MrHeavy

NIKITI

4882 poruke u ovoj temi

Ako je neko bio u aportmanu 2A i 2B u Divinis apartments&studios, molim za neki komentar!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Vukvuk, imaš sve komentare u vezi apartmana u opisu koji sam postavila na prethodnim stranama.

Ako su to apartmani u prizemlju mogu da ti odgovorim i na dodatna pitanja jer sam u njima bila, ako su na spratu onda ne mogu još mnogo toga da dodam

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao svima da vam se javim, ovako rezervisala sam app Divinis, od 1.08.-13.08.2015 dobili smo 12 dana za 540 e, mislim da je to sasvim normalno i ok s obzirom da sve sto sam pitala je oko 80 e u tom periodu...

Mi smo rezervisali direktno nasla sam ih preko facebooka i sa gazdom dogovorili sve ... samo sam se plasila da nas nezezne ... :)

Hvala svima na savetima .. javljamo utiske kada se vratimo, javite i vi ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja se izvinjavam ako neko zna kakve su cene lezaljki jel isti princip da uzmes kafu pa dobijas lezaljku ili se sve posebno placa?

Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

isti je princip - jedna kafa i imate lezaljku :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel neko boravio u kuci Summer House? Kakva su iskustva sa plazom ispred? Na njihovom sajtu to lepo izgleda, ali su licna iskustva ipak najbolji pokazatelj. :) I kakav je Nikiti u septembru?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako je neko bio u aportmanu 2A i 2B u Divinis apartments&studios, molim za neki komentar!!!

Najbolje pitaj Sakija gde mu je to.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel bio neko u castristudios i na castri plaži??UtiSci?Kvalitet....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio moj klijent u junu prosle godine, i kaze ok smestaj skroz.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako može klijent da se meni javi bio bih zahvalan,makar i preko tebe na pp ili na mail [email protected],da ga priupitam par stvari.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mi rezervisali Divinis apartman sa 2 spavace sobe posto je i stariji sin odlucio da ide sa nama, termin je od 20 do 30.8 cena je 55e noc a trazili su 58 malo me brine sto nisu hteli depozit. A i jos me intereauje kakva su kupatila jel ih nisam videla na slici, imaju li prozore i imaju li komarnike na prozorima? Unapred hvala na odgovoru.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kupatilo je klasika .Sa tus kadicom i zavesom . Ima prozor na kupatilu , a i komarnike na vratima i prozorima. Od apartmana sam ulazio samo u broj 5. Koji je super;2sobe sa 2 i 3 lezaja ,trpezarija i dnevna soba (zajedno ) sa sofom,. tv. I druga soba ima malu terasicu. A glavna terasa je bas velika. Depozit ne traze nikom, iz prostog razloga sto su najjeftiniji. Proslog leta nije bilo dana da bar pet porodica iz Srbije nije trazilo smestaj .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako može klijent da se meni javi bio bih zahvalan,makar i preko tebe na pp ili na mail [email protected],da ga priupitam par stvari.

Pusti pitanja na PP pa da ga pitam kada svrati.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pustio.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Summer housu bila pre 5 god.

Plaža ispred apartmana je bila neupotrebljiva!!!

Svaki dan smo palili auto i išli do centra (može i pešaka ali zbog kolica, bebe od god. dana zgodnije je bilo kolima).

Sami apartmani su OK, kupatilo ništa posebno, terasa ok ali kad smo mi bili roštilj u dvorištu je bio neupotrebljiv.

Dvorišta i nema (samo kućnica) tako da se ne može nešto sedeti u dvorištu.

Ako je neko bio skorije, neka ostavi komentar, možda se nešto promenilo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27049
    Ukupno tema
    906364
    Ukupno poruka