MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

Jel ovo Koviou i hotel Makedonos? Gledam na telefonu pa mi je malo sitnije. U sezoni je problem naci parking, mora da se porani. Ako ides putem skroz levo, gde je skretanje za hotel, pa opet levo precices u drugu uvalu i doci na parking Isla bara. Veliki je parking, prelepa plaza(deo Kalogrie), lezaljke 4€/set.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja tu nisam produzio prosle godine, ove godine sigurno. Krajem juna nije bio neki problem za parking, parkiras sa strane puta i to je to.

Vecina ljudi se zezne verujem pa dodje sa desne strane plaze, bilo je komentara po forumu kao losa plaza itd...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bio dvaput u avgustu. Ludnica. Ako nadjes parking posle pola 11 kao da si dobio na lotou.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo jeste Koviou plaža, prošle godine smo imali sreće pa od svih plaža izmežu Nikitija i Neos M. svratili baš tu. Voda je fantastično bistra, more mirno, nije bilo gužve početkom septembra. Prilaz jeste malo otežan, jer nema stepenica, pa se od magistrale ide bukvalno pod ručnu, možda postoji neki drugi prilaz, ali mi smo videli samo ovaj.

Obzirom da idemo u Nikiti, verujem da ćemo ovde provesti dobar deo odmora.

Svakako plaža za preporuku.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Parkirati se moze ovde na magistrali ili proci plazu pa skrenuti ovde desno i voziti skroz do mora. Negde pri kraju se put (makadam) racva na levo (za Isla bar na Kalogriji) i desno za Koviou (na kraju puta se moze parkirati ali nije veliki prostor za parkiranje)

Evo kako to izgleda na mapi

koviou.jpg

Crveno su zaokruzena mesta gde se moze parkirati. Ja sam bio dve godine za redom ali oba puta u avgustu i pokusavao sam par puta da pronadjem slobodno mesto ali uzalud, sve je bilo puno.

Izmenjeno (Igor Lukač)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na pomoci. Znao sam za ovaj parking na magistrali,ali nam je to daleko od lezaljki. Znaci da poranimo-pa sa druge strane? :razmislja:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

O ostalim plazama u temi

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplaćena Stefania Luxury za drugu polovinu juna, ako je neko bio prošle godine, bila bih mu beskrajno zahvalna za utiske iz prve ruke... :thankyou:

Objekti izgrađeni u 2014., ostalo mi nejasno jesu li ih prošle godine uopšte izdavali ili ne...

Interesuje me jesu li još uvek u Nikitiju, ili su izvan njega, kao i koliko (okvirno) ima do centra gradića?

Da se razumemo - jasno mi je da ne pričamo o Njujorku gradu, pa da su u pitanju desetine kilometara uzduž i popreko grada, nego o mestu koje bi, da je u Srbiji, bilo tretirano kao selendra...spram toga se i vladamo sunca%20se.gif

Ah, da...tamo smo pešaci :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako im je dobar polozaj na mapi stefania-luxury-studios.jpg do centra (luke i crkve) ima oko 800m do 1000m, a do supermarketa oko 600-700m

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imas manje od 10 minuta lagane setnje do centra.

Samo sto mislim da ti je tu losa plaza, da ces morati na gore ili dole malo da bi se posteno kupao.

Javi kako je bilo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Javim...

I tako planiramo da se manje kupamo u samom mestu, a više da bazamo okolo-naokolo sunca%20se.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio prosle godine ili ove u Hrisgavi vili Nikiti, mi smo uplatili za kraj juna ekipa od 6 ljudi , kakva su iskustva sa smestajem i vlasnicima?. Da li oni menjaju posteljinu kao kada se ide preko agencija ili treba mi da nosimo kao sto sam procitao na par postova? Neke preporuke sta obici i gde se kupati a da ne moramo kolima svaki dan da idemo? hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

vlasnik nik je divan covek.svako prepodne dolaze njegovi roditelji koji brinu o imanju,potpuno su neprimetni.posteljinu ne menjaju ,ali ako vam treba nesto cisto mozete slobodno traziti pa sami zameniti.za nas je plaza ispred vile bila odlicna,pogotovo za klince.kad ste u hrisavgiju sve sem plaze po mom misljenju kolima

Izmenjeno (Tripco)
citiranje celog prethodnog posta
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovoru , planirali smo da obilazimo plaze al mi je drago da je i ta blizu vile dobra za kupanje . Znaci ne moramo da nosimo posteljinu procitao sam po nekim postovima pa reko da ne odemo tamo a ono samo duseci na krevetu :) A sto se tice kupovine vase misljenje nositi odavde hranu ili kupovati tamo u marketima ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Nikitiju imate 3 prava supermarketa Lidl, Galaxias i Masutis. Nema potrebe nositi neku vecu kolicinu hrane. Jedino nemaju a sto nam je zafalilo jeste pasteta. U njima su cene nize nego u Maksiju. Mi obicno ponesemo nesto za 2-3 dana. O okolnim plazama i kako doci do njih, gde se parkirati i sl. imate vise u temi Plaze na Sitoniji

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka