radoznao

Hotel LTI Pyramisa Beach Resort Hurgada

419 poruka u ovoj temi

Ne znam..ahhaa..toliko sam bila sigurna u aerodrom.

Ali pamtim da su bili oko 2-3.pa na vise komada i manje..a oni.obicni za 1e.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li ste bili do Romance ? Kako vam se čini sa šetališta, jel su radovi u toku? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo prosla pored..i ja nisam videla uopste nista!nikakve radove..sigurno su ka unutrasnjoj strani..sem sto stoji naziv hotela drugi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zaboravih i ovo.Retko videh da ALL vazi 24h-bar u lobiju,piće..nestalo nes kafe u sobi..i oko 6h ujutru tamo i lepo kafa..u soljama sa tacnama pa u sobu..a moze i tamo.

A i pise u all formuli,dakle,bar Vienna 24h piće..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

24h je radio i lobi bar u Seagullu u Novom delu,

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Skroz super..al rekoh-retko je ipak.do ponoci obicno.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Opustencija na kvadrat u Piramisi,u holu kod recepcije,uzmes sve sto ti treba,kao kod kuce,pa se izvalis na krevete i fotelje.Moze se i odspavati.

20180803_182110.jpg

FB_IMG_1533150857417.jpg

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel može neko da okači AI koncept za piramisu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sad evo.pogledah,jer sam ga imala,i fali mi prva strana,ostade samo druga..To dobijete po dolasku.A ovako ne znm gde bi moglo da se skine..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam se ubio trazeci all inc. concept po netu i nisam nigde uspeo da ga nadjem.

Ako moze i ta druga strana bilo bi lepo.Hvala unapred.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo druge strane..hah

FB_IMG_1533482554270.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svima koji idu u ovaj hotel,zelim jednako ugodan odmor kao meni,nadajuci se da ce ici ka boljem,a ne ka gorem,da imate licnog konobara-to vec ne verujem (bilo manje gostiju),ali ja sam bila time totalno odusevljena:D,ali inace,potpuni relax je tamo..i zivo me zanima da li ce se popravljati il kvariti (prvi put iz Egipta dosla sa 2kg viska,koje sam odmah smakla po dolasku)

FB_IMG_1533482938871.jpg

FB_IMG_1533482970747.jpg

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Treba u utorak ujutro da putujemo. Obećao sam supruzi da ću da saznam sve neophodne info o hotelu itd a naravno, nisam se informisao. a sad nemam vremena jer moram da uradim 100 stvari pre puta.

Molba - da mi se "prepriča" na šta obratiti pažnju, saveti o sitnicama itd.

Hvala :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lakse bi mi bilo da ste me konkretno pitali..

Obroci su u vreme kao i svuda.Nema late breakfast niti dinner.Voda je u aparatima sem u sobi u flasama.Pice je standardno i u hotelu i u barovima.

Wi fi u lobiju i na plazi-kako kad,los je.

Sve je radilo-klima,liftovi..

Patike za more u prvoj radnji kad krenete ka Old townu,4$.U hotelu trazio 10,pa dade za 7,5e..(zeznuh se prvo vece).U radnjama imate sve sto vam moze zatrebati.

Bar kod recepcije 24h,alkohol do ponoci,ostalo i posle.Bar na plazi of 10-18h.šiša je 5$.

Rent auta,prvo 12e,pa 15e..cim pristiglo vise gostiju..posle 20.Ali se moze dogoboriti.A oni kao kamioni i fancy auta su po 30e/1h.Ima bicikla,segveja-ne znam cenu.

Mirniji je deo gde mi bili znaci kod bazena,a u delu gde recepcija,drugi deo hotela gde je bazen+akva park je bucniji u vreme kad radi.Arapi mnogo vole akva park,kad su oni dosli bila je guzva.

Sve je funkcionisalo i radilo tako da zaista ne znm sta da kazem i dodam.

Animatori su bili super,no ne i dosadni ako necete,ono kad pridju da izdeklamuju program

Plaza velika..da izbace stare lezaljke i suncobrane bi trebalo,kao i duseke poneke.

Ali oni su krenuli u rekonstrukciju,msm da ce dogodine biti bolje.

Oko 18.30 pistaljkama teraju iz mora.

Check out-nisu skidali narukvice.

Kofere odmah doneli(ali nije bilo guzve),u odlasku zvala telefonom,za 5min.dosli po njih.

Sve je zaista bilo "easy"..

Iako zvanicno ne moze-ujutru sam u 6h donosila kafu sa bara u sobu ,u soljama sa tacnama (nestalo nes kesica u sobi).

Ako vas nesto konkretno zanima jos..bolje pitajte..

Oko 17h posl.dana na molbu moze li neka soba za odmor (kao zbog deteta),dali kljuc.Dzabe.

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno. ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka