sansajn

Uplata aranzmana i upis u srednju skolu

20 poruka u ovoj temi

dakle moja veeelika dilema......!!!svi znamo da je vreme za odabir aranzmana i destinacija tu.sad se biraju oni najbolji.moj problem je sledeci...avgust mi ne odgovara kao vreme za odmor, znaci ostaje mi jul, ali od kada? moj stariji sin ima upis u srednju skolu,naravno nemamo pojma kako ce to vremenski da izgleda?sve je nekako nedoreceno,moze da bude kao prosle godine a opet i nemora :besan: .....mislim ili da cekamo da se sve zavrsi sa upisom..pa sta je ostalo od aranzmana to nam je :besan::besan: ,ili da rizikujemo pa da upltimo nesto od 10/15jula??????stvarno glupa situcija!!!mislim uz nervozu oko upisa sad jos i nerviranje oko letovanja :besan: !!!ajmo da vidimo slicna iskustva od prosle godine,ili ideje za ovu.........

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

!!!ajmo da vidimo slicna iskustva od prosle godine,ili ideje za ovu.........

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moja cerka se prosle godine upisivala u srednju skolu. To je bio jedini razlog sto smo pomerili omor sa omiljenog nam juna na jul.

Kako je vec i receno obicno sve bude gotovo, cak i drugi krug upisa do 10.07.

Mi smo ipak isli od 15.07. Nesto nisam imala nerava za moguce komplikacije i pomeranja letovanja, kad vec prezivimo upis.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ma sa ministarstvom je stvarno neverovatna situacija,nikakve komunikacije sa gradjanima nema!! pa valjda ih mi placamo :besan: kao da su na drugoj planeti,kao da mi postojimo zbog njih a ne oni zbog nas!!!mislim dve proste informacije ,,kad su prijemni i kog datuma je upis?,, i kraj!!!!pa gde je tu problem??sto se tice termina od prosle godine padabre,tu si upravu ali to je bilo prosle godine!!a ove je u bg i univerzijada,e sad kako ce to da se odrazi na termin za upis....otprilike i moj je rezon mungosava taj 15.7ce valjda sve biti gotovo,ali onda nema 15 dana grcke nego 10dana jer nam je to dosta kasni termin,posao, obaveze :besan: .i sve zbog toga sto ne mozes da dobijes tako prostu informaciju!!!STRASNO!!!e sad kad bi agencije bile fleksibilne i shvatile ovaj nas problem,ali naravno one su fleksibilne ko beton :bez-zuba: .i tako se ja vrtim u krug,nakraju ko zna sta ce biti..mozda last minut sejseli po ceni sitonije :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Eh... sto bi rek'o Sojic "Velkam to d klab!" Ni meni nema ove godine odmora u omiljenom junu ... a sta cemo i kako...pojma nemam! Ali trenutno imam drugih briga, pa mi ova nekako po strani :tuzni:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ma znam Putnice.... izbor skole,zadaci,profesori,/isti ce na kraju da kostaju ko letovanje u grckoj :besan: /klinac u ,,opustenoj,, panici,mi kao smireni....ali to su kao podrazumevajuce stvari.a ovo sa terminom letovanja e to me stvarno pomera :besan::besan::besan: zaista nema potrebe!!!zamisli izadje neki baja iz ministarstva i kaze nam,,draga deco,dragi roditelji test iz matematike je tad,test iz srpskog je tad,a upis je tad,zelimo vam lep uspeh a posle i neophodan i lep odmor,, :smorilo: prosto,jednostavno,usput,normalno,primis informaciju i mozes da isplaniras ZASLUZENI odmor.koji se usput i zove godisnji odmor, verovatno zato sto je J E D N O M godisnje!!!znas svi ti traze da ranije planiras odmor, zbog posla,ovog ili onog.ali nama niko nedaje informacije da ga mi isplaniramo!!kako bre to da smo uvek mi normalni sa ove druge strane,stvarno mi nije jasno :besan: :besan:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

tako se ja vrtim u krug,nakraju ko zna sta ce biti..mozda last minut sejseli po ceni sitonije :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

tako se ja vrtim u krug,nakraju ko zna sta ce biti..mozda last minut sejseli po ceni sitonije :D

Samo da ne bude last minute sitonia po ceni sejsela??? :smorilo:

:D:D ha ha ha :D :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Raport sa danasnjeg roditeljskog:

*Nema jos zvanicnog kalendara ali po neformalnim konsultacijama sa cenjenim NN likovima iz Ministarstva plan je ovakav:

-Kraj nastave kao sto je vec poznato 29 05 2009

-Prva i druga nedelja juna namenjene su za pripremnu nastavu

-Treca nedelja namenjena za testiranje (verovatno sreda i cetvrtak)

-Cetvrta nedelja upisne aktivnosti, i po njihovim planovima sve treba da bude okoncano do 03 07 2009

Sve ovo je nezvanino ali po njima sa veoma velikim stepenom verovatnoce da je to kalendar aktivnosti (oni kazu 90 %)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Raport sa danasnjeg roditeljskog:

*Nema jos zvanicnog kalendara ali po neformalnim konsultacijama sa cenjenim NN likovima iz Ministarstva plan je ovakav:

-Kraj nastave kao sto je vec poznato 29 05 2009

-Prva i druga nedelja juna namenjene su za pripremnu nastavu

-Treca nedelja namenjena za testiranje (verovatno sreda i cetvrtak)

-Cetvrta nedelja upisne aktivnosti, i po njihovim planovima sve treba da bude okoncano do 03 07 2009

Sve ovo je nezvanino ali po njima sa veoma velikim stepenom verovatnoce da je to kalendar aktivnosti (oni kazu 90 %)

cekaj kako tako rano,to bi bilo extra :) znas sta, sad mi je jos gore!!to znaci da mogu ladno da gledam aranzmane od 8 do 10jula a to bi znacilo15dana grcke :smorilo: ali je verovatnoca 90%!!!sto mu gromova!! :plesko: sto rece blek stena ;) sta mi je sad ciniti....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

cekaj kako tako rano,to bi bilo extra :) znas sta, sad mi je jos gore!!to znaci da mogu ladno da gledam aranzmane od 8 do 10jula a to bi znacilo15dana grcke :smorilo: ali je verovatnoca 90%!!!sto mu gromova!! :plesko: sto rece blek stena ;) sta mi je sad ciniti....

Ja sam uplatio od 09.07. i mislim da do tada mora biti gotovo sve.

Uostalom ove godine je Ministarstvo prosvete naložilo fakultetima da okončaju junski rok do 01.07. jer tada pocinje Univerzijada.A mislim da kada bi se nakon 10.07.odvijala bilo koja aktivnost, to znači da bi prosvetni radnici izgubili pola raspusta, odnosno ni oni ne bi išli na GO pre druge polovine jula, a ne verujem da su spremni na takvu bezrazložnu žrtvu.

Izmenjeno (padabre)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uplatio od 09.07. i mislim da do tada mora biti gotovo sve.

Uostalom ove godine je Ministarstvo prosvete naložilo fakultetima da okončaju junski rok do 01.07. jer tada pocinje Univerzijada.A mislim da kada bi se nakon 10.07.odvijala bilo koja aktivnost, to znači da bi prosvetni radnici izgubili pola raspusta, odnosno ni oni ne bi išli na GO pre druge polovine jula, a ne verujem da su spremni na takvu bezrazložnu žrtvu.

mislim da si upravu .ima sve to logike/a jedino nam ona i ostaje/,i jacu naj verovatnije u tom terminu pa sta bude bice :bez-zuba::D pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

uplatih od 11.07 pa sta bude bude :smorilo: !valjda smo dobro izracunali padabre :) .pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Blago vama ... kod mene nema sanse da trazim od gazde odmor ovako rano ... :tuzni:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

uplatih od 11.07 pa sta bude bude :smorilo: !valjda smo dobro izracunali padabre :) .pozz

Poznata srpska strategija prevencije, u narodu poznatija kao taktika "valjda nece"...

Gde ides ....?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka