MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

Hvala puno na odgovoru! :) A sto je plaza neupotrebljiva? Jel neuredjena, travnata i sl? Vidim na slikama da jako lepo izgleda, da nema nekih travuljaga, ali opet, slike su jedno a stvarnost drugo, zato mi najvise znace komentari iz iskustva.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Filiana apartmani su vam takodje na lepom mestu sto se tice plaze.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel bio neko ili zna za blue&orange apartmane , to je kao mini naselje sa gomilom istih apartmana na sprat,ne mogu da nadjem u temi , prosto ne verujem da niko nije bio tamo

Mi smo prošle godine šetali tuda, i baš se pitali ko uživa u tim apatmanima! Ove godine ih radi As turs, ali smo mi zakasnili za rane rezervacije za jun, sve je rasprodato. Po cenama u predsezoni, ovo je fenomenalan smeštaj za tu cenu! Naravno, špic je mnogo skuplji..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prošle godine letovali smo sa bebom od 9 meseci u Nikitiju, u apartmanima Aleksandra. Septembar je stvarno kao poklon za letovanje! Meni, inače , prvi put...

Nikiti mi se dopao (mi smo, inače, Tasosfili, ali zbog bebe nam je to bio ipak veći poduhvat) , imaju šetalište, sve sadržaje koji su potrebni.. Najvažnije je, što svi pominju, veliki marketi poput LIDLa, koji su povoljniji od manjih.

U drugoj polovini septembra nema više ni zakupljenih plaža i barova, svi se pakuju, razmontiraju svoje barove i kafiće, i ostaje potpuni mir... Divota! Naravno, ništa ni ne plaćate za boravak na plaži.

Još nekoliko reči o smeštaju. Aleksandra je idealna za decu, možda mlađima neće odgovorati, mada naše komšije kažu da bebu uopšte ne čuju, a ona zna da se budi po celu noć.. Sam apartman je srednjeg kvaliteta, ništa posebno, ali mi nemamo visoke zahteve, koliko para, toliko muzike. Kuhinjski gadzeti su katastrofa, mi smo zbog bebe poneli neke posude i jednu šerpicu, koja nam je dobro dola, a u LIDLu smo kupili tiganj, jer je njihov bio neupotrebljiv. Apartman je prilagođen za ljude koji ručaju i večeraju napolju, a u app. samo popiju kafu ili čaj, čisto da znate.

Gazde su simpatične, imali smo vaterpolo utakmicu za vreme boravka, gazda je organizovao gledanje u dvorištu i kupio nam pivo :)

Ređe smo se kupali na NIkiti plažama, skitali smo unaokolo po poluostrvu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na odgovoru! :) A sto je plaza neupotrebljiva? Jel neuredjena, travnata i sl? Vidim na slikama da jako lepo izgleda, da nema nekih travuljaga, ali opet, slike su jedno a stvarnost drugo, zato mi najvise znace komentari iz iskustva.

Malo pre bila na sajtu Summer house. Stvarno su slike plaze na sajtu i na suncobranima pise Summer house.

Pre 5 godina kad smo mi bili, nije postojala nikakva plaza ispred tih apartmana. Pošto je to početak mesta, na tom delu nije ni bilo plaze. Samo neka nasuta zemlja. Sećam se da smo bili krajem sezone u septembru i da nam je čak gazdarica dala kao neki popust jer nam je u dogovoru prilikom rezervisanja apartmana rekla da je plaza lepa, odmah ispred, a nije bila. Mi smo je pitali za plazu, jer smo bili sa bebom od god. dana i bilo nam je bitno da u toku dana mozemo da se vraćamo u sobu.

Na slikama vidim i neko dvoristance i nadstrešnicu sa roštiljem, to takodje nije tada postojalo... Postoji mogućnost da su u medjuvremenu izgradili sve to na slikama... Trebalo bi neko ko je skorije bio da posvedoči...

Inače, u Nikiti idemo već 5 godina uzastopce. Za nas je ovo sjajno mesto za porodice sa manjom decom jer su plazice u gradu ok, u samom Nikitiju postoji sva infrastruktura veliki marketi, pedijatar, apoteka, super pekare sa baklavama i pecivima, restorančići a sam gradic je odlicna baza za posetu lepim plazama sa obe strane poluostrva. Sa jedne Vurvuru i Karidi plaza, sa druge niz lepih plaza sve do Neos Marmarasa. Centar mesta je renoviran i sada je bas lepo setaliste pored mora. Mi smo uzivali.

Neki od smestaja u kojima smo letovali su hotel Nikos, Lilly An village, Ikies Matsutis, ove godine u junu idemo ponovo u Nikiti :) u junu pa mogu da bacim pogled na to kako sada izgleda Summer house.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
nTOWTVM.jpg,m2aGO45.jpg,Slike su iz 2013.god.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moguce je da vise ne izgleda tako. Napravljeno je novo setaliste 2014. Mada moguce je da taj deo nisu menjali.

Evo odakle pocinje novo setaliste

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
. Ne moze da skodi, a mozda nekom i pomogne ovaj video.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Иде ли неко можда 24.06. у вилу Стефаниу лух ове године?

dscn1101.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima na forumu,uplatili smo moja porodica i još dve prijateljske apt u vili Kasandrinos od 14.6,pa me interesuje da li je neko bio prošle godine tamo pa da da neke svezije informacije mada su sve prethodne bile ok.I da pozovem neke koji će ići u tom terminu da se dogovorimo za druzenje,mi idemo sa 5 devojčica od 6 do 9 god,biće veselo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima postova o Kassandrinosu od jun/jula prosle godine, evo pocev odavde

A MilicaLK pocinje izvestaj sa letovanja, pa pratite njene postove

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala Igore,nisam bio na Sitoniji dugo pa ću pročitati sve da vidim šta da obidjem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako nesto ne uspes da pronadjes, samo pitaj. Ako se dobro secam ona je bila zadovoljna apartmanima a i celokupnim letovanjem. Ne zaboravi da su setaliste pored mora u Nikitiju sredili prosle godine pa vise ne izgleda kao na postovima pre proslog leta

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, molim za savet i preporuku , Villa Artemis ili Peters House , dvoje klinaca 7 i 11 god, hvala unapred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27008
    Ukupno tema
    905816
    Ukupno poruka