MrHeavy

NIKITI

4881 poruka u ovoj temi

Hehe...hvala :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kakvo je vreme? Ima li kiše?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napisi samo datum, od kad do kad i koliko apartmana pa cu pitati. Na plazama je guzva (na ovim gradskim) ali na ovim većim koje posećujemo je sasvim pristojno, madaa su te plaže dovoljno velike da ne moraš da sediš nikome na glavi.

Мени треба студио за 2 особе од 5-12 септембра.Питај али мислим да нема места .До кад си тамо?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ok, pitacu za studio a za dupleks je rekao da je slobodan od 10.sept a cena je 35 e noc. Izgleda sasvim pristojno, ima dve spavace sobe sa bracnim krevetima i centralnu sobu/kuhinju/trpezariju sa lezajem + terasa

Mi smo ovde do 5.sept

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala ti puno na trudu!

Mi smo dole Boze zdravlja 07,pa trazim duplexe vec mesec dana cini mi se i bas slabo.

Planiramo 7 ili 10 dana ali to sto je ostalo u ponudi su cene ludilo od 60-90 Eura noc.

Tako da trazim i dalje :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo juce stigli u Nikiti. Sacekali su nas oblaci i kisa. :( Smestaj smo trazili bas dugo. Super su kuce ali su cene mnooogo visoke. I nisu spremni da obore vise od 5e. Kazu cena 50, moze za 45. Najnize je bilo za 40 ali u prizemlju, cak pre u podrumu. Ok sredjeno ali bas grozan osecaj. Nas je troje i to su cene za apartman.

Nas dvoje smo pocetkom jula placali apartman cetvorokrevetni 35e i ovaj cenovnik nam se nije svideo.

Vratili smo se u Metamorfozi i tu nasli za 20e. Jeste kuca starija ali mi smo dosli na produzeni vukend pa nas bas briga. :) Inace, cena je i ovde 40 ali nam dao mnogo nize jer smo pristali da se premestimo posle prve noci, odnosno danas.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jao pa bas su preterali sa cenama,kao da je ekluziva.Mi krecemo u ponedeljak sa bebom i nadam se da cemo uspeti naci smestaj.ne bismo placali vise od 30e.Inace ,i meni su slali ponude i sve je od 35 e pa na gore.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Срећан пут и потрага!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine su jake cene ali su svuda takve, ništa pristojno ne može da se pronađe ispod 50e.

@100car pitala sam za tebe, nema slobodan studio u tom periodu ali je obaćao da će pitati prijatelje pa ću ti javiti ako nešto pronađem.

Za studio u septembru traži 30e a za dupleks 35

Nas je prijatno iznenadilo to što nam posteljinu i peškire menjaju svki drugi dan, to nismo do sada doživeli.

Danas i juče smo bili na plaži Karidi, do sada najlepše mesto na kome smo bili, voda je nestvarna, šuma je iznad plaže a za decu je pesak savršen - po ceo dan su pravile kule :)

Ako vas ne mrzi, vas koji tražite apartmane, idite na www.magdahouse.gr To je prelepa kuća na plaži Lagomandra u blizini Nikitija, izmedju plaže i kuće je borova šuma i pravo je uživanje. Ja sam je pikirala za sledeće letovanje, možda tamo pronađete mesto u septembru

Pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Komsija mi je pricao da mnogi u Magdi rezervisu godinu dana unapred. Oni su isli godinama i uvek su rezervisali isti termin za sledecu godinu. A njima je neko od prijatelja ustupio svoj. A i cene su jake 80-100e u julu i avgustu. Septembar je nesto jeftiniji.

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da, da ...

magda je unapred rezervisana, ali moze da se desi da neko ispadne/odustane, ali to je retko ...

a i cena nije zanemarljiva :D

Izmenjeno (ZekaZmaj)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Магда је превише скупа ,па за те новце има Лагомандра хотел и Италос петрос хотел.Са полупансионом.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila je u jednoj od vecih ulica koje vode sa magistrale ka obali, nalazi se na raskrsnici preko puta pekare. Od vile do obale ima mozda 150-200m, ali za kupanje preporucujem da kad dodjete do obale idete na levu stranu, bar 200-300m, tu je manja guzva i lepse je more. Generalno plaza u Nikitiju nije neka, prosek, za lepse plaze morate autom da idete. Vila je nova, ja sam bio sa porodicom prosle godine, lepo je sredjena (nada mse da je u medjuvremenu gazda stavio tende jer tad nisu bile ali je planirao da ih stavi). Vlasnik je inace mladji (30-ak godina), zna engleski i za njega imam sve moguce pohvale (pomogao mi je ne mogu da opisem koliko u vezi sa kvarom na autu), zove se Jorgos i mozete ga zvati telefonom sta god da vam treba.

Ako vam trebaju neke info o vili i ostalom, tu sam...

Ako bi bili toliki ljubazni da mi pošaljete telefon od vlasnika Jorgosa,hvala unapred! :-)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sveze vesti. Juce smo stigli, nasli smo smestaj za 20min. Ima puno praznih studija uz jako povoljne cene. Studio za dvoje od 25€ pa navise.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cuteforensic, kakvo vam je vreme?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka