MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

Dok ima gostiju koji mogu to da placaju i cene ce biti takve. U agenciji preko koje smo mi isli, ostale su iste cene kao i protekle sezone

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ima istine,ali mislim da je covek hteo da da parametre apartmana u Nikitiju od 700e i recimo hotelu negde na Halkidikiju u varijanti pp za recimo 1100e

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovih dana trebalo bi da pocnem da saljem emailove i trazim smestaj. Necu platiti vise od 400 evra nema sanse, ajde max 500 ako je bas u sezoni. Trazim trokrevetni studio ili neki apartman.

Prosle godine kastel chrisa, pa ako nista pametno ne nadjem eto mene opet tamo. Mada su opcija i agencije sa onom ranom uplatom i popustom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Silver javi na forumu ako ima nekih novosti.Kakva je kastel crisa lokacija,kuhinja,parking i dr.?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

markolos

kastel-chrisa.com

a imas i pisao sam na temi bas detaljno o vili negde kraj juna pocetak jula ove godine, koristi search.

Ukratko malo su manje kvadrature apartmani (oni double, ima i triple), mi smo bili sa jednim detetom, i nama je bilo super, ali su sve ostale porodice bile sa dvoje dece i nisu se zalili. Sve je veoma cisto, imate mali frizider, onaj ploca-reso internet odlican, klima odlicna kreveti dobri, onaj na razvlacenje malo tvrdji itd.... rekao mi je ovaj u mailu da ce malo doraditi ove godine.

350m od plaze a 500m od ove plaze gde je house anna i tu se svi kupaju cini mi se. Ja sam dva popodneva... sednem u auto ukljucim navigaciju i odaberem plazu, svratimnegde po dorucak da doglavim ovo sto smo gricnuli u apartmanu i tako svaki dan, nekada se vratimo za rucak nekad ne..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo izgleda više nego pristojno jedino što nema rernu probaću da pošaljem mail i oborim za neki euro ako bude umiljat.Ako ne opet lepo ovo za Nikiti i nije preskupo.Hvala još jednom sil222ver.Pozdrav...

Izmenjeno (markolos)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imas rernu u dvoristu ispod televizora, sto je i bolje nece da smrdi soba. Imas i tamo reso, tiganj itd.. bacac plamena-brener za rostilj.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
KrhDSD4.jpg U centru ,50 m od mora.Na zalost nisam uzeo broj tel. jer se mojima nije svidelo. U sve 3 kuce su vecinom bili nasi i Rusi.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

e da markolos, nema sanse ni 1 euro da oboris :) ali probaj. Ja sam pokusao prosle godine kao early booking i 2 apartmana uzimam. I on sad kaze to mu je poslednja cena a ja mu kazem ok platicu ja punu cenu ali ovi sto idu sa nama nemaju para spusti njima, i ni to nije hteo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala na savetu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Grci dileje su odlepili totalno na upit za vilu Arsanas od 16.-29.08.2015. 13 noći traži 85 eur/noć! Svašta sam se naslušao o NIkitiju ali ovakvu ludost još ne videh.Hvala im što će mi pomoći da otkačim Nikitu .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nama jedan Grk (troje nas je bilo) trazio 29.avgusta ove godine 75e po danu ali je rekao da bi spustio na 60e posto je kraj sezone. :D

Ja nisam verovala koliko je skupo. Prvi put smo isli na bum, verujem i poslednji. Bas smo dugo trazili smestaj. Cudila sam se koliko je kuca bilo praznih ali nece da skinu cenu.

Priroda i more su fenomenalni ali mesta na Sitoniji nam se nisu uopste dopala. Smestaj smo na kraju nasli u Metamorfozisu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za one koji traze prosecan apartman ,na dobroj lokaciji a prihvatljive cene...http://doukanna-studios.gr/en/rooms-en.html

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kassandrinos appartments mi je odgovorio na upt i cena za app na 1.i 2.spratu je 65eur/dan.Krenulo cenkanje...Termin je od 16.08.2015.Prvi rovac ide na 700 eur za 12 noći.

Izmenjeno (markolos)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

fillianna app 65 eur/noć

divinis app 45 eur/noć oba su 4-krevetna od 17.08.2015.Ako ima neko da je bio u ovim divinis app zanima me opis, pravo stanje stvari,na slikama i nisu nešto al utisak hoće da prevari.Pozdrav svim forumašima

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906047
    Ukupno poruka