MrHeavy

NIKITI

4882 poruke u ovoj temi

Kontaktirao sam Castri takodje i isto traze za taj vremenski period.

​Kako je bilo u Castri studios?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam vec bio njihov goste pre 4 godine.Tamo je vlasnica Stefania i jako je fina.Medjutim iako se setila da sam bio sa porodicom tamo nije htela ni malo da mi spusti cenu a realno apartmani su solidni nista vise.50e za dve osobe period od 11.07 do 21.07.Tamo je gore stvarno prelep mir ali treba dosta do centra peske ako hoces uvece da popijes pice ili malo prosetas.Ima li jos nekih ponuda za smestaj?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ire3YH4.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poštovani Nikitofili,

Kassandrinos mi je ponudio 55za noć krajem jula u studjiu za dvoje/troje. Da li je to ok cena?

Ako imate uz ovo još neki predlog za smeštaj koji je blizu plaže, ima dvorište za decu i da nije predaleko za večernju šetnju do grada :pametuje:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja smatram da uvek moze bolje, makar na licu mesta moze da se ubije malo cena, bar za 5 evra...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

​Ako nađeš smeštaj baš tada i ono što ti se sviđa....sa decom ići bez rezervacije nije baš zgodno i  bauljati satima i tražiti smeštaj.Bio sam svedok prošle godine gde ljudi nisu mogli da nađu smeštaj na celom potezu od Asprovalte do Jerisosa.Što je sigurno sigurno je ,tj  naći smeštaj ranije i rezervisati.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa ako hoces da ne rizikujes moras da platis malo vise...sve ima svoje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi forumasi

Da li je neko bio ili zna kakav je smestaj Eva's house? Na slikama deluje lepo, kucice na dva nivoa? Prvi put idemo na Sitoniju pa bi mi znacila pomoc.

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poštovani Nikitofili,

Kassandrinos mi je ponudio 55za noć krajem jula u studjiu za dvoje/troje. Da li je to ok cena?

Ako imate uz ovo još neki predlog za smeštaj koji je blizu plaže, ima dvorište za decu i da nije predaleko za večernju šetnju do grada :pametuje:

​Mi placamo 40e drugu polovinu juna, 2+1 ali smo rezervisali jos u decembru... Oni su bili najjeftiniji od svih koje smo kontaktirali... Karali jeste za preporuku ali je trazio 800e za 13 nocenja u tom periodu a lep je i Filipos ali isto skuplji...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa oni nisu nomalni sa cenama, kao da si u Turskoj...

Izmenjeno (zucca)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni je plaza u Nikitiju bezveze i ne bih nikad vise otisla tamo, u okolinu da. Prednost je jer imas markete, pijacu, doktore, apoteku.

​Plaza u Nikitiju je veoma dugacka i mogu se naci i delovi bez kamenja u vodi... Meni je recimo to smetalo, posto idem sa malim detetom, ali smo malo jurili tamo-vamo i negde malo pre vile Filipos ima deo sa ulazom bez kamenja (mozda ima jos negde, ne snam) pa smo tu cesto dolazili kad bi isli na plazu u Nikitiju...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

dali neko zna dali se izdaju kuce iza Sitonija apartmane

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ah ,da , Cena je 45e za cetvorokrevetni studio.:bez-zuba:  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

45e. je u sezonu ili ? 

Ja sam tamo drugu polovinu juni sta mislis moze da se nadze jevtinije studio u apartmane blizu kampa nesto ispod 40e 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906145
    Ukupno poruka