MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

А од Ормоса до Никитија 4-5 мин колима.

Zavisi od doba dana i godine. Sredinom avgusta, od Omrosa do raskrsnice za Neos Marmaras se stize za 3-4 min, a od raskrsnice do luke/centra Nikitija, kad nema guzve stize se za 2-3 min, a kad je guzva (a uglavnom je guzva od 10-12 i uvece) moze da potraje i 20-30 min.

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi se vratili.Smestaja ima u Nikitiju ali ne bas povoljno.Uglavnom su nam trazili oko 30-35e za apartman ali sve su nekako losi.Na kraju smo nasli odlican smestaj za 35e ,celo prizemlje,imalo je oko 70kvadrata otprilike,samo nije bilo blizu mora vec u ulici u kojoj se nlalazi agencija za trazenje smestaja a oni su nam i pomogli u potrazi.Meni se Nikiti nije svideo jer mi je nekako prenatrpan sa kaficima i restoranima.Moj glas definitivno ide metamorfosizu,nekako je po mom ukuse sada kada imam malo dete.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

+1:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna kakve su bile cene u apartmanima Filianna ove godine?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Draga Backpacker...

Molim te, reci mi ime app i u kom periodu ste placali 35 eura... Unapred zahvalna! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, :)

ljudi treba mi vasa pomoc. Polako vec spremamo rezervaciju za predstojece leto, i treba mi neka preporuka za vile ili neki jeftiniji hotel za Nikiti ili Neos Marmaras ili potez izmedju u prvoj polovini avgusta. Idemo sa malom decom pa bi nam odgovaralo da je smestaj sto blize neke pristojne plaze. Cena moze ici do 50e po danu.

Hvala unapred!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svaka cast. Mislio sam da samo ja razmisljam o letovanju 2015. Procitajte pazljivo temu-pa odlucite sami i u pravu ste ,samo do 50e cetvorokrevetni apartman. Sve preko toga je skupo -za prosecan apartman u GR. Pozdrav.

Izmenjeno (elzner)
vređanje
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kassandrinos apartments. Nazalost ne znam cene. Proverite na sajtu. Prosle godine su ljudi koji su bili u njima bili zadovoljni smestajem. Mislim da ima i postova u kojima navode cene, pretrazite temu. Ja sam bio samo ispred objekta, deluje ok i blizu je plaze.

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo ja smarac :)

Ako planirate da zabodete i ne mrdate 10 dana onda nikiti nije pravi izbor, po meni. Ja sam bio prosle godine i mogu vam reci da ima dosta kamenja, trave itd u vodi, privih 3-5 metara. Posle ide lep sitan pesak, i voda je veoma cista. Ima racica, morskih zvezda itd. Ali ja moje dete ne bih pustao po onom kamenju da seta. A video sam puno ljudi sa malom decom pa mi tu nista nije jasno ;/ Ima po negde da se nadje da je malo cistiji prilaz, ali opet ja sa tim nisam zadovoljan. PLaza kao plaza je veoma cista, i fin sitan pesak.

Nikiti je vise mesto za odlazak na okolne plaze, jer se nalazi na odlicnoj poziciji za to. Kada krenete ka jugu na 4-6 km imate 3 odlicne plaze. Na 8-10km imate bar jos 5. Sasvim dovoljno za 10 dana, svaki dan da menjate plaze i nikada da ne bude dosadno.

Ja sam bio u kastel chrisa (napisite na googlu) i smestaj je veoma solidan i cist. "Mana" je sto je 350 m od plaze, sto meni nije smetalo jer sam kolima isao na okolne. Mislim da je kod njih cifra 50 evra u top sezoni za cetvorokrevetni apartman, mada treba znati da nije bas veliki, mi smo bili sa jednim detetom i nama je bio taman.

Mozda taj kassandirnos ima lepsu plazu ispred vile, neki su zadovoljni neki ne... ali za 50 evra tesko u avgustu tamo.

Izmenjeno (sil222ver)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Verovatno, mada ne samo kod njih. Ako se dobro secam, tesko da ima bilo koji smestaj u blizini plaze u top sezoni za 50€. Prosle godine je bilo bas skupo, a i ove godine su, koliko sam uspeo da vidim cenovnike agencija, iste cene. A i plaze u blizini apartmana i nisu bas naj, na bolje plaze (pogotovo za malu decu) treba ici kolima

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drustvo, evo prvi put se ukljucujem iako sam cesto citala komentare....

Interesuju me iskustva iz Filippos i Kassandrinos apartmana u Nikitiju....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima vec o njima u postovima od jula i avgusta ove godine, tj. nekoliko stranica unazad

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ljudi treba mi vasa pomoc. Polako vec spremamo rezervaciju za predstojece leto, i treba mi neka preporuka za vile ili neki jeftiniji hotel za Nikiti ili Neos Marmaras ili potez izmedju u prvoj polovini avgusta. Idemo sa malom decom pa bi nam odgovaralo da je smestaj sto blize neke pristojne plaze. Cena moze ici do 50e po danu.

Hvala unapred!!

maya2903

Pogledajte na sajtu vilu Kaliopi. Oni su do same plaze, nismo se tu kupali, kazu da ima jezeva bas tu ispred kuce, ali mislim da je ok kad se krene malo ka kampu, tj. ka kraju Nikitija. Apartmani su prostrani i funkcionalni, kuhinja ima sve sto treba i sasvim dovoljnu radnu povrsinu, frizider sa zamrzivacem, ako vam to znaci, nama jeste. Gazde su pristojne. Mi smo bili u trokrevetnom apartmanu, ali taj treci krevet u kuhinji je na razvlacenje i dovoljno veliki da u njemu moze komotno da spava dvoje odraslih.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala unapred!!

moj ti je savet da onda ne ides u Nikiti ili Neos M, vec da gledas Vurvuru npr, tamo su kuce jako blizu plaza (koje su fantasticne).

Moj predlog je i Magda house na samoj plazi sa borovom sumom (Lagomadra), izguglaj njih da vidis kakve su cene

Inace, ako se odlucite za Nikiti, preporucujem Divinis apartmane, na samoj plazi

Izmenjeno (trnovaruzica)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Magda house app u julu i avgustu, smestaj za 4-ro je 80-100€/dan i vecinom je sve vec rezervisano

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka