MrHeavy

NIKITI

4882 poruke u ovoj temi

Dajte neku sliku -dosta nam je ovih nasih proslogodisnjih. I normalno koja je temperatura mora ,ima li guzve?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Javljam vam se iz Jerisosa. Svako letovanje budi neke reminiscencije, pa porediš kako ti je blo prošle godine... Prošle godine smo bili u Nikitiju u vili Aleksandra sa malim detetom. Iz ove perspektive očajne izolacije između apartmana, preporučujem vilu Aleksandra gde niti su nas čuli, niti smo mi druge čuli. A naša ćerka se budila po čitav noć i plakala, imala je tada 9 meseci, i čitav kompleks je bio pun dece, ali smo samo čuli druge kada smo bili napolju.

Valjda će ova informacija biti nekome od koristi, kako sad slabo spavam od buke u Jerisosu, rado bih se vratila u Nikiti !

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:ljubav:, Dobro evo jedna nova (pozajmljena). aucMYRj.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da sam procitao barem 90 posto ove teme i nasao mnoge korisne preporuke.

Molio bih ako moze neko da mi da preporuku za trokrevetni studio sa bracnim krevetom i pomocnim lezajem u vili/kuci ne daljoj od 200 metara od plaze. Cena studija u prvoj polovini septembra za 10 dana da ne bude veca od 350 e. Kuca/vila ne mora da bude u fullu, dovoljno da bude uredna, cista, odrzavana i da ima sav standardan namestaj/pribor kao i da ima parking za auto (smatram da nismo mnogo zahtevni gosti. Idemo sopstvenim prevozom i nije nam problem da svakodnevno koristimo auto da bismo obisli/uzivali na lepim plazama na Sitoniji.

Izmenjeno (DraganBG)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pošto je kišni dan u Nikitiju imam malo vremena da podelim utiske.Polazak iz Bg u 3.30 č,put kroz Srbiju bez problema,bez zadržavanja na granici i ulazak u Mak u 7.15,put bez problema,obratiti paznju na azilante sa strane,tankovanje na granici,eurodizel 57 denara,ulazak u Grčku u 10.00posle malo čekanja na Mak i jedno pola sata na Grčkoj,velika gužva na kraju ringroda i izgubljenih 45 min,dolazak u apartman u 12.30.Apartmani Kasandrinos su super,odlična lokacija,super dvorište za porodice sa decom,čisti,kompletan escajg,malo mesta za parking u dvorištu ali može u ulici ispred apt,dobar wifi za Grčke standarde.Toliko za sad,kome šta treba neka pita,usput voda je do početka kiše bila najtoplija u zadnja 3-4 juna

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko do sada bio smesten u Helena’s apartments?

Ponudili su mi cenu od 35 e po danu pocetkom septembra, da li je to OK cena?

Dobro bi mi dosla svaka preporuka za Nikiti posto nismo bili na Sitoniji do sada.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stigli u Nikiti ! Nismo rezervirali i trazili smo smestaj levo od luke sto blize deo gde je plaza lepsa. Mnogo kuce zatvorene najverojatno su privatne i se ne izdaju a ostalo puno ili skupo. I posle 5 saata lutanja na kisu pred nama Lukas haus ( cisto jevtino mirno i odlicni mestopolozaj ) za svaku pohvalu. A sto se tice vremena ceo dan pada kisa . Vremenska prognoza kaze od sutra ke sunce . nadajmo se 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nažalost, moram da odustanem od letovanja u Nikitiju, pa ako neko želi da mu ustupim mesto...  Imam plaćenu rezervaciju za 10 polupansiona u hotelu Lilly Ann Village (32.000 dinara) i treba doplatiti agenciji još nekih 350 evra. Rezervacija je za period 30.06 - 10.07, doručak-večera, trokrevetna soba...  Ukoliko je neko zainteresovan neka se javi u inbox...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel imas sliku sobe, nas ima cetvoro dva deteta od po cetiri godine,ako postoji bracni krevet mogli bi da se smestimo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

http://www.acrotel.gr/hotel/lily-ann-village/

ovde su ti slike... 

kreveti su otprilike kao svuda u grčkoj - znači veliki! ;)

Postoji jedan bračni i jedan singl krevet

Izmenjeno (Nenad Juričević)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nažalost, moram da odustanem od letovanja u Nikitiju, pa ako neko želi da mu ustupim mesto...  Imam plaćenu rezervaciju za 10 polupansiona u hotelu Lilly Ann Village (32.000 dinara) i treba doplatiti agenciji još nekih 350 evra. Rezervacija je za period 30.06 - 10.07, doručak-večera, trokrevetna soba...  Ukoliko je neko zainteresovan neka se javi u inbox...

Preko koje agencije je bio smestaj deluje interesatno ponuda

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posalji mi molim te broj telefona

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preko koje agencije je bio smestaj deluje interesatno ponuda

oktopod

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da sam procitao barem 90 posto ove teme i nasao mnoge korisne preporuke.

Molio bih ako moze neko da mi da preporuku za trokrevetni studio sa bracnim krevetom i pomocnim lezajem u vili/kuci ne daljoj od 200 metara od plaze. Cena studija u prvoj polovini septembra za 10 dana da ne bude veca od 350 e. Kuca/vila ne mora da bude u fullu, dovoljno da bude uredna, cista, odrzavana i da ima sav standardan namestaj/pribor kao i da ima parking za auto (smatram da nismo mnogo zahtevni gosti. Idemo sopstvenim prevozom i nije nam problem da svakodnevno koristimo auto da bismo obisli/uzivali na lepim plazama na Sitoniji.

Kassandrinos ima sve sto vam treba. Slike mozete videti na kassandrinos.com.

Mi drugu polovinu juna placamo 40e.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na preporuci hirurg 77. Upravo sam im poslao upit pa sad ostaje da sacekam odgovor. Mogu reci da mi se veoma svidja, bio sam na sajtu i malo guglao, samo sto je na sajtu zvanicna cena za period u kom bismo mi isli 55 e.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906127
    Ukupno poruka