MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

:nesvest: :nesvest: :nesvest:

Preskupo, ali je kuca na stvarno savrsenom mestu, rajski deo ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zato i jesu takve, rajske cene

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Magda house app u julu i avgustu, smestaj za 4-ro je 80-100€/dan i vecinom je sve vec rezervisano

prosle godine sam svraćao kod njih da ih pitam za cenu. Već u novembru je sve prodato za sledeću godinu iako su te cene.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poštovanje svim forumašima na ovoj temi.Planiram sa porodicom Nikiti za sl.godinu ali me plaše cene smeštaja.Slučajno sam nabasao na House Anna apartmane pa ako neko ima iskustva sa ovim smeštajem voleo bih da mi odgovori.pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

House Anna je odlicna kuca ali su app dosta skupi, 65-70 eura. Sastoje se iz dve sobe , kuhinja i kupatio. Odlicna pozicija, na samoj plazi, gde je i ulaz u vodu takodje odlican. Ovo su cene u spicu sezone.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno trojka 134 poslaću upit za drugu polovinu avgusta 60 eur bi mi bilo o.k.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bas sam se tu kupao prosle godine, prepoznajem ova drvca zasadjena po slikama. Ja sam tu dolazio kolima iz kastel chrisa, sto je nekih 500m. Cista plaza veoma, a primetio sam da ljudi zabodu suncobrane i ostavljaju tako 10 dana u prvom redu do mora. Treba znati da je tu more veoma ekoloski cisto i ima podvodnog sveta. Video sam zvezdu, rakove na sve strane koji prave one rupice. Na ulazu u more imate ono kamenje krupno sa mahovinom pa posle krece lep sitan pesak. Voda popodne mutno deluje ali kada zaoronis vidis bar 10 metara u daljinu. Mislim da za decu mladju od 5 godina nije nikako, zbog tog kamenja, i meni je bilo nelagodno ja sam to preplivao uvek.

Ja nikada ne bih plaito tu 700 evra, jer prvo plaza nije savrsena (kamenje, uska dosta, verujem u sezoni i guzve), drugo sve vam je daleko, do centra imate 15 minuta pesice. Ne znam gde tu ima pekara ili nesto slicno. Trece (moje licno) smatram da je uzimanje na samoj plazi u nikitiju bez veze, jer su sve plaze okolo 10x bolje i lepse, i kada prvi put odete necete se vise vracati tu. Moze biti korisno za popodne doduse da se brcnete....

Mislim da je bolje ako hocete kucu na plazi da pogledate mesta toroni, neos marmaras (deo ka gradskoj plazi, ili ako hocete mir totalni onda paradiso) ili mozda sarti ako volite talase.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slazem se, i ja mislim da ne treba juriti smestaj na samoj plazi, jer osim vece cene i blizine restorana i kafica nema nekih drugih prednosti. Na najlepsim plazama i onako nema smestaja

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li neka preporuka za smeštaj u Nikitiju ili nekom drugom mestu na Sitoniji a da ima dobru komunikaciju na liniji istočna-zapadna obala?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bio 2 puta u kuci Kikis place(http://kikisplace.gr/).Gledano sa magistrale skroz levo,bukvalno kraj mesta.Mir i tisina a kuca idealna.Svoj parking,rostilj,internet,bazen,basta...Moze se uci na 2 nacina prema njoj.Jedan je kod Masutisa a drugi odmah po ulasku iz pravca N.Marmarasa,kod prvih kuca.Mi smo svaki dan isli po okolnim plazama,i leva i desna obala.Kad se vracamo svratimo u Lidl ili Masutis i brzo smo u vili.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala ali sajt im nije u funkciji.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uspeo da otvorim,korektno izgleda.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moja deca a i mi matori u sustini nismo u fazonu kupanja na raznim plazama. Iskreno kada udjem u vodu svejedno mi je kakva je plaza, voda je voda, bitno mi je da je cista. Najmladje dete je prvi put u Nikitiju imalo i manje od 5 godina i bez problema se kupalo u moru.Deca ne vole da se vozikaju svaki dan po onoj vrelini da da bi se kupali u moru. Nama je recimo to sa kucom na plazi bilo savrseno, dok se kupaju kupaju se , onda udju u kucu pojedu nesto, popiju, malo se igraju pa kad ponovo pozele kupaju se... Voda je bila savrsena, topla i cista, istina je da ovi domoroci pobodu suncobrane i tako "zapljunu "' mesto i to mi je bila jedina negativna stvar, jer ukoliko im sednes u blizini suncobrana gledaju te kao smrtnog neprijatelja. Inace u samoj kuci imate savrsenu privatnost jer se izdaju samo dva apartmana, a okolo je mir i tisina. Svako jutro prolazi kombi sa pecivom i hlebom, sa vocem, ribom a centar i jeste ;malo dalje odavde , mada to nama nije smetalo.Ovo sve govorim jer svako ima razlicite potrebe. Ja imam i tinejdzere i malo dete, i ono sto nam je bilo bitno zbog njih je da je ;mesto u isto vreme i urbano i mirno, ako me razumete, naravno i da poseduje plazu koja je zadovoljavajuca za svakodnevo kupanje. E zato je nama ova kuca bila savrsena, bili smo u njojj vise puta.. E da, i vlasnik je skroz ok lik, skoro ga nismo ni vidjali, kao da smo sami u svojoj kuci, on dodje povremeno da nas obidje i pita dali je sve ok. Isli bismo ponovo tamo ali deca bi sad da vide i nesto drugo....

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koja kuca je u pitanju?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

House Anna

Sve što sam gledao u Nikitiju je mnogo skupo lepo su se istripovali Grci.Verovatno ću odustati.Zamislite dragi forumaši kakav je apsurd platiti app. 70 eur. a jesti smrznuto iz Lidla?!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka