MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

2zz9ytr.jpg , Ovaj put vodi prema moru, ali jos vaznije i prema Giromaniji.
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ima jedna agencija, ali ne bih da je reklamiram pa joj ne pišem ime, nove apartmane u Nikitiju. Naziv apartmana je Stefania Luxury, a ako ne možeš da nadješ tu ponudu, poslaću ti je u PP zbog pravila foruma.

@padabre, veliko hvala sto ste podelili informaciju, rezervisan smestaj u Stefania Luxury, prezadovoljni smo.

clipart-thumbs-up-happy-smiley-emoticon-

Izmenjeno (Bombonica7)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel bio neko ili zna za blue&orange apartmane , to je kao mini naselje sa gomilom istih apartmana na sprat,ne mogu da nadjem u temi , prosto ne verujem da niko nije bio tamo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ni ja se ne secam da sam citao na forumu o njima. Da nije nesto novo? Da nisu mozda promenili naziv?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Videla sam te apartmane, imaju primamljivu cenu, cini mi se da radi samo jedna agencija. Mene je odmah odbilo to sto su na sprat, to jest imaju stepenice, a imam bebu koja ce na leto biti prohodali mali čovek. Raspitajte se za kvadraturu, deluje mi da su na spratu "šok" sobe (ima jedna slika kao da su dva kreveta u nekom američkom plakaru).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Aleksa5, mi smo imali prva dva aprtmana sa desne strane, ulaz sa ulice preko terase, ta strana je popodne u hladu i lepo je sedeti na terasi. Uličica je mirna, vodi direktno na plažu pa su deca ujutru sama išla na kupanje. Levo se skreće za mali parkića sa palmama gde smo se par puta okupali a desno je Giromanija + kafići, restorani, mamipare za decu....

Nama je uveče leva strana bila lepša za šetnju, nije bilo gužve, svuda su popaljeni oni mali fenjeri i sveće, bajkovito...

Vlax4, mislim da sam videla komplex tih apartmana ali mi se čini da oni nisu za izdavanje, tj. neko mi je rekao da su to apartmani Grka koji svakog vikenda dolaze i borave u njima i ne izdaju ih strancima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od ove godine su i kod nas u ponudi ,raspitao sam se, ali na zalost vec su zauzeti skoro svi termini , da ne poverujes

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

vlax4, ako ti nije bitno da budu apartmani, već mogu i prostrani studiji, pogledajte Stefania Luxury koje je preporucio padabre. Mi smo rezervisali, jos uvek agencije daju odličan popust.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bitno je jer ide nas troje odraslih sa troje male dece 5/3/3 tako da moramo imati najmanje petokrevetni apartman, a bas nam se svideo taj deo oko Nikitija

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

meni sad nista nije jasno, da li je Nikiti preskup ili je nešto drugo u pitanju, ali za Stefania luxory, za drugu polovinu avgusta treba da izdvojim 800 e za smeštaj (za nas petoro, pri tom je jedan lezaj na izvlacenje) a hotel u Vurvuruu, na samoj obali + polupansion, kosta 970 e...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste li pitali za popust? Nama su u jednoj agenciji dali 30% i početkom jula za 1/3 izadje 475 eura što je za potpuno nov i odličan smeštaj, sa odličnom lokacijom dobra cena...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Rezervisan aportman 2A i 2B u Divinis apartments&studios, gde se nalaze u vili

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisko prizemlje?? ili druga kuca?? Koliko?

Izmenjeno (aleksa5)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

od 23.06 35 eura noć. A gde se nalazi druga kuća

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preko puta.(imaju jos dve kuce) Mi smo bili u ovoj sa slika ,ali bilo je nasih i u drugoj ali nisam se raspitivao kako i za koliko su rezervisali. Ni tim drugima nista ne fali -na prvom spratu prve kuce zive Sakijevi roditelji ,a i on i brat izbijaju od tamo.

Izmenjeno (aleksa5)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka