radoznao

Hotel LTI Pyramisa Beach Resort Hurgada

419 poruka u ovoj temi

Koje sobe su najbolje,da znam sta da napisem na novcanici od 5e ??

Izmenjeno (MilosBGD)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Upravo se vratili. Kontiki podbacio katastrofa, i u direkciji i vodiči. Hotel je dosta loše održavan, renovirane sobe su lepe, ali morate da castite prilikom check-ina ako hoćete lep pogled. 

Hvala za opis trenutnog stanja u Pyramisi :)

Suprug i ja putujemo za nedelju dana u taj hotel, pa se pitamo da li bismo trebali da izaberemo drugi. Da li je stvarno toliko loše, jer sve što smo pročitali uglavnom je bilo pozitivno? 

Nama je važna plaža, da li je gužva i da li treba poraniti da se zauzme mesto? 

Hvala na odgovoru!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaža je božanstvena. Ogromna je i ne treba da se porani

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala za opis trenutnog stanja u Pyramisi :)

Suprug i ja putujemo za nedelju dana u taj hotel, pa se pitamo da li bismo trebali da izaberemo drugi. Da li je stvarno toliko loše, jer sve što smo pročitali uglavnom je bilo pozitivno? 

Nama je važna plaža, da li je gužva i da li treba poraniti da se zauzme mesto? 

Hvala na odgovoru!

Sto se plaze tice nema greske, prelepa je, mi smo sve vreme bili na krajnjem desnom delu do dokova gde je lep ulaz i gde su najlepše ribice. Sami smo bili po ceo dan, Arapi su uglavnom nacickani ispred  beach bara

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo nas direktno iz Piramise.... plaza je najbolja u Hurgadi po prici svih vodica,zaposlenih,vozaca od aerodroma itd...stvarno je prelepa

Nema guzve jedino je bedak sto je gradonacelnik Hurgade doneo propis da se svi bazeni zatvaraju u 18h.Isto vazi i za kupace u moru.Nisam mogao da verujem da nas jure sa pistaljkama po plazi kad je najlepse ?Kao ovo se radi da bi turisti posle plaze otisli na veceru pa u Hurgadu da trose pare ?

Na drugim plazama se voda povukla zbog uticaja meseca... kazu da samo ovde se nikad voda nije pomerila ni za metar...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Miloše, hvala na utiscima. Čuli smo da je to jedna od lepših plaža, vi ste i potvrdili. :)

Da li ste zadovoljni uslugom u restoranima i barovima, ima li gužve, s obzirom na nove mere? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se tice zatvaranja plaza i bazena to je tako od kad idem u Hrg.2005.nista novo,mozete jos sedeti na lezaljkama,ali sa mrakom idite u hotel,sta cete drugo i raditi?

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kazu da je ove godine Egipat snizio cene za svoje gradjane da bi spasio sezonu .Ove godine imaju priliku da dodju na more oni Egipcani koji ga nikad nisu videli.Oni su im sada glavni gosti,ali guzve nema .Hotel je u obavezi da radi sa smanjenim kapacitetom od 50%.Na plazi uvek mesta u prvom redu ...Svaka deseta lezaljka je zauzeta.Na klopi nema guzve,jeste da njihova deca vole preko reda,kazu da su oni dobri ljudi ,ali takva im je kultura , nisu nauceni .Ovo mi nije prvi put u Egiptu i reda sigurno nema u odnosu na ranije.Par ljudi je ispred tebe gde god da stanes.Sve prodje za manje od minut.

Mene jedino sto nervira su neke sitne musice na plazi koje pokusavaju da ti udju u usta,nos i oci...smorise me 

Izmenjeno (MilosBGD)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jutros je dosla velika grupa Arapa.Oseti se razlika.Do sad je bilo sve prazno sad vec ima ljudi ,ali opet nije toliko strasno...Sad njima krece sezona.Za dorucak  u tanjirima  natrpaju velikike Keopsove piramide od razne hrane i posle skoro sve ostave ili nose u sobe? 

Izmenjeno (MilosBGD)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplacena Pyramisa za 18.09 :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se tice sedenja njihove dece po stolovima za rucavanje ja sam se obratio menadzeru u beloj kosulji koji je tu uvek u sali.On ih je vidim ukorio i  odmah su otisli po stolicu hranilicu za dete...Slobodno se bunite nemojte ih trpeti ako su bahati..

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplacena Pyramisa za 18.09 :rolleyes:

Blago tebi,srecan put

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, planiramo letovanje sa petnaestomesečnom bebom u drugoj polovini septembra, pa imamo dilemu da li CARIBBEAN WORLD ili PIRAMYSA SAHL HASHEESH. Da li ima nekog ko je eventualno boravio u oba hotela da nam prenese utiske i eventualno da preporuku. Pre svega nam je bitna plaža, bazeni i sadržaji unutar hotela i okolina za neke večernje šetnje.
Hvala unapred :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na video snimcima i slikama, na plaži se vidi kao da ima dosta sitnog kamenja i korala. Da li je tako i da li je potrebna obuća za plažu? Pitam zbog dece, a i zbog sebe. Pre 2 godine bili smo u SRM i plaža i plićak su bili puni sitnog kamenja sve noge isekoh, posebno jer sa decom dosta vremena provodimo u plićaku.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27052
    Ukupno tema
    906449
    Ukupno poruka