alexm

Potos - izbor smeštaja

2243 poruke u ovoj temi

Hvala druze moj! :hvala:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ove godine cu letovati u Potosu. Uplatila sam smestaj u kući Koula, ali na forumima nisam nasla puno informacija o istoj. Molila bih za pomoc u vidu informacija o higijeni kuce, opremljenosti kuhinje. Bilo bi lepo da ne vucem sa sobom dodatni prtljag kao sto je posudje i peskiri.Da li kuca ima prostor za smestaj prtljaga poslednji dan?

Plavo more i mi smo uplatili Koulu od 18.08. i nismo bas nesto nasli o njoj sem sto pise na Nikaninom sajtu.Ona nam je rekla da smo dobili ap.na spratu,a ja nisam pitala previse o kuhinji jer licno bas ne kuvam nista preterano na odmoru....

poz mozda se i upoznamo..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Пошто ми нисмо наишли на одговор за вилу Грегорис у Потосу , ево да напишем наше искуство можда некоме помогне.

Вила је смешена у самом центру , са једне стране гледа на море и удаљена је од њега пуних 7 м ваздушном линијом, а са друге на на главну улицу шеталишта.Ми смо у агенцији тражили собу са погледом на море , и хвала Богу није било слободних јер са те стране је несносна бука од локала који се налазе уз плажу. Сапутници из буса који су били са те стране смештени кажу да до 2-3 сата нису могли спавати...Ми смо ледали на ту главну улицу , дакле друга страна виле, и уопште нисмо имали тај проблем. Људи шетају испод нас , ми их видимо ал не чујемо, дал од Ретцине или целодневног пливања или су једноставно тихи не знам :) Смештај као смештај , ако уплатите у агенцији 200 и нешто еура за 10 ноћења не можете очекивати 5 звездица, две спремачице у сваком тренутку и Грка који вам се смешка и хлади лепезом 24 сата дневно, као што већина људи наших људи очекује или се фолира да је на то до сад навикло ;) За те паре ми смо презадовољни , вила изнутра попуно сређена , окречена, намештај нов, хигијена на завидном нивоу. Постељину и пешкире су нам дали нову 5-тог дана. Канте за смеће су стајале на сваком спрату и редовно су пражњење.

Људи из буса су се жалили да су у понуди агенције уплатили собе са кухињом али кухиња једноставно није било...Ни то не знам ми смо баш тражили без кухиње и ичега што подсећа на кућу :) Интернет иако је наведен да га вила има не постоји у њој али нпр ми смо у соби хватали јак сигнал бар 5 околних вила а за шифру је прелако се снаћи.

Све у свему вила Грегорис , за те паре ЈАКА 8-ица .

Поглед на кафиће са крова виле.

post-59796-0-79278800-1406363964_thumb.j

Поглед на Потос са крова.

post-59796-0-44787700-1406363939_thumb.j

Соба

post-59796-0-89145800-1406363846_thumb.j

post-59796-0-38011600-1406363865_thumb.j

post-59796-0-06930900-1406363830_thumb.j

Поглед са улице на нашу терасу

post-59796-0-26337200-1406363886_thumb.j

Поглед са терасе

post-59796-0-27176200-1406363920_thumb.j

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

to 200 eur po glavi ili za dvoje?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

По глави брате :) 245 тачно са превозом осигурањем и трајектом и са 3500 динара услуге агенције, и водича да нам саопшти кад смо прешли границу :)

Izmenjeno (Lucky_)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam hteo u ovu vilu ali su mi savetovali ljudi odavde sa foruma da je zaobidjem zbog buke :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Volela bih da mi neko napise utiske iz hotela Anna's star,niske su mi cene a izgleda bas lepo pa mi nesto sumnjivo... :D Negde sam procitala da je neko bio ali ako moze vise informacija,hvala vam punoooo! ;)

pozdrav svima, meni je zadnji dan danas u potosu u hotelu anna star i mogu samo reci da ne zelim da se vratim kuci :huh:.

Molim te napisi mi malo vise o ovom hotelu i kakvi su utisci,kakva je plaza,higijena...idem sa malim detetom pa mi je jako bitno,hvala unapred!
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za one koji planiraju ove ili sledeće godine eventualno da idu u "Alexandra beach" evo kratkog vodiča šta mogu da očekuju.

OPIS

* Hotel se nalazi praktično na ulazu u Potos, ako idete od Limenarije. Udaljen je 5-6 minuta peške od centra mesta.

* Na prvi pogled je skup, ali ako se uplati početkom godine, pa dobiju popusti i do 25 odsto, može da bude podnošljivo.

* U drugoj polovini jula su bile prilične fluktuacije gostiju. Prvih 5-6 dana 40 odsto Srbi, 40 odsto Rumuni, 10 odsto Englezi, 10 odsto ostali. U narednom periodu Srbi 40%, Englezi 40%, ostali 20%.

* Okreni-obrni, naši su im sigurni gosti iako se hotel nije baš tako često spominjao direktno na ovom sajtu.

* Hotel je u principu najpogodniji za roditelje sa decom

* Na 5km su vam plaže Notos i Roso Gremos, na 10km Psili Amos, na 25km Paradise

* Na 26km vam je Skala Prinos odakle ide trajekt za Kavalu

* Piće u restoranu, kraj bazena, sportske aktivnosti, možete odmah da platite ili da vam prebace na sobu

PLUSEVI

* Hotel veoma lepo izgleda, sav je u zelenilu, prepun palmi, održava se svakodnevno.

* Terase sa kojih se pruža pogled na more su iz američkih filmova, ulazite u bazen, a iza vam je more.

* Sobe su odlične. Normalna za nas (2+1 dete) je bila bolja od superior u mnogim hotelima na Halkidikiju. Bračni krevet, pa još dva prava kreveta, ne neka "divlja" na rasklapanje. Veliko kupatilo, klima, TV...

* Hrana odlična, kako za doručak tako i za večeru, raznovrsna za sve ukuse.

* U hotelu imate na raspolaganju još i barove kraj bazena i na plaži, par restorana sa super pogledom, mini prodavnicu, sto za stoni tenis, solidno dečje igralište, veliki parking sa nadstrešnicama za automobile...

* Izuzetno ljubazno osoblje sa solidnim ili dobrim znanjem engleskog

* Hotel ima dva bazena, veći (odeljak za decu) i manji, a od ove godine i džakuzi za 10-tak osoba. Maksimalna dubina u oba je 140cm, što je u jednu ruku mana, a za one sa nešto starijom decom - prednost.

* Ležaljke kraj bazena i na plaži su besplatne

* Slobodnih ležaljki oko bazena ima često i tokom celog dana

* Dosta naših turista, pa deca lako pronalaze društvo za zabavu

MINUSI

* Dres-kod za večeru, obavezne pantalone, ne mogu čak ni 3/4 bermude. Besmisleno.

* Ponekad gužva za večeru, ako želite sto napolju možda ćete morati da sačekate 10 minuta. Unutra uglavnom ima.

* Bazen se otvara tek u 10.00, a zatvaraju ga u 18.00. Ne pamtim da je negde kraće radno vreme.

* Ležaljke kraj bazena nisu baš najudobnije.

* Plaža je veoma skromna, šljunak i kamenje na ulazu i u vodi. Jedino su interesantni pontoni sa kojih se skače u more.

* Imaju fudbalski, košarkaški i teniski teren, ali em što ih naplaćuju, em ih slabo održavaju.

* Sat tenisa je 10 evra, a veštačka trava je prepuna peska koji niko ne čisti.

* Naplaćuju sef u sobi (2,5 evra dnevno, 20 evra za deset dana)

* Za razliku od mnogih hotela na Halkidikiju, nemaju Animation team za decu. Dakle, ništa organizovano, osim jedne predstave za nedelju dana.

* Na bazen mogu da dolaze i ljudi izvan hotela ("namazani" slobodno i na doručak pošto ama baš niko ne kontroliše)

Ako vam se učini da je isto ili više minusa nego pluseva, nemojte se obeshrabriti. Naš je utisak da se definitivno isplati!

"DODATAK ZA ALEXANDRA BEACH"

Wi-FI dobar u svim delovima hotela!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za one koji planiraju ove ili sledeće godine eventualno da idu u "Alexandra beach" evo kratkog vodiča šta mogu da očekuju.

* Naplaćuju sef u sobi (2,5 evra dnevno, 20 evra za deset dana)

Nesto mi ovde nije jasno... :'( :dosada: 2,5 evra * 10 dana = 25 evra za 10 dana :sorry:

Izmenjeno (Ssone)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nesto mi ovde nije jasno... :'( :dosada: 2,5 evra * 10 dana = 25 evra za 10 dana :sorry:

Naravno, naravno.

Al to im je kao fora neki interni popust ako uzmete "ne više". U stvari naplate samo osam dana. Mada je realno glupo da hotel od četiri zvezdice uopšte naplaćuje sef u sobi...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Argus, OVDE sam iznela svoje utiske o hotelu "Alexandra beach". Iako je prošlo 5 godina, vrline i mane su mu uglavnom iste :).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Argus, OVDE sam iznela svoje utiske o hotelu "Alexandra beach". Iako je prošlo 5 godina, vrline i mane su mu uglavnom iste :).

Pri odabiru hotela procitali smo, naravno, i vase utiske! Malo stvari se promenilo (ne naplaćuju internet, terase su mnogo lepše zastakljene, sobe modernizovane), ali je definitivno naš utisak skoro isti!

Pozdrav!

P. S. Godinama unazad uostalom biramo hotele ponajviše po preporukama na ovom sajtu! Od "Stele di Mare" blizu Kaira, preko "Potidea Palace", "Blue Dolphina", sada "Alexandre"...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim vas za pomoc,pogotovo vi koji ste na Tasosu!!! Iznenada smo odlucili da odemo u Grcku,moja zelja je Tasos ali evo danima trazimo smjestaj I nista...Od buseva I aviona smo odustali,sve je vec popunjeno pa bismo krenuli kolima.Imate li ideju sta da uradimo?Da li neko zna neku vilu u kojoj ima mjesta(mislim na vas koji ste vec tamo)?Molim vas pomagajte mi smo vec ocajni zavrsice nam se odmor.Sutra,prekosutra pa I veceras bi krenuli!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poslao sam ti PP.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima. Može li mi neko reći nešto o vili El Greco u Potosu? Unapred hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27043
    Ukupno tema
    906196
    Ukupno poruka