MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

Moze i duze. Budite oko 15.avgusta u Nikitiju pa cete se uveriti i sami. Naravno to je uglavnom ujutru oko 11 i predvece kad se svi vracaju sa plaza. U nedelju 17.avg (dva dana posle praznika u Grckoj) oko 2 popodne (naoblacilo se kao da ce kisa) kolona je bila od semafora do pumpe koja ima autogas na putu za Neos Marmaras. A vikend ranije uvece oko 7 do raskrsnice za Omros i Neos. Tada su panduri iskljucili semafor pa smo prosli za 20min.

Semafor se moze izbeci ali kad je guzva mnogi to pokusavaju pa mozda moze da se desi da se i na okolnim precicama stvori guzva ili da se zagubis

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
aGqaxfO.jpg. "Obilaznica" u Nikitiju. Mene su tako plasili sa Solunom. A on ima dve Paralelne ulice,i samo idete pravo. Ma sto puta mi je teze voziti po Beogradu (jer sam iz prigradske opstine). SimTd4J.jpg , cLCFtm3.jpg , guzva u ul. Tsimitski.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

aGqaxfO.jpg. "Obilaznica" u Nikitiju. Mene su tako plasili sa Solunom.

Moze i tako ali onda se ima skretanje levo, bez semafora, pa treba dobro startovati i uhvatiti sekund - dva kad se moze ugurati. Ko okleva cekace jako dugo. Dakle samo za one sa "paklenim masinama". Naravno, vazi samo kad su ogrome guzve.

Ne plasim nikog, samo opisujem sta sam doziveo. Kolonu od semafora do pumpe

kolona.jpg

To verovatno vazi samo kad je Velika Gospojina (15.avg) i kad svi Grci pohrle na more. Prosle godine je 15.avg bio petak i eto dodatnog belaja, a ono sto sam opisivao se desilo u nedelju 17.avg. Ove godine je 15.avg subota, dakle moguce je da se ponovi ista situacija u nedelju 16.avg.

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko boravio u Vili Artemis,blizu plaza Spathies i Kalogria,6 km juzno od Nikitija?Cajna kuhinja deluje najskromnije,ne znam sta sve ima od posudja,a komunikacija na engleskom sa gazdaricom mi nikakvo objasnjenje nije donela.Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma glupost, kakvo cekanje od 30 min, Normalna raskrsnica sa cekanjem u najgorem slucaju 5 minuta i to mozda vikendom kada Grci iz Soluna navale na sitoniju.

Mi smo prosle godine u julu 5km pre table nikiti naleteli na kolonu, i trebalo nam je oko 45min da prodjemo semafor, ne brze od zivota 3km/h

Petak je bio oko 11h....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drago mi je sto nemam takvih iskustava. Bio sam 10 dana u Nikitiju u julu i svaki dan smo se naravno vozali i nikada nije bilo guzve. mala guzva je bila u subotu kada su Grci navalili na Sitoniju, ali nije to bila guzva od 30 min vec od najvise 5 min

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma pustite crne teme.Male su sanse da vam se to dogodi. Nego kako izdrzavate do polaska? Evo jedan video da vide sta ih ceka (za one koji nisu bili), i mali podsetnik za nas koji idemo ponovo (mi sedmi put).

Izmenjeno (aleksa5)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

tesko veoma tesko.

prosle godine sam u junu bio... i sada krajem jula idem . A letovanja su mi isla ovako maj 2013 egipat, avgust 2013 grcka, jun 2014 grcka, bukvalno u 13 meseci 3 letovanja. Tako da mi je ovo sada premalo, i gledam nesto da smuljam i krajem avgusta, pocetak septembra. Ako zena ne moze na odmor ja cu da je zatrudnim da neka ide na trudnicko :cmok:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Onda ja bas nemam srece jer mi se to redovno desavalo i 2013. i 2014. Oba puta smo bili u prvi put krajem avgusta, drugi put sredinom avgusta. Preko nedelje i nije tako strasno 5-10 min cekanja, ali je zato vikendom guzva mnogo veca. Gore je bilo prosle godine sredinom avgusta, nego 2013. krajem avgusta

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

RSWGtT6.jpg, Ovde sluze pivo u zaledjenim kriglama.( Alexandros )

Izmenjeno (aleksa5)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li ima neko da mi preporuci neki smestaj sa bazenom u Nikitiju?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li ima neko da mi preporuci neki smestaj sa bazenom u Nikitiju?

​www.kikisplace.gr

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

zahvaljujem...Aleksa i Sinisa...:)

rezervisano u Kiki's place-u!!!Dali mi za 40 evra dan, ja sam prezadovoljan! Termin od 29.juna do 9.jula.

Izmenjeno (ba_ne)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tu nisam bio ali na slikama izgleda lepo. I dobru si cenu dobio. Mnogi su u Nikitiju povecali i onako visoke cene.:gamer1:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27010
    Ukupno tema
    905852
    Ukupno poruka