MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

Mi smo u Lukas haus i drugu polovinu juna cena za trokrevetnu je 30 e a moi drugovi su u kuce do nama spalna i dnevni boravak sa jos dva kreveta i 2 wc 3 balkona dvor za 30 e

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

jel stala kiša, kako je vreme danas, da li je voda i dalje topla? treba sutra ujutru da krenem pa zato pitam :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mateo, pokusao sam da nadjem na netu te kuce, ali bez uspeha. Mozes li kad budes imao vremena napisati njihove tacne nazive ili jos bolje neki njihov kontakt a i tvoj komentar o kucama. 

Hvala u napred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svim našim turistima u Nikitiju lep odmor i možete biti ponosni što ste državljani Srbije svetskog prvaka u fudbalu.Živeli braćo

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mateo, pokusao sam da nadjem na netu te kuce, ali bez uspeha. Mozes li kad budes imao vremena napisati njihove tacne nazive ili jos bolje neki njihov kontakt a i tvoj komentar o kucama. 

Hvala u napred.

Lukas haus se nalazi na kraju ulice na koja e i kasandrinos a kuce u koe sam pisao su odma do Lukas i one su privatne kuce i njihova gazdarica zivi u solunu a za izdaja kuce posreduje gazdarica lukasa . malopre bili su neki srbi i kako sam ja cuo zakazali su za njihove drugove od 1- 7 za 40 e. A trenutno nema slobodni smeataj . pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na info Mateo. Sada sam nasao Lukas house na Google earth i preka njega facebook stranicu kuce,. Izgleda imaju samo telefon i facebook za kontakt. 

Hvala jos jednom.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jos 3 dana do polaska:rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel placao neko u onom lIdlu u Nikitiju diners karticom?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U njihovom katalogu na poslednjoj stranici piše da prihvataju Maestro, Mastercad, Visa elektron i Visa kartice. Nema znaka Diners pa pretpostavljam da ne ide plaćanje sa tom karticom

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala ti. Gledao sam na njihovom sajtu u dosta zemalja primaju ali ne i Grcka...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da sam procitao barem 90 posto ove teme i nasao mnoge korisne preporuke.

Molio bih ako moze neko da mi da preporuku za trokrevetni studio sa bracnim krevetom i pomocnim lezajem u vili/kuci ne daljoj od 200 metara od plaze. Cena studija u prvoj polovini septembra za 10 dana da ne bude veca od 350 e. Kuca/vila ne mora da bude u fullu, dovoljno da bude uredna, cista, odrzavana i da ima sav standardan namestaj/pribor kao i da ima parking za auto (smatram da nismo mnogo zahtevni gosti. Idemo sopstvenim prevozom i nije nam problem da svakodnevno koristimo auto da bismo obisli/uzivali na lepim plazama na Sitoniji.

Toplo preporučujemo vilu Kalliopi, boravili smo tamo od 10-20/06, cena je 30 e do 15/06 i 40e posle 15/06. Vila je čista i uredna, nalazi se na samoj plaži, mada ispred same vile nije za kupanje zbog ježeva, ali samo 5m udesno (ali bukvalno 5m) je moguće kupati se, parkinga ispred ima dovoljno, vlasnici su vrlo prijatni, koliko sam mogao da razumem švajcarski penzioneri, dekica Petros je vrlo predusretljiv i ljubazan i ceni goste iz srbije, peškiri i posteljina se menjaju na 5 dana i ima svog potrebnog pribora, kao i roštilj u dvorištu. Nama je bilo sasvim ok, mada kriterijumi i očekivanja su različita, pogledajte sajt, verno su prikazane slike: http://www.halkidiki.com/villa-kalliopi/index.htm

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na preporuci Kyle. Bio sam na sajtu, lep smestaj, svidja nam se. Poslao sam upit na mail, cekam odgovor, pa mozda i mi budemo letovali u vili Kaliopi.:rolleyes: 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U njihovom katalogu na poslednjoj stranici piše da prihvataju Maestro, Mastercad, Visa elektron i Visa kartice. Nema znaka Diners pa pretpostavljam da ne ide plaćanje sa tom karticom

Zato sto ove idu na jedan citac kartica a Diners na drugi...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znaci primaju diners?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Toplo preporučujemo vilu Kalliopi, boravili smo tamo od 10-20/06, cena je 30 e do 15/06 i 40e posle 15/06. Vila je čista i uredna, nalazi se na samoj plaži, mada ispred same vile nije za kupanje zbog ježeva, ali samo 5m udesno (ali bukvalno 5m) je moguće kupati se, parkinga ispred ima dovoljno, vlasnici su vrlo prijatni, koliko sam mogao da razumem švajcarski penzioneri, dekica Petros je vrlo predusretljiv i ljubazan i ceni goste iz srbije, peškiri i posteljina se menjaju na 5 dana i ima svog potrebnog pribora, kao i roštilj u dvorištu. Nama je bilo sasvim ok, mada kriterijumi i očekivanja su različita, pogledajte sajt, verno su prikazane slike: http://www.halkidiki.com/villa-kalliopi/index.htm

Nemaju nista slobodno pre 7 septembra, sto je nama kasno!

Moze li jos neka preporuka za smestaj u blizini vile kaliopi?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27025
    Ukupno tema
    906041
    Ukupno poruka