radoznao

Hotel LTI Pyramisa Beach Resort Hurgada

419 poruka u ovoj temi

Mi smo ulazili na levom delu plaze, cak  i tamo gde pripada nekom drugom hotelu. Lep pescani ulaz, narocito kad je plima. Ali nije bas da se igra lopte bos. Treba gledati gde se hoda, treba zaobici male korale i sve je u redu. U tom delu ima i najlepsih i najvecih grebena sa puno ribica. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima. Ove godine porodično planiramo Pyramisu u kojoj smo inače bili 2019 god. Hotel biramo prvenstveno zbog plaže. Apsolutno se slažem sa pozitivnim i negativnim komentarima  koji su izneti, ali ponavljam plaža nam je prioritet.  Od Forta smo odustali zbog nešto jače cene.

Kako čitam u nekim komentarima ljudi se žale na buku prilikom renoviranja. Neke sobe su se renovirale i 2019 ali mi to nismo ni primetili. Zanima me ukoliko je neko sada u Pyramisi i ukoliko je raspoložen da mi kaže šta se renovira i u kojoj meri.. Da li buka zaista ometa dnevne aktivnosti?  Koje krilo onda odabrati?

Da li je higijena sada toliko loša?

Da li je barem malo promenjen mobilijar na plaži?

Hvala unapred.

Izmenjeno (charobnica)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako će Vam biti lakše i u Fortu se žale na buku od gradnje bazena :kafa:

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@charobnica

I mi planiramo Pyramisu,a bili smo 2020 u njoj. Kada vi idete?

Koliko sam videla.što se mobilijara tiče,zamenili su suncobrane,samo ne znam u kojoj meri. Nisu više onoliko retki. Ne mogu da zaključim da li su uspeli baš sve da zamene. Takođe vidim da su namestili kao neku teretanu na otvorenom,ispod tendi. To nije bilo kad smi mi bili

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@danielag

Mi planiramo krajem jula, najverovatnije 23.07.  Super za suncobrane, barem nešto. Onako retki su me najviše i nervirali. U agencijama oprečne informacije oko izvođenja radova, kao obavešteni su da je radova bilo, ne znaju tačno u kom delu...uglavnom ne dobismo konkrtan odgovor. 

Kada vi planirate?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi bi trebali sredinom avgusta. Da ovde ne pročitah,ne bih znala da je neko renoviranje tamo. Gledala sam klipove na youtube. Neki od njih su postavljeni pre 2-3 nedelje. Nigde nisam videla da ima nekih radova :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Не стигох ни да прочитам целу тему (барем онако на брзину) кад ето ти врага, тј. АЈКУЛЕТИНЕ ! :hahaha:
е сад, није да нам није фрка, али ми смо од оних што воле и базен а исто тако и аква парк (деца у души) ! :hahaha:
Требали би да се запутимо тамо 27.7. него има ли ко да је тренутно ту на лицу места, или да се скоро вратио, да чујемо барем неке свежије информације ?!?
Поздрав свима. :D

Izmenjeno (Bokyly)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Bokyly

Za 2-3 dana ce se vratiti sve u normalu, ubedjen sam.. A do 27.07. ako ne bude ok, propada im sezona, sto se neće desiti, jer oni to prosto nece dozvoliti,jednostavno ne smeju. Opustite se i bez brige.. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi idemo u subotu, u Fortu tj verovatno u celom zalivu do petka zabranjeno kupanje. Što više dani prolaze sve sam sigurnija da im je zapadnjačka bagra smestila pa se shodno tome ponašam i eazmišljam kao da je situacija uobičajena. Javljam u subotu kakvo je more:kafa:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juče smo stigli u Pyramisu. Prilično smo zadovoljni... Dobili smo renoviranu sobu za 20$.

Što se tiče kupanja, kupanje u moru je zabranjeno do 8.7.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi idemo u subotu u Pyramisu. Nadamo se da ce otvoriti plaze, mislim pozitivno i jedva cekam  :muzika:

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@buki.bu, srećan put i javljaj situaciju, svi željno očekujemo :thankyou2:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zapadnjacka bagra je juce ''izmislila'' ukljucujuci i Srbe goste Piramise ajkulu. eno je brcka se opet na plazi.

Meni je prijalo u Egiptu ali zaista ne kapiram kako se zove stanje svesti koje smatra normalnim da ljudi budu raskomadani u plicaku? 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@maštalica@maštalica, bez brige, izveštavam samo da se dokopam Egipta:flower:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uzivaj ubEgiptu kao i uvek!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27013
    Ukupno tema
    905883
    Ukupno poruka