MrHeavy

NIKITI

4882 poruke u ovoj temi

Ako je polozaj vile na booking-u dobar, ovo bi trebalo da je plaza u blizini vile.

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mislim da je to, ali ne znam za plicak.Hvala

Izmenjeno (Tripco)
citiranje celog prethodnog posta
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To zna samo neko ko je bio smesten u blizine te plaze, vecina je bila na drugoj strani Nikitija

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam,nadam se da ce neko odgovoriti ko je bio u vili.

Izmenjeno (Tripco)
citiranje celog prethodnog posta
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Treba mi pomoc.Primamljiva su mi Nasa studio castri,jer nisu u samom centru.Zelimo mirniji smestaj,a idemo kolima.Dobila sam ponudu za sam pocetak jula od 55 evra dnevno za trokrevetni.Da li mi se cini da je malo jaca cena ili je to realno?

Mislim da je to jača cena za početak jula. Pa, i za Nikiti.

Ako ste zadovoljni lokacijom i smeštajem, probajte da spustite cenu.

Izmenjeno (besttim)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam,nadam se da ce neko odgovoriti ko je bio u vili.

plaza ispred hrisavgija je super za decu.najcesce je na njoj mali broj ljudi,nama je najvise sluzila za prepodnevno kupanje,a poslepodne lagonisi.pa opet na nasu plazu.hrisavgi je odlican smestaj,bicete prezadovoljni.mi ove godine treci put kod nika
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na pomoci,mnogo mi znaci .Plasila sam se da nije nesto plaza.Odlazimo i mi na druge plaze ali ipak ne zelim da mi to bude obaveza vec odmor.Mi idemo 28.07,a vi? Jos jednom hvala!!!! :thankyou:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Treba mi informacija za prijatelje.Da li je neko bio u vili Douka Anna.Kakva je i da li je daleko od plaze?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cesto smo prolazili pored nje. Izgleda ok ,ima veliki parking u dvoristu i mesta za sedenje. Jedino mi se ne svidjaju studiji u niskom prizemlju. Udaljena je od MORA po mojoj proceni a i po Google earth-u 150m. Nalaze se u centru Nikitija ,tako da ne morate da dolazite kolima do setalista ili nosite decu 2km. U tom delu od Giromanije do luke je i najbolja plaza (po meni). Oni su mi bili rezervna varijanta. Normalno trazite bar 10% jeftinije.(mislim trazite vise ali -10% je realna cena). Za ovakve prosecne studije max.45e a za apartmane 55e .(cetvorokrevetne)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cesto smo prolazili pored nje. Izgleda ok ,ima veliki parking u dvoristu i mesta za sedenje.

Hvala puno na pomoci.

Predpostavljam da nisu u prizemlju jer imaju dve terase.Ali pitacemo u svakom slucaju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
GzpQZiw.jpg, Za one koji ne znaju gde su Divinis apartmani.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

plaza ispred hrisavgija je super za decu.najcesce je na njoj mali broj ljudi,nama je najvise sluzila za prepodnevno kupanje,a poslepodne lagonisi.pa opet na nasu plazu.hrisavgi je odlican smestaj,bicete prezadovoljni.mi ove godine treci put kod nika

Ako moze pomoc. Tesko se sporazumevamo sa Nikosom,moram da desifrujem poruke.Treba da rezervisemo .pa me interesuje na koji nacin se placa rezervacija.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
10SKyTW.jpg. :onaaako::hello: :predaja:
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
vreeVYJ.jpg, Mnogi tvrde da je ovo najlepsa plaza . Nisam do sada bio ,ali ove godine cu otici sigurno.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste lepa je. Mi smo bili jedno popodne i jedno prepodne prosle godine.

Idi samo na levi deo gledano ka moru. Jer kod desnog ima nekog kamenja ili sta vec po dnu. Dotle te i vode elznerove koordinate ako to koristis. Malo je silazak zajeban.

Lezaljke se placaju tipa 5 evra set, a imas prirodnog hlada skroz levo, do negde 2-3 popodne.

Inace bas lepa boja mora, i onaj kafic ima normalne cene, tipa 3-3.5 evra za frape....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906143
    Ukupno poruka