bugarin

Dojransko jezero

139 poruka u ovoj temi

Zaratustra,

hvala ti na preciznoj informaciji ... blizi mi se datum putovanja (19.06.), pa sakupljam informacije o cijeni goriva, jer me ceka dug put ... ako bude jos pitanja, javljam se ...

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo novih momenata u Dan-Dar apartmanima

1. Proradio im je bazen u dvoristu

2. Sada imaju restoran (sve sa rostilja, a ako ostajete vise dana mozete da dogovorite i druga jela)

Nije reklama, bili smo na nocenju i u odlasku i u povratku. Izmedju te dve posete proradio bazen i restoran.

Imaju i dorucak (kajgana sa sunkaricom = 100 denara ~ 1.5 eur)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Da li ima neki bolji market koji nije skup na Dojranu koji biste preporučili?
U Dojranu je sve jeftino gde i da udjes tako da ne brini o tome osmeh1.gif bices vrlo iznenadjena osmeh1.gif
  I jos jedno pitanje: da li u Dojranu (ili okolini) postoji benzinska pumpa? Hvala unaprijed ...
Jeste postoi pumpa, a sto se tice granicni prelaz radi 24h osmeh1.gif Izmenjeno (DraganV)
spojena dva uzastopna posta
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovoru, ja sam vec 'minuo' tom trasom :)

Jedna NAPOMENA: prelaz Dojran-Doirani NE radi kad je primopredaja smjene (06:00 po makedonskom, odnosno, 07:00, po grckom vermenu) - tako su nam rekli u DanDar-u ... mi smo prosli u 4:30, izjutra ... na prelazu, jasno, nije bilo nikoga ...

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zaratustra,ima li auto-gas u Dojranu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam siguran ali mislim da nema u Dojranu LPG, ali imas u Valandovu 25km od Dojrana ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala.Sipacu onda tamo.

Izmenjeno (DraganV)
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ubila sam se tražeći smeštaj na Dojranu, ali osim Istatova, Dan na dar isl. - ništa. Molim iskusne da mi napišu može li se otići 30-tog avgusta "na boom". Nama treba prenoćiše na putu za Grčku i spremni smo da platimo 5 eura po osobi (četvoro nas je).

Unapred hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko znam od rodjake koja zivi u Makedoniji,avgust na Dojranu je prilicno gust jer tada cvetaju neke vodene alge,pa narod ide zbog zdravstvenih razloga.Ne znam u koje mseto u Grckoj idete,ali od Dojrana do Soluna nema ni sat i po voznje,tako da mozda bolje da nocite negde u centralnoj Makedoniji,manje cete se umoriti prvog dana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa, ako je tako.. U svakom slučaju, hvala na odgovoru.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim vas mi pomozite i recite mi kako se zovu zapozeleni u Luna Parku u Dojranu? Molim vas, Mnogo, Hitno je jako, Moze li neko ikako da sazna???????????????????????????????? Molim vas ako neko znaa

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Može li mi neko ko je upućen odgovoriti gde je bolji smeštaj i hrana u hotelu Istatov ili u Dan Dar ? Mi smo ranijih godina na putu do Grčke odsedali u hotelu Romantik gde je i smeštaj bio odličan, a hrana solidna, ne volimo da menjamo a pogotovo ne bi da se razočaramo što se smeštaja tiče.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Istatov bez sumlje, ali Dan Dar je jeftinije i odlicno isto tako...tako da ako ti je samo da prespavas na putu ka GR ondak nemas potreba da placas vise za smestaj ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pazi moja kolegenica je bila malo razocarana od Istatova, kaže kad su se probudili ujutru shvatili su da nije tako čisto i sredjeno u sobi .... ali to je sada subjektivna stvar :) U svkaom slucaju kako sam shvatila bazen imate na oba mesta i restorancic.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mene interesuje da li je neko bio u aparmanima Stupar? Planiramo da tamo idemo pa me interesuju iskustva nekoga ko je tamo bio ili cuo nesto? Koliko su udaljena od plaze?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka