete nesto da ponesemo,a opet da ne vucemo ako ne treba...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili prosle godine, sta da ti kazem, preterano pijacarski, nemas neki pretaran mir, ima domacica koja je stalno tu, fina zena ali krene da cisti od 7, sedi u medjuvremenu na terasi u dvoristu i nekako je malo sve pretrpano. Oprema klasicna nista posebno, sam cistis sobu, terasa je velika, blizu je plaze. Meni je plaza u Nikitiju bezveze i ne bih nikad vise otisla tamo, u okolinu da. Prednost je jer imas markete, pijacu, doktore, apoteku.

Ako imas neka pitanja slobodno dok sam tu..

Swony, mi smo za jul rezervisali kuću Sofia, mezonetu za 5 osoba. Kaži mi, molim te koliko ima do plaže i kakva je najbliža plaža? Takođe bih te zamolila da mi kažeš nešto o dvorištu ove kuće, navodno ima nekih tobogančića za decu... Da li si videla nešto od toga? Hvala unapred!!! :cvetic:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Swony, mi smo za jul rezervisali kuću Sofia, mezonetu za 5 osoba. Kaži mi, molim te koliko ima do plaže i kakva je najbliža plaža? Takođe bih te zamolila da mi kažeš nešto o dvorištu ove kuće, navodno ima nekih tobogančića za decu... Da li si videla nešto od toga? Hvala unapred!!! :cvetic:

plaza je blizu oko 100m recimo i to je na kraju sredjenog dela sela. Plaza je lepa  i smestaj nije toliko los ali mi smo gledali na dvoriste i nismo imali neku intimu, kad sednemo na terasu vidimo se s komsijama iz okolnih apartama i sve camprc divanimo kao i s domacicom kuce. Meni je recimo to smetalo jer mi vise odgovara intimnija atmosfera al preziveli smo.  Dvoriste je malo, igraliste vidis na slici nista posebno http://www.astratravel.rs/kuce/nikiti-02sofia.php Sve ukupno, ne znam sta ocekujes ali bi trebali da budete zadovoljni. Ostale prednosti su tu, mnostvo lepih restorana, marketi, pijaca, plaze u okolini za obići. 
Izmenjeno (Tripco)
lose se vidi
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakva je stvarna situacija-pisu da su prodavnice prazne.da nema goriva i da su podegli cene pica,girosa za 50%...

Sta je od svega toga tacno?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

+1...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sakis javio  -iz Nikitija- pre 5min. da je sve normalno.:komp:  

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Baronisanje najstrašnije.Seje sa panika bez razloga a te idiote koji to  pišu treba obesiti za j.Ja sam danas stigao,puno turista,načih i stranih,Lidl pun kao i Matsoutis.A već sam na temi ,,kolima u GR,, napisao da je snabdevanje gorivom normalno , da nema gužve a goriva ima.

P.S.Posle je novinarima đavo kriv kad dobiju po labrnji....

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li goriva na pumpama, ili оvdašnji mediji populišu sa naslovima (ko po običaju)?

SRPSKI TURISTI ZAROBLJENI U GRČKOJ: Panika, nema goriva na pumpama!

Svašta pročitah, te naše novinare ( nazovi ) treba dobro premlatiti i zabraniti im da pišu išta. Dakle, sve je potpuno normalno, mi smo danas čak čitav dan proveli u šopingu i obilasku , Cosmos, Mega outlet i Solun od podneva do pre sat vremena. Sve prodavnice su pune robe, masutis, lidl i svi drugi marketi krcati kao i obično, u Solunu u većini prodavnica počela sniženja od 20 % , takodje i u Cosmosu. Goriva na svim pumpama ima i NIGDE nema guzve. Sve najnormalnije funkcioniše. Gde god sam placala bilo je sa master cardom i SVUDA i dalje prihvataju takvu vrstu plaćanja.( mislim na kartice )  Jedino što jeste istina su  redovi ispred svih bankomata koje smo imali prilike da vidimo . Baš svih. Banke danas nisu radile , po preporuci Ciprasa ( il već koga ) bile su zatvorene, sve drugo NAJNORMALNIJE funkcioniše.  Vreme je lepo, odlično za kupanje, dakle i dalje NIJE HLADNO :).  Ko se sprema na put ka Grčkoj, samo neka ponese dobru volju, osmeh i nek bude spreman za uzivanje :) . 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906043
    Ukupno poruka