MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

Jedno pitanje za ranije posetioce Nikitija,na navigaciji mi pokazuje da u Nikitiju IMA neki Carrefour marinopulos,pa me interesuje DA li je to nesto novo I kakav Im je asortiman,I IMA li I kod njih onih kuvanih jela

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nije ga bilo prosle godine. Samo Lidl. Masutis, Galaxias. Na njihovom sajtu nema nije oznacen nijednan objekat u blizini Nikitija. Kuvana jela ima u Masutisu

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Video Sam I ja posle setajuci Google strit vjuom DA je izgleda zatvoren,a koji je giros najbolji?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo uzivali.

Neki od smestaja u kojima smo letovali su hotel Nikos, Lilly An village, Ikies Matsutis, ove godine u junu idemo ponovo u Nikiti :) u junu pa mogu da bacim pogled na to kako sada izgleda Summer house.

Jaaaooo, bilo bi divno kada biste prosetali tuda i bacili pogled na tu plazicu... :D Svidja mi se ideja plazice ispred i lezaljki... Kontaktirala sam ih, lepu cenu drze, ima dosta povoljnijeg smestaja, 40 eur traze za dvokrevetni studio u periodu od 1 - 15 septembra... No, ako je ta plaza lepo uredjena kao na slikama, mozda bude i vredelo tih para... U svakom slucaju, bilo bi lepo da mi bacite pogled na to pre nego sto platim "suv" smestaj za dvoje 600 eur za dve nedelje... Pozz!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jedno pitanje za ranije posetioce Nikitija,na navigaciji mi pokazuje da u Nikitiju IMA neki Carrefour marinopulos,pa me interesuje DA li je to nesto novo I kakav Im je asortiman,I IMA li I kod njih onih kuvanih jela

Proslog leta ga nije bilo,imas LIDL,Masutis i jos neki grcki market,u jednom od njih imas kuvana jela po vrlo povoljnim cenama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, molim za savet i preporuku , Villa Artemis ili Peters House , dvoje klinaca 7 i 11 god, hvala unapred!

Peter House ima ili na forumu ili sam ja prosle godine nasla neke negativne komentare na netu. Moja preporuka su Porto Anna apartmani, mi smo bili prosle godine. :cool:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zanimaju me misljenja za Toroneos hotel u Nikitiju. Da li je neko bio i da li je neko uplatio za ovu godinu? Vidim da su komentari i ovakvi i onakvi...na nekim sajtovima pa ne znam kome da verujem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Peter House ima ili na forumu ili sam ja prosle godine nasla neke negativne komentare na netu. Moja preporuka su Porto Anna apartmani, mi smo bili prosle godine. :cool:

Ok, hvala puno, provericu !

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
, :komp: :glupipapir:
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, molim za savet i preporuku , Villa Artemis ili Peters House , dvoje klinaca 7 i 11 god, hvala unapred!

Vila Artemis je na 7-8km od Nikitija, pored magistrale (sa gornje strane). Za odrasle to i može biti prihvatljivo, ali može biti dosadno za vaše dvoje dece, jer nema ni šetališta ni prodavnica u blizini. U dvorištu ima obezbeđen parking, i par spravica (ljuljaška, klackalica) za manju decu. Smeštaj je skromniji.

Izmenjeno (besttim)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

i niko ne reče za giros, koji je najbolji? :D ja sam prošlog jeta jeo neki na šetalištu, bliže marini, veliki lokal, ali nije neki ukus bio, gde treba jesti?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Giromanija, bez konkurencije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa jel to taj u kome sam jeo, na šetalištu, veliki lokal, ili je na drugoj lokaciji?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na setalistu od crkve drugi lokal sa girosom.U prvom vecem lokalu gde se vrte ogromni girosi nam se ne svidja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
qSVo9oh.jpg, terasa Giromanije
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka