alexm

Potos - izbor smeštaja

2238 poruka u ovoj temi

pozdrav svima ,bili smo na više mesta u Grčkoj pa je izbor pao na potos za sledeću godinu.zbog finansijske situacije i ja i supruga radimo u javnomn sektoru pa moramo da tražimo neki jevtiniji smeštaj .zanima me dali je neko bio u vili el greko u potosu i šta kažete ići tamo ili ne .hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mislim da vila "El Greko" ove godine prvi put prima goste.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugari ove godine bismo prvi put na Tasos .Treba nam preporuka za dobar smeszaj po mogucstvu duplex sa dve sobe i kuhinjom i kupatilom.Ako imA i bazen onda je prva stvar.Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja cu biti skromniji, meni treba preporuka za 1/4 app sa parkingom, ne mora da ima bazen :-D

Takodje interesuju me iskustva trazenja smestaja na bum u drugoj polovini jula i kakve su cene smestaja u Potosu u tom periodu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Veliki pozdrav svim forumašima!

Za koji dan poželeću svima srećnu i uspešnu Novu 2015., ali meni su misli već na moru te me za sada interesuje mišljenje kolega forumaša koji su boravili u novoizgrađenoj vili El Greco u Potosu. Znamo da je prošle godine primila prve goste, pa se nadamo da će neko od njih pročitati poruku podeliti svoje iskustvo sa nama. Inače, ne znamo ništa ni o Potosu ni o Tasosu, ali verujemo da je izbor pravi.

JA-VI-TE-SE-MO-LIM-VAS

Ja cu biti skromniji, meni treba preporuka za 1/4 app sa parkingom, ne mora da ima bazen :-D

Takodje interesuju me iskustva trazenja smestaja na bum u drugoj polovini jula i kakve su cene smestaja u Potosu u tom periodu?

Vila za koju smo upravo pitali, El Greco, ima 1/4app, svoj parking, dvorište sa sadržajima za decu, klimu uključenu u cenu, wi-fi...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi bismo isli u hotel Alexandra beach u Potosu. Da li neko zna kakva je hotelska plaza odn.ulaz u vodu, idem sa malim detetom.

Hvala svim forumasima na korisnim informacijama!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ulaz u more na plaži hotela je prilično nezgodan zbog kamenja u vodi, tako da baš i nije za malu decu. Postoji nekoliko drvenih dokova kojima pređete to kamenje, ali onda uskačete u dubinu.

Hotel je jako lep, ima puno sadržaja za decu, bazeni, mini golf, igralište i sl.

Ukoliko idete kolima, imate nekoliko plaža koje su super za klince, nisu daleko i imaju dugačak plićak.

San Antonio na samom kraju Potosa 2 do 3 km od hotela i Astpas na ulasku u Skalu Maries oko 5km od hotela, ali na suprotnoj strani. Te dve plaže su bile omiljene mom sinu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovoru. Idemo autom ali vise volim kad je i plaza ispred hotela dobra.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne bi se skroz složila da je ulaz u vodu toliko nezgodan, ima mesta gde je to kamenje i neke ploče u vodi, ali nije to tako strašno. Plaža San Antonio je blizu i plaža je peščana, malo je nezgodno doći do nje( na izlazu je iz Potosa). Ima lepa manja plaža Notos na pet minuta od Potosa sa postepenim ulaskom u vodu. Ako vas interesuje mogu vam poslati neke slike sa tih plaža, svakako nećete pogrešiti, Potos je lep na sto načina. Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo da se javim direktno iz vile Irini.

Čistoća je besprekorna, objekat jedan od novijih i lepših, soba velika, gazde predusetljive i korektne...

Klima radi bez zatvaranja vrata od terase, a priča sa slotom za privezak koji aktivira struju u sobi je standardna za Grčku i Tursku.

Moja jedina zamerka je nepostojanje tendi na terasama. Terase su zapadno okrenute i dobro bi im došle tende.

Internet ko što vidite radi. Kila bude uveče kad se svi redom nakače.

Vila ima svoj parking koji je 150 metara dalje, ali je zatvoren parkng sa kapijom. Trenutno nije prevelika gužva pa mesta ima i na besplatnom javnom parkingu, ali mi izgleda da je parking u Potosu ozbiljan problem u špicu sezone.

Ima tople vode i ujutru. Upravo proverio.

Buke uveče nema, mada je sada kraj sezone kada nema mnogo mladih. Uglavnom su roditelji sa malom decom.

Slažem se sa tobom, toplo preporučujem ovu vilu. Čistoća, mir, klima uključena u cenu, besplatan wi-fi, bazen. Ja sam prošle godine bila u dilemi, ali mi je Bilja2302 napisala da neću pogrešiti ako odem tamo i nisam. Kad bi išla opet na Tasos to bi sigurno bio Potos i vila Irini

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila za koju smo upravo pitali, El Greco, ima 1/4app, svoj parking, dvorište sa sadržajima za decu, klimu uključenu u cenu, wi-fi...

Za tu vilu nemogu ništa da kažem ali mogu reći da nećete pigrešiti ako odete u Potos. To mesto je dobro kao baza, imali kola ili ne možete autobusom obići plaže koje vas budu zanimale. Potos ima sve za odmor- tri plaže(San Antonio, na ulasku u Potos, peščana, manja, gradska i plaža hotela Alexandra beach, šljunak kamenčići, dokovi za skakanje u duboko, suncobrani i ležaljke besolatni, wi-fi takođe), ima par pekara, picerija,prodavnice su im dobro snabdevene, kafići na obali... Obavezno kupiti maslinovo ulje, borov med, otići do obližnjeg manastira. Što se tiče plaža bluzu vam je Notos. Posetiti još i Golden beach, Paradiso, Makriamos, Psili Amos, Mermerna plaža prošle godune nije bila uređena pa nismo ni isli.Mi smo bili u vili Irini, s bazenom, klimom uključenu u cenu, besplatnim wi-fijem, dobar smeštaj. Želim da uživate u Porosu kao i mi "lani"

Izmenjeno (Tripco)
predug citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne bi se skroz složila da je ulaz u vodu toliko nezgodan, ima mesta gde je to kamenje i neke ploče u vodi, ali nije to tako strašno. Plaža San Antonio je blizu i plaža je peščana, malo je nezgodno doći do nje( na izlazu je iz Potosa). Ima lepa manja plaža Notos na pet minuta od Potosa sa postepenim ulaskom u vodu. Ako vas interesuje mogu vam poslati neke slike sa tih plaža, svakako nećete pogrešiti, Potos je lep na sto načina. Pozdrav

Nemam ja ništa protiv plaže ispred Alexandra beach hotela, mada su meni Psili amos, Notos i Aliki bili favoriti.

Pisala sam samo posmatrano iz ugla mog sina, koji je tada imao 8 godina i male rođake koja je godinu dana starija od njega. Isto tako nisam primetila da je prilaz plaži San Antonio nezgodan, s obzirom da do same plaže možete kolima, gde postoji i veliki parking, za razliku od Notosa gde kola parkirate u maslinjaku pored magistrale, a onda peške morate da se "skotrljate" niz brdo, što sa decom, pogotovu ako su u japankama može da bude nezgodno.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E jeste i Psili Amos je dobra plaža, slažem se. A ono za San Antonuo se izvinjavam, pošto sam ja s gradske plaže šetala do nje pa ima jedan deo kao neka uvalica ili tako nešto koja je puna ustajale vode, sigurno ste to primetili. Pozdrav

Izmenjeno (Tripco)
Citiranje celog prethodnog posta
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

...Želim da uživate u Porosu kao i mi "lani"

Hvala ENIGMA 74. Da, idemo svojim autom, dosta smo citali o Potosu i Tasosu i vidimo da je auto velika prednost, tako da se unapred radujemo boravku tamo.

Sto se vile El Greco tiče, istu smo već uplatili, te smo želeli da čujemo neko mišljenje.

Izmenjeno (Tripco)
predug citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi bismo isli u hotel Alexandra beach u Potosu. Da li neko zna kakva je hotelska plaza odn.ulaz u vodu, idem sa malim detetom.

Hvala svim forumasima na korisnim informacijama!

Odmah da se ogradim jer su utisci subjektivni, ali plaza kod Alexandra beacha ipak nije reprezentativna, tj. bas atraktivna za manju decu, pre svega zbog tog ulaza u vodu. Medjutim, stvarno ako idete kolima u krugu od 20 km imate mnogobrojne bisere...

Sto se hotela tice, sjajan je, mi smo bili prosle godine. Sobe odlicne, standardne vece nego superior u mnogim grckim hotelima, terase i pogled na more fantasticni, klopa super, veliki parking, ima dosta nasih pa ce i deca imati drustvo...

Male mane su sto nema animacija za decu, sto nema kontrole pa pola Potosa dolazi na hotelski bazen, sto nama muskarcima ne doyvoljavaju da ulazimo u restoran na veceru u bermudama ili 3/4 pantalonama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27010
    Ukupno tema
    905857
    Ukupno poruka