alexm

Potos - izbor smeštaja

2243 poruke u ovoj temi

Еvo upravo sam od prijatelja slušala večeras utiske ... kaže opasna neka baba drži tu vilu i ništa joj nije po volji ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Biljana, to je po meni dovolan rzlog da odmah promenim smestaj :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Biljana, da li mislis na Francesku ili...?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je bio neko od vas u hotl.apart Makedonija u Potosu?

Sad sam ga gledala i nije tako los ima bazen i sobe su ok. Vidim Nikana ga nema u ponudi.

Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto sam odustala od Makedonije sad imam problem oko vile Irida ili vila Franceska sta izabrati. Posto idem sa troje male dece moze neko da mi kaze koje bio i ko zna nesto o ovim vilama. Da mi skrati muku :dosada::udarac: !!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije to nikakav problem ... IRIDA svakako !!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili pored vile Irida jedino što mogu da kažem je da vila spolja izgleda odlično (uredno i čisto) i da su fine terase kao i prostor ispred vile i nema buke uveče jer je malo uvučena u odnosu na glavnu ulicu a opet blizu svega.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Unutra je Irida još bolja. Umem da budem teško zakeralo, al ovde stvarno ne mogu da nađem manu osim onog što sam jesenas napisao - nedostatak tendi za sunce.

Terase su zapadno orjentisane i popdne su na suncu.

Zbog položaja vile i okolnih objekata ovo je najizraženije u studijima 5 i 6. (Iznad ulaza i odmah pored njega)

Mi smo bili krajem avgusta pa sunce nije bilo suviše jako kad se vratimo sa plaže, a i dani su bili kraći, pa nas to nije preterano tangiralo, ali jula verujem da može da bude problem.

Ko kuva nek pogleda fotografije. Radna površina u kuhinji je jako mala.

Apartmani u prizemlju, ako se dobro sećam imaju veće terase, mada su i terase na spratu sasvim dovoljne površine.

Sve je više nego čisto, sobe se čiste svaki dan, posteljina i peškiri se menjaju svaki treći dan, gazdarica je odlična - nenametljiva, ali tu za sve što zatreba.

Objekat je ušuškan između glavne saobraćajnice i glavne pešačke ulice i vrlo je tih.

Ja nisam bio u boljem smeštaju u Grčkoj. Sve preporuke od mene, ako vam mala kuhinja i potencijalni problem sa suncem ne smetaju.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:thankyou: !!!Hvala svima odluka je pala na villu Irida. Ako Bog da tamo smo druga polovina juna.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Razlika izmedju Iridi i Franceske u kvalitetu je ocigledno velika ali se postavlja pitanje da li je razlika od 20eura po danu realna. Tim pre sto vecina ljudi koji odu na Tasos smestaj koriste za prenociste.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako gledam dobru vilu Franceska se nalazi na glavnoj ulici što je već dovoljno da je za izbegavati, a kvalitet objekta nije ni blizu Iride. Ako je još i gazdarica nadžak baba onda ja nemam dileme da doplata vredi.

Opat ako gledam dobru vilu, siguran sam da postoji dosta smeštaja u Potosu istog kvaliteta za slične pare, al bez nadžak babe.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Frančeska se, koliko sam ja razumela, nalazi tu kod crkve.

Ma postoji dobar, baš dobar smeštaj u Potosu za pristojne pare. Samo što je Potos malen i dosta smeštaja rade upravo agencije. Pa šta je Potos - takoreći 2 ulice i vila Irida tačno između te 2.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa da, a crkva se nalazi na glavnoj saobraćajnici kojom prolazi sav saobraćaj, čim se prođe raskrsnica.

Izmenjeno (Pavaobg)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim za bilo kakve informacije o vili Rania u Potosu!:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

a ja sam za frančesku čuo potpuno drugačije. ne radi se ni o kakvoj nadžak babi nego o ženi koja zahteva mir i pristojno ponašanje a ne divljanje što je po meni potpuno opravdano.

hrana im je odlična, a sobe ništa spektakularno ali nisu ni ruine.

položaj je odličan u odnosu na grad a naročito u odnosu na san antonio plažu. nalazi se kod crkve i kod daleko čuvenije balkan house vile koju sam ja izabrao iako sam bio jako blizu da izaberem frančesku.

platiti 20e više za sobu u potosu je po meni nepotrebno i neopravdano. za dve nedelje to je 300e više a te pare bi pre dao za trajekt do skopelosa i letovao na tom ostrvu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27043
    Ukupno tema
    906198
    Ukupno poruka