MrHeavy

NIKITI

4880 poruka u ovoj temi

Pozdrav! Evo mogu Vam odgovoriti ja :hello:pravo sam uspavala dete pa da javim prve utiske iz Nikitija.

Vreme je vetrovito ali toplo. Popodne duva baš jak vetar, tako da ćemo morati da menjamo plažu. Najavili su kišu.ali je za sada super. Voda je topla, na plažama u Nikitiju nisu gužve. Ima i peska i kamenja,pa kako izaberete, Vidim da su svi razočarani smeštajem. Za ove pare se sigurno može naći mnogo bolji smeštaj u nekom drugom mestu. Mi smo u Karali Studios i mogu da im pohvalim dvorište , ljubaznost a i prilično je čisto i uredno. Smeštaj nije kao sa slika, tipično za Grke...jedva smo se smestili.

Ne bih se usudila da u Nikiti dodjem bez rezervacije,mislim da je bolja situacija po drugim mestima.

Pozdrav jos jednom

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo u Karali Studios i mogu da im pohvalim dvorište , ljubaznost a i prilično je čisto i uredno. Smeštaj nije kao sa slika, tipično za Grke...jedva smo se smestili.

Mi smo isto bili u Karali Studios (u avgustu), i hocu da kazem da je apartman na prvom spratu bio isto kao na slikama. Jedino je kupatilo bilo strasno malo.

Izmenjeno (Krga)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Danas pada kisa i oblacno je mada i to prija :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lose, padala je malopre kisa , sad je uglavnom oblacno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uf, ceo Halkidiki ima lošu prognozu za narednih 5-6 dana. Samo kada ne bi padala kiša, pa bar da šetamo kada nema kupanja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Danas se nebo otvorilo u Nikitiju...ne znam za ostala mesta,ali ovde je bio doobar pljusak. Ako se nastavi,verovatno se pakujemo i idemo u prvo mesto sa Suncem

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kiša ne prestaje da pljušti, i mi razmišljamo o ranijem odlasku kući. Nažalost, sve što smo gledali kao mogućnost da provedemo još tri dana na sunčanom mestu ne daje baš neke nade jer je prognoza strašna :(

Deca su potpuno poludela, teško je biti ceo dan zatvoren u apartmanu....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kad je lose vreme idealno je otici do Soluna, ima sta da se vidi, a tu su i snizenja u prodavnicama i trznim centrima Cosmos, Jumbo, Ikea itd

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mi smo gledali da se otisnemo u neke sunčane predele, ali ceo, baš ceo Halkidiki, a i šire, je pod uticajem ovih kišnih oblaka. I moje dete ludi...

Razmišljali smo o odlasku u Solun, ali i tamo ima kiše, dakle, ništa od šetnje, jedino neki zatvoreni tržni centar i sumanuto trošenje para. :-( Ima li po tim tržnim centrima neki deo za zanimaciju dece, neka igraonica ili sl? Da ne mašimo temu, ukratko samo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam samo da u Ikei ima igraonica u kojoj ostaviš decu, mislim sat i po ili dva nisam sigurna.

Što se vremena tiče ovo je katastrofa. Upravo pljušti kao kod nas tokom maja...

Mi ćemo danas da krenemo kući.

I samo da vam prenesem lokalne prognoze, za one koji se tek spremaju na put - do 11.sept očekuju ovakvo vreme, promenljivo oblačno sa pljuskovima i grmljavinom i nižim temperaturama a od 11 do 19.topao period sa visokim temperaturama.

Pa ko može, neka odloži dolazak...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

za sve one kojima smeta ovakvo vreme: sacekajte da vam deca podju u skolu, pa ce te lepo ici u julu kada ce sigurno biti puno sunca i toplije vreme :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mi smo u metamorfozisu, vreme je jezivo,toliko je zahladnelo i kisa je takva da ne deluje ohrabrujuce uopste, klinac sizi u sobi, ne moze ni da se seta

neko rece da je i u solunu kisa? ima li ko info gde je lepo vreme?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam samo da u Ikei ima igraonica u kojoj ostaviš decu, mislim sat i po ili dva nisam sigurna.

Što se vremena tiče ovo je katastrofa. Upravo pljušti kao kod nas tokom maja...

Mi ćemo danas da krenemo kući.

I samo da vam prenesem lokalne prognoze, za one koji se tek spremaju na put - do 11.sept očekuju ovakvo vreme, promenljivo oblačno sa pljuskovima i grmljavinom i nižim temperaturama a od 11 do 19.topao period sa visokim temperaturama.

Pa ko može, neka odloži dolazak...

Mi smo u Nikitiju od 08. Nadamo se lepom vremenu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prema informacijama sa foruma ceo kontinentalni deo oko Egejskog mora od Korinta do Halkidikija je zahvatila kisa i jaki pljuskovi

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dans popodne, uprkos prognozama, se razvedrilo u delu oko Soluna. Dok smo se mi šetkali po Cosmosu u koji smo došli po kiši sa dugim rukavima, došlo lepše vreme-zaprepastila sam se. Nakon onakvog jutra!!!!. Popodne smo se fino kupali, voda topla...napominjem-Solunska regija- Kasandra.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906047
    Ukupno poruka