MrHeavy

NIKITI

4882 poruke u ovoj temi

Ikies manitsou izgleda odlicno, ali ima i jednu veliku manu. Uvek je popunjena i deluje dosta bucno i haoticno. Imam utisak da su apartnani toliko zbijeni da mogu da povuku jedni druge za uvo. :hahaha: Mi smo bili u House Anna, i bili smo prilicno zadovoljni, mirno je i tiho, na plazi je, a taj deo plaze je odlican za kupanje. Malo je dalje od centra doduse, prema kampu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Trojka134 da li mi mozes detaljnije ispricati o House Anna?

Kakvi su apartmani, koliko su opremljeni, odrzavanje higijene, menjanje posteljine?

Da li plaza ima plicaka za dete od 6 god?

Koliko setnje ima do centra Nikitija?

Kakve su gazde?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Galadriela imate pp!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko ima informacije o vili Christina's house? Po slikama mi se čini da nije loše. Nikada nismo bili u Nikitiju pa ne znam kakva je plaža u tom delu gde je vila, a to je desno od pristaništa. Verujem da je lošija nego u drugom delu, ali me interesuje da li se neko uopšte kupa tamo :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima.

Supruga i ja smo se odlučili za Nikiti, pa nas interesuje neka preporuka za smeštaj. Ključna stvar je blizina plaže (i to nekog lepog dela plaže), pošto će supruga u to vreme biti na kraju 7. meseca trudnoće. Zanima nas apartmanski smeštaj, da ima parking, lepu terasu i naravno da je klimatizovan.

Hvala unapred.

Pozdrav! Pogledajte Karali Studios,mi smo bili zadovoljni i lokacijom i smestajem prosle godine. cena je visoka,probajte da je spustite,vrlo su ljubazni i usluzni.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakva je plaža ispred Karali studija? Da li je zgodna za malu decu, mislim na plićak, kamenje, travu i sl...?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaza nije losa, ali je ulaz u vodu i prvih par metara strasno los. Pun kamenja i neke trave. Posle toga je odlican sitan pesak, ali je dubina oko 1 metar tako da nije vise za malu decu.

Od njih mozete da uzmete lezaljke i suncobran ako idete na tu plazu ispred. Dvoriste je sigurno najlepse/najvece u Nikitiju, deca imaju mesta da se igraju do mile volje. Lokacija je takodje odlicna.

Parking, oni imaju nekoliko parking mesta ali nemate sigurno mesto. Ko prvi dodje taj uzima mesto. Medjutim na ulici pored apartmana ima dovoljno mesta.

Karali je po meni jedan od najboljih smestaja u Nikitiju.

Izmenjeno (Krga)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Krga,

Karali mi izgleda kao dobar smestaj, vidim da su mu i na Bookingu dobre ocene, ali mi treba dobro parce plaze ispred smestaja. Idem sa dvoje sitne dece, pa sam u potrazi za peskom i plićakom...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za dvadesetak i vise dana boravka na Sitoniji nismo pronasli puno plaza sa peskom i plicakom koje u neposrednoj blizini imaju i dobar apartmanski smestaj. A trazio sam i dole i na netu. I nisam uspeo da pronadjem nista vise sem Vurvurua i kampa u Kalamitsiju (a tu su preuredjene/nadogradjene lux kamp kucice). A u Vurvuru je plaza uzana i ima previse camaca duz obale.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
vymBUi1.jpg, 3C9SCQ8.jpg, jel' ovako nesto?
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gđe je ovo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li u blizini apartmana (do par stotina m)?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ima na jos lepsoj, doduse nije na sitoniji ali je blizu :D ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

gde?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@aleksa5

ovo izgleda dobro, jako dobro. Je li Nikiti u pitanju? Ima li neki dobar smestaj blizu doticne plaze?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906145
    Ukupno poruka